Bilder















Dagen efter Palace!

Igår blev det Palace.. jätteeerolig kväll! Vi började med förfest hos Emma på Albrektsvägen, tog en taxi ner strax innan 12 sen hade vi jätteskoj eller jag hade det i alla fall :)  Vid 3 blev det en taxi hem till Emma igen där jag & dani hade jävligt roligt åt jbd hahahha. Somnade väl runt halv 5...gick upp halv 10. Gick till Stadium och köpte en bra bikini till vattengympan :D Jag, Cicci & Isa tog bussen hem vid 11, den ena mådde liiite bättre än den andra ;) Var hemma vid halv 1, då blev det duschen och en liten tupplur  innan släkten kom hit vid 14. Det var kalas för Felicia. Klockan 16 , blev jag lite för trött så sen dess har jag sovit nu fram till halv 8...

Tjejerna kommer strax hit för lite mys & prat!

Tog ju massa bilder igår, lägger upp dem senare...nu är det final i körslaget!

Stressad!!

Idag har jag jobbat hela dagen, när jag kom hem betalade jag massa fakturor och fixade med företaget... Sen kom Sandberg förbi en sväng, vi planerade morgondagen & kollade resor till sommaren! Det blir nog en tredje gång ;)

Jag är stressad inför morgondagen...
Min fredag ser ut såhär:
  • 9.00 Jobb
  • 12.00 Skola, innan det ska jag hinna gå till banken & Ica.
  • 13.20 Hem & äta
  • 14.00 Skola igen.. måste alltså hinna hem & äta & tillbaka till skolan på 40 min!
  • 16.00 Jobba, antagligen kommer jag inte vara klar i skolan til 16.00, men jag har en kund då så jag måste smita.
Jag kommer nog inte komma från jobbet förns tidigast halv 7.. då ska jag till stan. Antingen går det en buss 18.40 eller 19.25.  Har inte bestämt mig om jag ska försöka  hinna med den tidiga så att jag går direkt från jobbet till bussen eller om jag ska hem en snabbis & ta 19.25. Det blir stressigt i vilket fall :P Sen måste jag ju ha packningen färdig också...  åååh

Felicia 16 år!

Yes, idag är det dags för lilla felleplutt att fylla 16 år :) GRATTIS till henne! Tack vare det var jag tvungen att gå upp halv 7.. jag började inte skolan förns 10.10. Så det blev en dubbelfrulle imorse, först åt jag frukost när jag var vaken halv 7 sen gick jag och sov till 9.15 & då åt jag frukost igen :P Älskar frukost! Med tidningen ska det vara, får jag inte läsa tidningen på morgonen så känns det konstigt.





Nu har jag varit på en mattelektion y=kx+m ... blablablablabla. Kaos i huvet kan man säga.. Nu ska jag laga lite lunch snart innan det är dags för nästa lektion 13.50, sen efter det blir det jobb i några timmar.

Måste hitta en ny bikini till vattengympan, en rejäl som håller kroppsdelarna på plats när man hoppar upp & ner & hit & dit. Det är ju onödigt om man ska oroa sig för att flasha bröllet under hela träningspasset. En baddräkt skulle sitta perfekt... men det känns ju lite sådär. Iofs finns det ju inga snygga rejäla bikiniöverdelar heller, de ser ju ut som sportbh's. Men men, vi får se om jag hittar något bra... Det finns platser kvar på vattengympan om någon är sugen!

Vattengympa

Den här dagen har bestått av jobb,jobb,jobb,jobb & lite mer jobb. Började kl 9, kom hem strax innan 7 & klockan 8 var det dags för vattengympa i Gusum. Det började egentligen förra veckan men då var ju jag sjuk. Jag tänkte att vattengympa var för pensionärer  men jag hade fel, det var ju jobbigt :P Men skönt & roligt! Synd bara att jag missar mästarnas mästare & andra avenyn. Men som tur är finns ju Svt play!

Imorgon blir det att gå upp tidigt & sjunga för Felicia som fyller 16 år imorgon :)

Nu är jag trött, god natt!

Mer kryssningsbilder! :D

Det blev visst en heldag med jobb idag. Men det är ju bara roligt & bra! Har jobb hela veckan nu :D Det märks att folk har fått lön... Men det bästa med idag är ju att jag har fått bilder av Hassse från kryssningen. Bara 4 stycken, men det är ju bättre än ingen alls eller hur? :)


Här har vi då Anna, Jag, Morgan & deras grannar i 6003. Är det han i blå tröja Carro & Sampan?!! Jag vet i tusan vad jag gör men jag tror jag fixar med pappret i skorna ;)



Här har vi då Anna, Lina, Jag, Emma & lite Sampan. Även Emil som blir tagen på bar gärning när han snor våran dricka ;)



Här har vi nog den enda bilden där alla vi tjejer är samlade på samma bild, dessutom är ju självaste Erik & Mackan Erik med på bilden :D Men jag undrar vem det är som sitter bakom oss & vem killen med skägget i hörnet är? Har inget minne av dem :P



Sist men inte minst,  Me  & Hans!





Som ni ser på alla bilder så är vi superglada & har jätteskoj :D  Men man kan ju inte ha annat med världens bästa tjejer.

Jag vill sova!!!!

Varför är sängen alltid skönast på morgonen när man måste gå upp?!!


Nu ska jag till jobbet - skolan - jobbet. Vet inte hur sent det blir idag, kan bli efter 19.00 men jag hoppas på 13 ;D

Mia & Klara

Ni får inte missa Mia & Klara kl 20.00 på 1an ikväll! Världens roligaste program & ikväll börjar äntligen de nya avsnitten!

Det blev som jag sa imorse, jag har sytt lite. 2 par jeans blev det som fick sig ett litet lyft! Mamma tyckte att jag var duktig & sa att jag fått hennes sytalang ;) haha. Annars har det inte hänt så mycket idag, mamma & Felicia har haft tradera hysteri här hemma och lagt ut allt möjligt. Ännu mer hysteri blev det när de upptäckte att de fick bud nästan direkt. Jag är inte så insatt men jag hoppas det går bra för dem.

