ey ey, valdemarsvik

Precis så lät det på Melkersson för en timme sedan, när kenta ring va där.
Nu har jag nyss cyklat hem från en trevlig middag och en liten utgång med nästan alla mina älskade vänner. Hur härligt är det liksom inte att cykla hem från en utgång? Dessutom är det VAARMT, det är sommar, det är fest, det är MASSSA folk i Valdemarsvik. Vårat älskade viken som jag hatar ibland. Men just nu är det bara kärlek, massa kärlek. (Bara för att solen skiner, endast då man uppskattar att man bor i en sommar"stad" vid havet.)

Föresten Michael Jackson är död. Vem sörjer? Inte jag i alla fall! I LOVE HALVNIGGAHS!

Underbara sommarhelg!

Jag har haft en underbar helg! I fredags var det midsommarmys hos Isa i rummet. Vi åt gott, red, bastade och badade i poolen :) Innan det var det klassisk midsommarlunch med grannarna här hemma.








Igår var det dags för varvet, så jävla kul! Tiden gick alldeles för snabbt, men det var en perfekt start på sommarens alla fester. Årets första fisketur också, napp fick vi. Dock bara småfisk. Men som sagt, sommaren har ju bara börjat än : )



Vi började kvällen med mat & snapsvisor hos Lisa :)



KÄRLEK till er!



Sen blev det dans på bryggan för hela slanten.



Toppenkväll!

Då är midsommarhelgen här!

Jobbet är över för den här veckan. Nu har jag långledigt tills på tisdag :) Skönt!

Imorgon är det midsommarafton och den ska spenderas ute i skogen hos Isa. Det blir en lugn kväll med god mat, kanske lite bastu och bad i poolen : ) Får väl se om vi vågar ge oss på någon häst också...

Istället för fest imorgon satsar vi rejält på lördag, då det blir förfest i tältet uppe på majeldsberget med mat och massa dricka! Sen blir det vidare ut till varvet  : ) Hoppas på en skitkuul kväll!

Ses i helgen alla favvosar! (förutom Sandberg som numera bor hos Pippi Långstrump och gänget i Vimmerby, vi saknar dig <3)

Nu är jag riktigt jävla trött på det här.

Mitt asdåliga humör som har förföljt mig i flera veckor. Vad beror det på? Det försvinner ibland för en stund, men kommer likt förbannat alltid tillbaka! Jag orkar inte mer, jag vill vara glad och leva livet. Det var ju det vi skulle göra i sommar!

Men var fan är sommaren? Den försvann tydligen lika fort som den kom. Lika bra att vi åker till SB igen, där vi kan sola, bada, skratta sjukt mycket, näcka i hotellpoolen på nätterna, käka massa god mat & dricka maasssa alkoholhaltiga drycker som kostar nästan gratis, dansa på bardisken, bli genomblöt av tequila, träffa massa jätteroligt folk & helt enkelt göra massa roliga saker & släppa alla hämningar och slå klackarna i taket!

 

Jag vill bort bort bort bort härifrån! Jag hatar viken just nu, jag hatar allt. Eller, ni vet att jag egentligen älskar viken och allt annat också. Men jag vill ändå bort härifrån och stanna borta längeläääänge!

Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans


Studenter

Imorgon smäller det. Först ska jag kolla på Emma när hon springer ut, sen hem till Isa på studentmottagning. På fredag är det Issas utspring i Linköping kl 12,  sen Simon i Söderköping kl 16. Jag vet vad jag gör med andra ord.

Ses i dimman imorgon hörrni,


Igår fick jag ett jättefint halsband av Anki & Bosse för att jag klarade gesällen : )


Nu är sommaren här, plocka blommor & bär...

... gå på stranden och vara nästan som man är. Följa böljornas dans över glitter & glans kom och sätt dig i båten här. Vi ska ro över viken och se vad som finns kanske hittar du någon liten vän. Bingebong bingebong hör du blåklockans sång. Hör du sången om sommaren.

Minns ni den låten och skolavslutningarna på lågstadiet. Imorgon är det min gamla låg & mellanstadieskola Lovisebergsskolans allra sista avslutning. Sen läggs den skolan i graven. Sorgligt....