Nu ska jag läsa en bok om drömmar medans jag väntar på att klockan ska bli åtta. Jag drömmer så himla mycket & jag skulle gärna vilja veta vad mina drömmar betyder. Hoppas att boken kan göra mig lite klokare!

Glöm inte Mia & Klara nu kl 20.00 på 1an!!!!


Söndag - veckans tråkigaste dag

Idag är det Söndag, veckans tråkigaste dag... Jag har ingenting planerat så jag funderar på att sy lite. Men vi får se hur långt jag kommer med det...

Igår kväll var jag, Sampan, Lisa & Lina hos Cicci. Kollade på körslaget & Wallander & åt massa got. En helt vanlig myslördag :)  Kul att träffa Lina & höra hennes historier. Hon tillbringar just nu sina veckor på söder i Stockholm där hon utbildar sig till nagelteknolog. (Tror jag det heter?) 

Nu ska jag ner till syrummet och fixa med Felleeplutt! Får se om vi får något slutgiltigt resultat eller inte..

Leona Lewis - Run



Lyssna & njut!

God natt, puss

Gaaahh

Vädret är fortfarande lika tråkigt, usch! Men kalaset var trevligt, vi blev bjudna på smörgåstårta :) Alltid lika gott! Fick även med oss en hel del grejer hem. Henrik & Johanna hade nämligen haft en stor utrensning bland alla deras grejer så det var bara ta det man ville ha, jag fick bla med mig nåt drickspel som vi får köra nästa helg ; )  Jag fattar inte ritkigt hur det fungerar men vi får väl hitta på egna regler. Vi brukar ju vara rätt bra på sånt!

Ikväll blir det myskväll med vännerna :) Jag lever fortfarande på förra helgens roligheter så det är skönt med en lugn helg nu. Och jag är ju inte riktigt frisk än heller & det vill jag verkligen bli!

Nu är jag hungrig!!!  Igen....



Det var precis lika grått & tråkigt i Norrköping.

Kalas

God morgon! Jag hatar att vakna när det är sånt här väder som det är idag, regn :( Vaknade inatt av att det verkligen öste ner, usch!

Nu ska jag strax åka in till Norrköping på kalas :) Det är Johanna, min brors flickvän som ska firas. Hon ska bla annat få en plattång av oss som hon har önskat sig. Jag såg att mamma hade massa mer paket men jag har ingen aning av vad det är i... Jag hoppas att min mamma kommer tycka om min blivande pojkvän lika mycket som hon tycker om Johanna. Jättemycket alltså!

Igår kväll var jag & Sampan hos Cicci och kollade på let's dance på hennes jääättestora tv. Blondinbella åkte ut :D WOOOHO! Kul tycker jag!

Nä nu tjatar dem om att vi ska åka,

En fundering bara: Varför kommer det alltid en bra låt på radion precis när man är framme och ska gå ur bilen?

Wooho

Idag har jag rekord många läsare ;)  haha. Får hoppas att det stiger ännu mer, dagen är ju inte slut än :P

Det är fredag idag  & jag kan inte fatta att det redan är en hel vecka sen vi var på kryssning! Hur jäkla snabbt går tiden egentligen? Men som jag sa till Sandberg, vi kommer ju närmre sommaren (då massa skoj väntar) & innan dess alla  20-årsdagar som ska firas. Längtar tills det är dags faktiskt, först Lina lördagen den 21 mars, 2 veckor efter lördagen den 4 april är det min tur, 2 veckor efter det lördagen den 18 april är det Carros tur & fredagen innan den 17 april är det Ciccis tur! Jag tycker det är ganska roligt att det är exakt 2 veckor mellan våra dagar, speciellt nu eftersom våra födelsedagar inträffar på lördagar & ciccis på en fredag. Perfekt ju! :D Ni kan ju alltid hoppas på en stor födelsedagsfest, 80-års blir det ju då! :D Skulle vara såååå kul!

Ikväll ska jag nog till Cicci och mysa lite. Har inte varit där på jättelänge, hon har ju nästan ett helt nytt rum som jag inte sett än, så det ska ses!




<3 Saknar  sommaren & förra helgen!!

Hahaha, släng dig i väggen

Nu har jag avklarat dagens första lektion, naturkunskap. Segt vare & jag hade missat en del när jag var sjuk så nu ska jag plugga ifatt lite innan det är dags för nästa lektion kl 12, matte. Dani & Jag är sååå irriterade på en "klasskamrat", hahah han kan slänga sig i väggen med sina ständiga kommentarer & frågor till lärarens genomgångar. Han har ju bara rätt hälften av gångerna fast han tror att han är smartast i världen :P Samtidigt som man blir irriterad så är ju sånna här människor roliga, i alla fall att härma & skratta åt efteråt! Hoppas inte han läser min blogg för han skulle direkt förstå att det är han.  Elak är jag, yesyes!

Aja plugga var det jag skulle göra...



Min bäbis Freja har namnsdag idag, hon ska få en puss sen när hon kommer hem från jobbet!

Sovdags

Nu är jag trött så nu är det sovdags. Ska till skolan imorgon 8.10 hade jag tänkt, så jag håller tummarna att  min lilla sjukdom inte ska bli sämre igen. Behöver verkligen gå på lektionerna, eftersom man läser kurserna dubbelt så fort nu mot vad man gör om man läste dem på gymnasiet så missar man så himla mycket på en enda lektion.

Föresten så fyller min brors flickvän/sambo 24 år idag. Så grattis Johanna! :) Ska dit på lördag och fira henne. De har varit tillsammans sen jag var 10 år... det är snart halva min livstid :O Jättelääänge ju, nu vill jag blir faster snart!!! Kommer ihåg när man var en sån där liten jäkla snorunge och försökte titta in genom nyckelhålet till hans rum när hon var här och hur han tvingade mig att städa hans rum innan hon skulle komma, en gång fick jag fakiskt Hansons singel Mmm bop för att jag var så snäll och städade :P Vilken lycka!
 
Nu ska jag somna till en härlig sms-konversation. Puss på er, sov gott!

Härmapa :D

Idag är jag en liten härmapa :D Blev inspirerad av Carro & Emma som gjort om sina designer, så deras bloggar blev superfina! Då blev jag också sugen, så nu har jag pillat lite... vet inte om jag är nöjd eller inte. Bilden är ju inte direkt från igår, den är mer än 2 år gammal & NEJ jag är inte naken ;) Cicci vet för hon är egentligen också med på samma bild men tyvärr så klippte jag bort dig snygging.

Nu ska jag försöka plugga lite matte..

Tankar...

Börjar bli liiite tråkigt att vara sjuk nu. Idag mår jag mycket bättre, ingen feber :) Men har fortfarande ont i halsen, huvudet & nacken. Ena minuten känner jag mig jättepigg men så fort jag gör någonting så blir jag supertrött. Så jag är ju absolut inte helt frisk ännu. Får se om det blir att vara hemma imorgon också eller om jag ska försöka ta mig till skolan.. aja det är morgondagens bekymmer.

När man är sjuk och inte har något att göra så har man ju hur mycket tid som helst till att bara tänka, tänka, tänka & tänka!
Så dagens väldigt konstiga funderingar är;
  1. Idag när jag var ute & åkte bil med mamma så åkte vi om en person. (Jag vet inte varför jag kollade så mycket, men här i Viken är det ju ganska öde på gatorna så man kollar ju gärna när man väl ser någon ;) ) I alla fall, jag tror att det är en man/kille, genom att kolla på jeansen & stjärten. Jackan och frisyren var varken speciellt manlig eller kvinnlig. När vi har åkt förbi så ser jag att det inte alls är en man utan en kvinna. Då slår mig tanken, undrar vilket som är värst... att vara kvinna men ha en manlig kropp? Alltså knappt några bröst, ingen stjärt.. inga former helt enkelt. Eller att vara man med en kvinnlig kropp, då menar jag främst stjärten. Det finns ju män med sånna stjärtar. Det finns ju självklart killar med bröst också. Båda fallen fanns i alla fall på Silja Festival i helgen ;) hahaha. Vilket tror ni är värst? (jag menar inte att det är något fel med att se ut si eller så & ingen kan råför hur den ser ut, det vara bra en tanke som slog mig...)
  2. Den andra funderingen kom jag på imorse när jag borstade tänderna, den är främst till mina gamla klassisar. Ni vet den där lilla (eller ganska stora) intrigen om en viss visdomstand. Var det sant eller inte? JAG VILL VETA! hahah
  3. Den tredje och enda funderingen som faktiskt är värd att fundera över är: varför i hela friden ska alla bra killar vara helt jävla omöjliga?! Eller är dom helt enkelt dåliga om de är omöjliga? Faller jag för fel typer? Kan DU inte bara ta på dig rustningen & ditt svärd, hoppa upp på din vita jävla häst & rida hit!!!!


En av världens bästa låtar...
I just want you close 
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don’t worry cause everything’s gonna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything’s gonna be alright

No one no one no one can get in the way of what I’m feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you

Ajajajaj

Aj, vad det gör ont i min hals idag, tuuusen gånger värre än igår. Men febern är lägre idag, vilket är skönt då jag knappt kunde stå upp igår och jag fick en vattensäng inatt. Uuusch

Dagens fråga?
Varför blir man upp&ner när man speglar sig i en sked?

Sjuk :(

Fanfanfan, jag är riktigt jävla sjuk. Längesen jag hade 39 graders feber...  ont i halsen också.. ska försöka sova lite mer nu!

Pallar inte åka på festresa med mina vänner helt enkelt, blir alltid sjuk efteråt ;) Men det är ju värt det!

Tröttttt

Är fortfarande sjukt trött., ska försöka sova strax för imorgon blir det jobb hela dagen!
Min lilla sårskorpa på knät har börjat klia som bara den nu.. men jag försöker att låta bli! Kommer säkert ligga och reta mig på att det kliar så att jag inte kan somna :P

Innan jag stänger ner för idag vill jag bara tillägga att det som inte finns med i detaljerna från kryssningen, alltså helt otroligt mycket som hände som jag inte kan, inte minns eller helt enkelt inte vill sätta ord på,  det stannar på östersjön. Det som hände på Östersjön, stannar på Östersjön! Eller hur?

Och till er som inte var där, ni missade något! Men jag hoppas vi ses där nästa gång! För en nästa gång blir det. :D


God Natt sötnosar!

Detaljer, del 2

Lördag:
Vi hade bestämt att vi skulle sova tills vi vaknade... men vaknar redan vid 9 första gången av att de börjar snacka i högtalarna om att det är så & så långt kvar tills vi lägger till i Riga och blablabla... Det blir tyst och vi somnar om, vaknar igen efter 10 min av att de snackar och sådär håller de på i säkert en timme. När klockan är tio ringer vi till varandra och alla är klarvakna så vi bestämmer oss för att gå och käka frukost. Älskar att man kan ringa till varandra på hytttelefonen (eller hotelltelefonen om man bor på hotell) Det är bara att slå rumsnr. Skitbra när man som vi alltid är många och man blir tvungen att bo i olika rum.

När vi är uppe för att handla frulle så är ALLLLT på hela båten stängt. Klockan är kanske strax innan 11 nu och det skulle inte öppna förns kl 14 igen. Det är ju meningen att man ska gå av i Riga, men vi hade inte någon lust med det. Det såg så himla kallt ut och jag har redan varit i Riga och det är inget att ha. Vi tog ett varv på däck och kollade in staden därifrån. Det räckte för oss. Emma & Carro kommer på att sist vi var på kryssning köpte de mackor i receptionen på natten när allt annat var stängt. Vi gick dit och visst fanns det mackor, men vi fick till svar att vi inte kunde köpa nåt för att han inte hade växel... bra service! Alla är lite småsura, hungriga & trötta. Vi bestämmer oss för att leta reda på poolen då vi är lite sugna på att bada medans vi väntar på att de ska bli kväll igen. Förra gången var det jättesvårt att hitta den och vi antar att det ska va svårt nu med. Vi hittar Sauna, men får för oss att det inte är här.. man ser inte ingången då den är fördragen för att det är stängt. Vi letar runt ett bra tag, men ger sedan upp..