På torsdag ska jag på skolavslutning. Felicia slutar 9an. Det är något speciellt med skolavslutningar och den blomstertid nu kommer. Det är en speciell känsla & stämning under en skolavslutning som inte riktigt går att beskriva, en blandning av en massa glädje och lite sorg. Jag kommer få svårt att hålla tårarna tillbaka. Mest för att jag just ALDRIG mer kommer få gå på en egen avslutning.

Idag har vi provat kläder, frisyr och plockat blommor!



Den här lilla coolingen har nu blivit en stor tönt ;  )


Men du Sickan...

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och kollar på Lilla Jönssonligan. Fast nu tog den slut... Nu ska jag läsa glamour och försöka sova. Jag får massa bra gratistidningar till mitt företag : ) Det tackar man verkligen inte nej till!

Igår röstade jag för första gången i mitt liv. Det känns bra att ha gjort det : ) 

God natt.

Var är solen, stämningen & piggheten?

Det undrar jag. Igår på otten var det verkligen ingen studentstämning i alla fall. Nu ser jag fram mot torsdagen då jag ska kika på min systers skolavslutning, på Emmas utspring och på Isas studentmottagning : ) Hoppas på sol, den rätta stämningen och att jag är pigg! För idag är jag sjukt trött.

Åkte in till stan med Lina i fredags kväll för att sova hos Issa. Vi skulle upp 6 på lördagen för att fixa balfrilla. Vi hade planerat att lägga oss skapligt men kvällen slutade med att vi fick hämta en misshandlat Calle på akuten och efter det en massa snack med Issa, Bruno & Lina tills vi somnade vid halv 2.

På lördagen ringde klockan vid 6 som sagt, då började vi fixa Issas hår och faktiskt brunos också. Strax efter kl10 var vi i Linköping. Vi lämnade av balparet för fotografering sedan fortsatte Lina & jag till Ikano. Tyvärr öppnade inte butikerna förns kl 11 så vi fick vänta en stund. Men sedan blev det shopping bla en klänning och en jättefin bikini :) Vid klockan två åkte vi upp till Stångebro Ishall och ställde oss i kö, balen började vid 4. Men det var verkligen värt de två timmarna i kö'n!



Här är en bild från balen. Har många fler på facebook! Har massa filmer också när dem dansar. Men tyvärr funkade det inte ladda upp dem :/

Efter balen åkte jag till Emma, där jag hoppade in i duschen och fixade mig för att sedan sätta igång med lite förfest. Vi åkte ner till otten ganska tidigt och gick därmed hem ganska tidigt. Jag var alldeles för trött för att kunna ha riktigt roligt.




Nu är det söndagsparty!





HELG

Ska strax till stan, imorgon blir det linköping, sen stan igen på kvällen och utgång! :) Ses där! Puss



SKÅL!

framtid



man behöver inte veta vart man ska 
man behöver bara veta att man ska komma dit.


jobbigt läge.

Fick nyss det här mejlet, angående skolan.



Jag är jättenöjd med mitt resultat... men jag oooorkar verkligen inte att göra ett mvg-arbete...om jag ens kan och hinner...

Juni

I helgen bestämde jag mig för att det är sommar! Så även fast vädret är piss idag så är det faktiskt sommar. Några bevis på sommaren är att jag har jättemånga, jättestora myggbett som kliar JÄTTEmycket. Jag har ätit massa färska jordgubbar och färskpotatis. Årets första utekväll med endast klänning och bara ben var i lördags. Med det kom också sommarnatten när det är ljust när man går hem från krogen, skorna åker av och man vandrar barfota genom stan.. då måste det ju ändå vara sommar?

Vad händer annars då.. Jo jag jobbar,jobbar & jobbar. Är på allmänt dåligt humör, känner mig jättetråkig & har ingen ork alls att skriva ett arbete om cellen och människokroppen. Jag erbjuder ett års hårvård om någon hjälper mig  ; )
Man får veta saker som gör att man börjar tänka alldeles för mycket, kanske är det orsaken till att jag är på det här humöret. Tjuthumöret skulle jag vilja kalla det. Det känns som att minsta lilla motgång skulle få mig att börja fälla krokodiltårar eller så vill jag bara kolla på The Notebook och tjuta genom hela filmen. Jag lider av något. Men om det är stress eller bara lyxproblem det kan jag faktiskt inte avgöra.



Bjussar på en bild från i lördags när vi väntade på spårvagnen.