Vi kommer på att vi borde kunna få köpa mackor om vi betalar med jämna pengar och visst går det bra :D Vi går till våra hytter och käkar lite.. Efter att vi har ätit går Anna & jag till receptionen och frågar var poolen är. En städtant visar vägen och det visar sig att vi hade hittat rätt redan från början :P haha jobbigt! Den öppnar inte förns kl 16.. så vi går hem och lägger oss. Sover till kl 14, då Mårten ringer och väcker oss. Sen ringer nästa och vi bestämmer oss för att gå och äta lite igen nu när det har öppnat igen. Dock har bara caféterian öppnat, så det finns ingen mat att köpa...

Vi bestämmer oss för att strunta i poolen då vi känner att vi vill duscha och göra oss i ordning lite tidigare så att vi ska piggna till. Det går några timmar till och vi går sen och äter lite pizza för att direkt efter det gå till taxfreen och inhandla kvällens förtäring. Sen vet i tusan vad vi gör.. fortsätter fixa oss kanske, ringer Morgan  & Hans för att berätta att Mårten och dem har hyrt ett konferansrum där kvällens förfest kommer hålla hus.

Sen händer inte så mycket mer än att vi börjar dricka och allt är som kvällen innan, man minglar runt bland hytterna och pratar med både den ena & den andra. kl 21 är det dags att ge sig upp till konferansrum nr 13 på våning 8! Där är det förfest som nalkas. Spriten står uppdukad och jag vill tillägga att vi inte behövt köpa nånting själva under hela kryssningen om vi inte hade velat. Det var minst 70% killar på båten  och alla hade handlat alldeles för mycket i taxfreen som de bjöd på. Förfesten eller konferansen drar igång och det var massa skratt, verkligen jättemyyycket skratt. Hasse bjöd på sång, Erik&Mackan Erik tittade in...VästerviksErik var helgens pajjas och bjöd på mångamånga skratt! Bla annat när vi körde snurra flaskan och han säger "den som flaskan pekar på ska ta in den första som går förbi rummet och dansa lite sexigt med han/hon. Flaskan hamnar mellan honom själv & Lina. Man får välja omman ska göra det eller ta straffklunkar.. båda bestämmer sig för att göra det. Och vi får ett gott skratt när en lite äldre man får sig en sväng om med Lina & Erik ;)

En gång när vi springer och kissar säger Lina till mig "jag tror inte att Hans heter Hans, jag hörde när deras kompis sa Jocke..."  Vi har blivit grundlurade!!!! haha  Vi hade sett körkortet men eftersom han heter Hans i andranamn så trodde vi ju på det. När klockan börjar närma sig tolv igen drar vi oss upp mot panaroma, jag "byter skor" och vi kollar  på Elov & Beny... ni vet singel & sökande låten. Emma diggart stenhårt ;) Fast hon är den enda i gänget som INTE är singel & sökande :P Sen vad händer sen?   Vi har lite kul ute på däck då vi får land i sikte...sen hamnar vi åter igen i & utanför Hans & Morgans hytt. (ja, han heter fortfarande Hans för oss). Efter ungefär 2 timmars sömn var det huxflux kl.9 på söndag morgon och det var dags att åka hem ;( Vill bara tillbaka! Jag hatar (fast det gör jag ju inte) att man tycker om sånna hära roliga grejer så himla mycket, man saknar det så sjukt mycket efteråt och vill bara tillbaka & göra om allt igen & igen & igen! Men det kommer ju fler gånger! JAG ÄLSKAR SÅNT HÄR MED MINA VÄNNER!<3 Våra sunny beach resor, kryssningarna, göteborg, stockholm, vis & allt annat vi gör. Jag kan knappt ha det bättre. Bara en sak som fattas, alla vet vad för alla vill ha det!!! :D Utom en för hon har det redan! 

Glömde en rolig grej som hände när Carro kom till sin hytt på söndagmorgonen. Först och främst så vaknar inte Lina när hon knackar på och vill komma in... hon går tillbaka till en hytt och lånar telefonen. Då låter Lina helt klarvaken! Hon öppnar nästa gång Carro kommer och knackar och vad möts Carro av då? Jo.. att en kille ligger i hennes säng och sover! hahahaha Carro drar till med den här: "Nu ska jag gå på toa & när jag kommer ut därifrån ska du vara borta från min säng!" Han går snällt ut... Liksom vad missade vi när hamnade där :P?

Detaljer, del 1

Nu ska jag försöka ge mig på ett långt och ingående inlägg om helgen. Det är jävligt långt & jag tror det är roligast att läsa för oss som var med så detta är tillägnat till oss :)

Fredag:
Klockan ringer 6.45,  jag stressar med fix, den sista packningen & frukost innan det är dags att vara i skolan 8.10.  På vägen till skolan lämnar jag av min stora väska hos mamma på  hennes jobb. Lektionen slutar 9.30, men eftersom jag är så duktig och hinner rita klart alla atomer så får jag gå lite tidigare! Toppen eftersom jag kom på att jag glömt extra linser hemma (om en lins skulle gå sönder så är jag så gott som blind)  så jag går upp till mammas jobb, hon skjutsar hem mig sen åker vi till busstationen. Där möter jag upp Lina, Carro & Lina. 9..55 hoppar vi på bussen och det var tydligen den lääängsta bussresan nånsin enligt några. Anna hoppar på bussen i Söderköping & när vi är framme i Norrköping går vi direkt och lägger oss i varsitt solarium eftersom vi har lite tid att spendera innan bussen till Stockholm går 13.25. Efter solningen möter vi upp Emma och går sedan till kupolen för att få i oss lite mat.

Efter maten tar vi spårvagnen ner till resecentrum. På spårvagnen träffar vi på John och grabbarna som också ska på samma kryssning.  Medans vi väntar på bussen som ska ta oss till Stockholm blir Lina & jag kissnödiga så vi springer in hos tandläkarn och lånar toan. Under väntan blir vi också nersnackade av nåt fyllo som undrade vart "banantåget" gick ifrån. Blä för fyllon, men man kan ju inte undgå att tycka att dem är lite roliga. Fast mest är dem bara totalt dumma i huvet!

Bussen kommer och vi hoppar på, Lina & Emma står inte med på listan men får hoppa på ändå. Tur att det finns snälla chaffisar!  På bussen tycker jag att det är dags att ta helgens första bild & upptäcker då att jag glömt minneskortet hemma. Det sitter kvar i datorn. Mitt glada humör sjunker direkt ner till 0, tråkigt eftersom ingen annan av tjejerna hade kamera med. Men humöret steg snabbt igen som tur va :D Vi kan roa oss med att lyssna på en kille som sitter bakom som pratar sjuuukt roligt! Fast det var synd om honom.  Men trots det var bussresan till Stockholm hur lång som helst tycker jag, ville bara hoppa ombord på båten. Men efter några timmar var vi framme vid Frihamnen, incheckningen gick smidigt trots att det första vi fick höra var "Det finns ingen bokning på Björnskiöld".

Vi hoppar på båten och intar våra hytter. Anna & jag i 6205, Carro & Lina i 6417, Lina & Emma i 4011 & Mårten och gänget i 4012! Onödig info med hyttnummren va ; ) Men det skiter jag i, jag ska skriva allt jag kommer ihåg. Anna, jag, Carro & Lina bor alltså på samma våning. Lina & Emma bor 2 våningar ner och har den extrema helt otroliga turen att få hytten precis mitt emot Mårten. Hur stor är den chansen? :O

När klockan blivit 17.00 då båten har lämnat hamn & vi gjort oss lite hemmastadda i hytterna går vi ner och äter lite. Sen är det dusch & fix som gäller medans vi väntar på att taxfreen ska öppna. Inte förns 20.00 öppnar de spritavdelningen, vi är där några minuter efter öppningsdax och kön är extreeeeeeem! När inköpen är klara börjar det roliga. FESTEN!  & jag bara älskar det, alla hyttdörrar står öppna, alla pratar med alla fast man aldrig träffats och allt är bara så skoj! Vi är både här & där och ärligt talat så sviker minnet lite.. men jag vet att det var superkul! Vi träffar blandannat; Gunde, Mysteriet på Greveholm, Alexanders pappa, Ayia Napa killen, Niklas, Sundsvallskillen, Mössan nr1, Mössan nr2...många många fler som inte fått nåt namn. Men jag fick ett nytt namn, nämligen Dissabelle! Haha

Klockan är väl kanske runt midnatt när vi ger oss upp till panorama baren på våning 9 där de riktiga draget är. Vi dansar och har ännu mera skoj! Lite rörigt blir det nu i mitt lilla minne, det var nog inte bara minneskortet till kameran som glömdes hemma ;  ) Vi är både här och där igen, ena minuten i panaroma andra i någon hytt nånstans. Men nu kommer ett skitbra & roligt minne från kvällen. Lina har fått ont i huvet och sover. Men vi andra intar Sandberg & Carros hytt för att fylla på med lite dricka, även fast det inte behövs mer ;) Det är Sourz'en som ska ta slut, det låter såhär;

C - Hej, jag heter Carro!
Alla - Heeeeej Carro!
C - Jag är full men jag kan dricka mer...
Alla - Kan Carro, kan Carro, kan Carro dricka sprit...osv
C - Klunkklunkklunk
Alla - EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL!
C - Klunkklunkklunk
Alla - Woooohooooo, klappklapp!


Bra beskrivning va ;)? Sådär fortsatte vi laget runt, MINST 3 varv tills hela Sourzen va slut. Tydligen glömde jag bort att den var slut och frågade Carro flera gånger under kvällen var Sourzen höll hus.



Sen kan jag inte sätta ord på nåt förns det bara är jag, Carro & Anna kvar på dansgolvet. Vi vet att Lina sover & vi tror att även Emma & Sandberg gjort det. Snart går också Anna och lägger sig. Klockan är kanske 3 - halv 4 & Carro och jag får syn på båtens bästa killar Hans & Morgan från Västerås..nästan iaf.. på samma sätt som vi nästan är från Norrköping. Vi dansade, pratade och gick sedan till deras hytt, drack jäger och retades med deras sovande kompisar.

  Morgan & Hans!

Carro & jag får för oss att vi måste gå och kolla så att verkligen Emma & Sandberg också sover. Vi är ju bara säkra på att Lina & Anna gör det. Vi går till Sandbergs hytt eftersom den ligger närmast.. men den är TOOOM! Var fan är dem tänker vi.. vi har inte sett dem på flera timmar. Vi går tillbaka till Morgan & Hans, och ojojoj vilken syn vi fick när en halvsovande Morgan öppnar dörren. hah Men vi vill leta vidare efter Emma & Sandberg. Hans är snäll och följer med!

Nu när vi är på jakt efter E&S får vi resans enda & värsta NAKENCHOCK!!! HAHAHAHAHAHAHA
Vi går i korridoren och ser att en dörr inte är stängd ordentligt... vi öppnar såklart.. rummet är mörkt men vi kan se att det ligger en naken människa på golvet. Elaka som vi är tänder jag lampan och vi ser då TVÅ spritttt språngande nakna  ligga utfläkta på golvet, en tjej och en kille såklart. Det sover eller är typ däckade.. men killen vaknar till direkt när lampan tänds och får ur sig "ohhh shiiit" och vi går därifrån med ett asgarv! hahahaha vilken syn! 

Vi fortsätter jakten efter E&S utan några goda resultat...Vi väcker både Lina & Mårten för att fråga om de vet nåt... Kläcker  också ur oss "jag börjar snart tjuta om vi inte hittar dem" .  Vi möter också mitt i allt en förtvivlad kille som inte vet vad han ska göra för att hans kompis har varit otrogen...vi antar att det är killen vi såg i nakenchocken han snackar om, eftersom vi har sett den här killen i den hytten ; ) Om jag minns rätt nu så återgår vi en stund till Hans hytt innan vi bestämmer oss för att leta vidare igen. Vi hinner inte långt förns vi hör Sandberg bakom oss i korridoren. Guuuud så glada vi blev!!! Hon & Emma hade suttit i nån hytt med några trevliga människor och pratat  & lyssnar på musik. Klockan är nu ca 4.30 och vi tycker det är dags att sova. Det tycker dock inte Emma som inte hamnar i säng förns kl 7 på morgonen.


Ojojojj, vad långt det blev. Men ingen är ju tvingad att läsa, bra va ;)
Fortsättning följer!

KRYSSNING

Då är vi hemma från vår lilla kryss, Sthlm - Riga. Det har varit hur roligt som helst! Vill tillbaka redan, tiden gick alldeles för snabbt. Även fast vi knappt sov nånting... alltså är jag ganska så trött nu.

Det här är så svårt, det har ju hänt 10000 roliga grejer men det är helt omöjligt att beskriva med ord. I alla fall just nu. Det var massa feeeest, bra folk & såklart bästa vännerna! Tack allihopa!



Glada tjejer <3



Förfest i konferansrummet!



Någon timma senare.



Erik!


Imorgon drar vi! :D

Den här torsdagen har gått hur jäääkla snabbt som helst. Antagligen för att jag har jobbat hela dagen &  varit lite småstressad. Imorgon drar vi ju på partykryssning till Riga. Men innan dess har jag naturkunskap 8.10-9.30, bussen  till Norrköping går sen 9.55. För att jag ska hinna så har jag alltså packat det mesta ikväll, innan skolan imorgon ska jag gå förbi mammas jobb och lämna min packning för att hon sen ska ta hämta mig vid skolan och skjutsa mig till bussen. Då slipper jag ta med packningen till skolan & jag slipper ta med skolgrejerna på kryssningen! Toppen!

Bussen från Norrköping till Stockholm går 13.35, men vi kommer ju till stan redan vid 11. Då blir det lite sol & mat innan bussen :) 17.00 går båten från Stockholm till Riga. Då är det fest!

Ses imorgon mina vänner. <3

God Natt!

Felicia

Dagens namn är Felix  & Felicia. Alltså har min älskade syster namnsdag idag. Grattis till henne!

Idag har jag haft mina första lektioner i båda kurserna. Det verkar svårt & mycket som ska hinnas med på kort tid. Men det känns fortfarande roligt & jag är taggad! Det är ju huvudsaken. Känns lite jobbigt att jag missar den första riktiga genomgången i matten på fredag, men det får jag ta ifatt nästa onsdag!

Efter skolan var jag på jobbet en sväng och fixade lite grejer. Nu ikväll har Lina varit här en stund, vi såg på semestersvenskar. Satt och väntade på att reseledaren Anton skulle vara med..men han dök aldrig upp i dagens program så vi får vänta en vecka till. Han var reseledare i Sunny Beach när vi var där, därför vi ville se just honom.

Imorgon blir det jobb hela dagen sen hem och packa! Woooho, fasen vad fort veckan gått nu helt plötsligt. På fredag drar vi, ska verkligen bli så himla roligt! Och skönt att komma bort lite.



Avslutar med en bild på namnsdagsbarnet. En riktig cooling, Gran Canaria vintern -97 skulle jag tippa på.

Skola

Idag har jag varit på den första mattelektionen. Har nästa lektion 13.50  då är det naturkunskap. Nu har jag precis ätit lunch, ska räkna lite matte tills det är dags att gå ner till skolan igen eftersom jag missar lektionen på fredag pga kryssningen!



Skönt att man bara har knappt 5 min gångväg till skolan nu, förra året kunde det ta 1½ timme från det att man gick hemifrån tills man var i skolan.

Hilton



Började på en ny bok härom dagen. Huset Hilton av Jerry Oppenheimer, den handlar som ni kanske förstår om Paris Hilton. Men också om hennes familj och förfäder (heter det så?). Har bara läst ca 50 sidor än så länge, men den verkar jättebra!

Detta står på baksidan:
En avslöjande, fräck, rolig men också tragisk biografi som avslöjar hur en av världens mest kända personer - Paris Hilton - har formats. Familjehemligheter grävs fram, sexuella skandaler blottas, smaskiga detaljer utlovas. En fängslande amerikansk sannsaga.

Paris Hilton är inte det enda svarta glamourfåret i den kända klanen Hilton. Att festa loss, ställa till med skandaler och skapa tidningsrubriker är snarare en kunskap som förfinats och förts i arv från generation till generation. Paris farfarsfar Conrad byggde med två tomma händer upp hotellimperiet och familjen gick från fattigdom till ett liv fyllt av lyx och glamour. Men det har också varit kantat av girighet, otrohet, måttlöshet och droger. De färgstarka och utlevande familjemedlemmarna har under alla år frotterat sig med världskändisar och filmstjärnor. Och skandalerna har inte låtit vänta på sig.


Låter det inte lite intressant? Jag tycker i alla fall att det är perfekt att slösa lite tid på en bra bok. Speciellt när man köpt dem för knappt 30 kr ;) Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa tills jag somnar.



Har fortfarande ont i mitt knä sen vurpan igår & såret har inte slutat gegga än. Men inatt struntar jag i plåster och hoppas på att det torkar. Inte så skönt om byxorna torkar fast i såret, men täcket borde väl inte fastna. Har fått ett stort blåmärke under skrapsåret som blev också.
Jag känner att det gör ont i knät som det brukar göra när min knäskål har fart runt lite och jag kände att det var något sådant som hände när jag ramlade. Men det är inte så svullet som det brukar vara därför tror jag inte att det ska vara någon fara & att jag slipper nålen. Hoppas det blir bättre tills på fredag! Jag tycker inte om mitt knä!

Ännu en dag närmare...

Jaha, då var den här dagen så gott som avklarad. Jobbet gick bra, fast peruken ville inte bli brun...måste helt enkelt vara oäkta hår även fast vi fått höra att det ska vara äkta. Nu har  vi i alla fall gjort ett försök.

Åt lunch med Mamma idag, det blev min favorit, wok med äggnudlar. Maaassssa thaisås såklart! Efter jobbet följde jag med mamma och handlade, sen har vi suttit på internet och beställt lite födelsedagspresenter till Felicia som fyller år om 2 veckor! Roliga presenter säger jag bara, kan inte berätta eftersom hon förmodligen kommer läsa det här.

Fick också ett samtal från skolan om att lektionen imorgon kl 8.10 -  9.40 är flyttad till 13.50. Vet inte än om det bara gäller imorgon eller om det är en riktig schemaändrig. Hoppas att det bara är imorgon, skulle passa mycket bättre med jobbet eftersom jag har en annan lektion 10.10 - 11.30. Längtar tills imorgon faktiskt, är ritkigt sugen på att räkna matte! Vi kommer ju säkert inte börja arbeta som vanligt redan imorgon.. men ändå. Jag har inte räknat matte på 3 år, tre hela år... fy tusan vad gammal jag känner mig.

Mamma har vunnit en väska som kom på posten idag & den passar perfekt till min lilla resa i helgen :) Den ser ut som en vanlig ryggsäck men den har hjul och massor superbra fack! Den är ju inte någon skönhet, men finns det något som är både jättepraktiskt & jättesnyggt på samma gång?




Nu är det tv som gäller, ska se mästarnas mästare. Hoppas det är bra. Sen är det ju äntligen Andra Avenyn! :D

God morgon!

God morgon! Gud vad bra jag har sovit inatt...var längesen jag somnade så tidigt som jag gjorde igår. Tror det stämmer med att den bästa sömnen får man om man somnar innan midnatt. Drömde mina jäkla drömmar inatt också. Jag gillar dem samtidigt som jag verkligen hatar att jag drömmer de!

Nu ska jag iväg till jobbet, ska starta dagen med en härlig långhårspermanent ;) woho! Sen ska jag färga en..... PERUK! Som tur är det ingen som använder peruken, utan den ska vi skänka till någon i Lettland som tydligen behövde en peruk. Den är dock knallröd nu men ska bli brun. Anki försökte tona den igår men det tog inte alls så idag ska jag se om det går med färg.

Ha en bra dag!

otursdag?

Gud vilken dag det har varit...otursdag? Den trettonde är ju inte förns imorgon?!

Började jobba kl14 och när jag precis börjat med kunden hör vi världens smäll. Då menar jag verkligen en riktig smäll! Vi blir lite skrajja men tror att det är Anki som håller på med något i källaren. Men efter några sekunder skriker kunden till, då ser hon i spegeln att det börjar ryka jättemycket bakom oss.... strax efter kommer den härliga lukten av smält plast. Då hade ett lysrör sprängts eller nåt sånt... och plasten som sitter för smält.... som tur va hände det ju inte så mycket mer än att det luktade jävligt mycket & illa!
Men det fick mig ändå att tänka till. Det finns ingen brandvarnare eller brandsläckare på jobbet. Så får det väl inte vara?

Mitt knä gör fortfarande ont & såret har inte slutat blöda helt...om det blir värre imorgon så får jag åka till vårdcentralen så de får göra en bedömning om det behövs tappas på vätska eller inte. Vet ju av erfarenhet att det är det som måste göras när jag får ont i mitt knä. Men jag håller alla mina tummar att jag ska slippa! För det är verkligen bland det värsta jag gjort, det gör så himla ont!

Kanske låter som en deppig dag, men jag är faktiskt jätteglad ändå!!! Vi ska ju för fan på kryssning på fredag :D Och lite ont i ett knä hindrar inte mig!

OJOJ, vilken måndag

Fyfaaan, vilken start på den här veckan. Jag har ju börjat skolan idag. Det var upprop kl 9, Dani & jag skulle mötas kvart i här neranför de 3 trapporna som är bredvid mitt hus (för er som vet vart vi bor). Men vad tror ni händer när jag gått en trappa ner.... JO, JAG HALKAR!!!! Det va ingen vanlig liten halkning. Det första jag  känner är att knät krånglar, ni vet mitt onda knä som gärna bråkar lite ibland. Sen ser jag att byxorna har gått sönder... som tur är har jag ju inte gått mer än kanske 20 m hemifrån så  jag haltar hem igen, öppnar dörren och skriker till mamma "hämta bilen"! Ringer Dani och säger att vi åker bil, drar av mig byxorna och vad ser jag då? BLOD!!! Hann inte tvätta såret eller nåt så jag tog på ett litet plåster, nya byxor och sen var det bara att hoppa in i bilen och åka till skolan. Som tur va kom vi i tid :)

I skolan gick allt bra, vi fick schema & information. Jag ska alltså läsa Matte B  & Naturkunskap B. Jag har inte läst de kurserna förut och eftersom jag inte jobbar heltid så tänkte jag att jag lika gärna kan passa på att plugga lite. Det känns faktiskt ritkigt roligt att börja plugga igen :) Jag kanske är knäpp, men vafan ;) Jag tycker om att lära mig nya grejer.

Nu kommer jag få lite mer att göra i veckorna och lite mer rutiner i vardagen.
Såhär kommer mina veckor förmodligen se ut. (Kan bli lite mer jobb)
  • Måndag: Skola 10.30 - 11.50
  • Tisdag: Jobb hela dagen.
  • Onsdag: Skola 8.10 - 11.30 Jobb 12.00 - 18.00
  • Torsdag: LEDIG
  • Fredag: Skola 8.10 - 9.30 &12.00 - 13.20, jobb däremellan & sen jobb 14.00 - 18.00
Det här kommer nog bli skitbra! Jag är taggad för att satsa på MVG ;)

Nu ska jag vila lite, äta lunch och sen ner och jobba kl 14.




Såhär såg jag ut imorse innan jag halkade och blev trasig :(    ( ja, jag tycker synd om mig själv :P )

Måste bara tillägga att jag ÄLSKAR min nya hårfärg! :D Tack Anna!  <3

RÖTT rött rött...



Nu är mitt hår ganska rött :)
Min kära vän Anna fixade nämligen till mitt hår igår på hennes salong i Söderköping! Kul med lite förändring. Och framför allt skönt att slippa utväxt och för ljusa toppar. Nu är det bara en liten klippning som fattas. Hoppas att Emma kan fixa det någon dag när vi är på jobbet samtidigt.

Igår gick jag upp 07.45. Frivilligt på en lördag. När jag satt och åt min goda havregrynsgröt till frukost så tänkte jag att jag skulle dubbelkolla busstabellen så jag kollat rätt dagen innan. Och tur var väl det, för självklart hade jag kollat fel. Jag hade kollat Norrköping - Valdemarsvik istället för Valdemarsvik - Norrköping. Då hade jag gått upp 30 min förtidigt... 30 min är väl inte så mycket, men de är mycket värda sådär på morgonen.

När Anna var klar med mitt hår så käkade vi en god sallad på VI&NI  och där efter tog vi bussen till stan. Jag började med att gå till min bror en sväng och hämta en mattebok. För imorgon ska jag börja skolan igen ;) Känns riktigt roligt faktiskt! Jag gillar ju matte så jag hoppas att jag kommer gilla matte B också. Har hört att den kursen ska vara svår.

Aja, efter brodern så gick jag hem till Emma och där stannade jag hela kvällen :) Vi pratade, lagade mat, körde gh & såg på tv. Jag hade aldrig kört guitar hero förut & det ångrar jag för det va ju skitkul! Emma, jag längtar redan tills jag får komma till dig så vi kan fortsätta våran karriär ;) Vi hann låsa upp ganska många låtar men fastnade på en där på slutet som vi inte klarade. Vi gav upp, men nästa gång ska vi klara den!!

Nu ska jag ta nån av alla mina böcker som ligger och väntar på att få bli lästa & sen försöka sova.
SKOLAN, imorgon ses vi igen! och Dani & jag blir åter klassisar :D


God Natt!

Min dröm

fan fan fan, hade världens finaste dröm inatt & jag hatar det!

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd att komma in.
Du får inte göra om mitt namn
& börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål.
& inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.
Du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.
Du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va din verklighet.
Du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Tårar

Igår såg jag den bästa filmen jag nånsin sett, The Notebook. Den var 2 timmar lång och jag tjöt minst 1 hel timme... och inte bara några tårar utan jag verkligen stortjöt. Jag vet inte vad jag ska säga om den, finner inga ord. Men den väckte väldigt starka känslor & tankar hos mig...

Och inte fan blev det bättre av att de var typ världens snyggaste skådespelare med heller.  Jag vill bara byta plats med tjejen som hade huvudrollen, och det läskiga var att det kändes som att det lika gärna skulle kunna vara jag eller någon av mina vänner som filmen handlade om! Inte i dagsläget... men i framtiden.



ÅÅÅH!

Blir fan lite kär i EMD killarna nu när jag ser dem på grammisgalan! Gud vilka sötnosar!


Tänk om du vore hon? Inte fan skulle jag kalla mig en riktig vän då.

Lördagens utgång...

Jag sammanfattar utgången med ett sms från Lina: "Vi borde vara odödliga så mycket som vi skrattar & har roligt"!

Jag, Lina, Carro & Emma började kvällen med att åka på 20-års(för)fest hos Jocke i Söderköping. Där fick vi mat & hade trevligt. Jag hittade min kille för kvällen, nämligen lilla perserkattungen Uno. Så himla mysig & gullig, precis som en bebis ska vara. Jag vill ha en egen bebis.
Såhär såg Uno ut, fast några veckor äldre. Så söt! Fan vad svag man är för djurbebisar.

Efter några timmar i Söderköping var det dags att ta bussen till Norpan, klockan var dock för tidigt för att gå till Hugo så vi gick till Linda & Dannes nya lägenhet, kollade på den & drack upp det sista. Supermysig lägenhet! Jag vill också flytta!
Där fick vi kvällens andra kille, Maaaax. Massa slemmiga pussar! :D
Ungefär såhär såg kvällens andra snygging ut. MYYYYS!

Framåt halv 1, var vi nere på Hugo. INGEN KÖ! Jag har nog aldrig varit på Hugo när det inte varit nån kö. Alltså var det inte så jättemycket folk, men det var roligt ändå! Det blev många roliga citat under kvällen...

Först när vi nästan direkt kommit dit då jag, Lina, Carro & Emma står och pratar om nåt oviktigt. Jag hör att en tjej säger bakom mitt huvud:
- Fransmän kan ni vara själva!
Jag till de andra tjejerna - Det lät som hon sa till oss?
Carro - Jag tror att hon gjorde det...
Då kommer hon fram igen och säger - Sa ni nåt om mig eller?
Vi - Näe, vi har inte sagt ett ord om dig. (Vi hade inte ens sett henne förns hon sa det där om fransmän).
Hon - Tur för er då, för annars hade jag sagt till vakten så att han skulle slängt ut er.

Hahahahaha, vadå fransmän? Och vadå slänga ut oss. hahahaha

Nästa roliga var när Lina och jag insåg hur olika smak vi har på killar.
Jag - Kolla han, han är ju jättesnygg!
Lina - hahahahaha nääääääe bella!
Sen gick det nån minut.
Lina - Men han där, han är ju jättesöt.
Jag - Näe, verkligen inte!

Och sådär höll vi på. Men vi kom fram till att det är bra att vi inte tycker lika.

Sen kommer vi till surfittan. Vilken pajas, gud va jag skrattade när Lina skrev Mikael "ensam på max" Nilsson 831017. hahahaha. Jag vet inte varför jag blev kallad surfitta, antingen vare för att vi gissade på att han var 16, max 18. När han i själva verket var 25. Eller för att vi vägrade följa med honom och äta, och sa åt honom att leta efter sina kompisar istället. Men det roligaste var ju när Cicci senare skriver "han sitter ENSAM på max och äter nu". Hahah alltså han hade inga kompisar stackarn.

Sen fick vi skjuts hem av RillllleR, gud så skönt det är att vakna i sin egen säng. Tack för skjutsen! Medans vi väntade på våran skjuts fick vi värma oss i Mårtens bil :D Ibland har man tur!

2009

Då var det nytt år igen. 2008 var året då ingenting blev som det hade varit. Antar att 2009 kommer fortsätta utan förändringar... tråkigt tycker jag!

Jag hade nog min bästa nyårsafton sedan barnsben igår. Det blev precis så som jag ville, lugnt och trevligt. Det var trerätters hos Matilda som stod på schemat. Maten var verkligen jättegod, jag tror ingen kunnat gjort det bättre. Tack Matilda! :)
Vi åt & drack gott, pratade och hade trevligt. När klockan närmade sig 11 åkte vi till Wigren, när vi kom dit kände jag direkt att här är det en sån fest som jag absolut inte ville fira mitt nyår på. Så där la jag ner mitt drickande, firade in det nya året och strax efter åkte vi faktiskt hem. Och jag är supernöjd med min nyårsafton! Nästa år vill jag bara ha middag ingen fest, jag börjar bli kärring ;)




Kryssningen är bokad nu! Ses där & när det gäller sånt så är jag absolut ingen kärring! HAH