Skönt att veta...

Jaha, röntgen visade tydligen att det var en svullnad & vätska i min vänstra lungsäck. Så jag fick åka tillbaka till doktorn i viken och ta mer blodprov. Jag ska röntga mig igen om en månad för att se om det är borta. Känns skönt att veta vad det är, även fast doktorn sa att man kan hamna på intensiven av det här för att man kan få så ont att andas. Men vi hoppas & tror att mitt är på bättringsväg nu :)

Tack Cicci för att du ville skjutsa & följa med mig till de blåa snygga rockarna ;)


Idag är det Isabella,  så då firar jag min namnsdag för Isabelle finns inte med i almanackan :)

Inflammerad lungsäck?

Nu har jag varit hos en doktor här på vårdcentralen i Valdemarsvik... nästa stopp blir lungröntgen i Norrköping.

Det började med att doktorn frågade mig massa saker, lyssnade på lungorna, tröck och klämde, jag fick ta i med armen osv... för att se om det hade med en muskel att göra. Men ingenting tydde på det. Han misstänkte att det var något med lungsäcken eller hjärtsäcken men kunde inte säga säkert.

Jag fick ta blodprov i armen och EKG. Jag har ju aldrig tagit blodprov i armen förut så jag blev jätterädd :P Var bombis på att jag skulle börja tjuta där inne, men det gick jättesnabbt och gjorde inte alls ont :) Sen var det dags för EKG för att kolla hjärtat, låg där halvnaken med massa små klisterlappar och kablar på mig :P Men den kurvan var helt normal som tur va!
Blodprovet visade däremot på en infektion. Så antagligen är det lungan som blivit lite inflammerad. Men som sagt blev skickad på lungröntgen i Norrköping, strax bär det av dit så får vi se vad det visar.

Önska mig lycka till!




Fortfarande ont...

Allt är precis likadant som igår... ONT ONT ONT!

Hade tänkt försöka vila lite och inte jobba förns på fredag men nu har det blivit så att jag kommer jobba lite imorgon. Det är ju så att vara egen företagare, är inte jag där och jobbar så kommer inte heller några pengar in. Men det är ändå samma summa som ska betalas varje månad, skatt osv...

Får se vad doktorn säger på torsdag, tycker han inte att jag ska jobba då gör jag inte det men annars tänker jag inte tacka nej till något jobb. De som känner mig vet att jag inte är den som klagar i första taget eller stannar hemma för minsta lilla... Sån har jag aldrig varit & kommer aldrig att bli.

:(

Vaknade inatt & kunde inte röra mig åt varken höger eller vänster, fick ligga på rygg stel som en pinne. Det gjorde ONT, riktigt jävla ont! Trodde aldrig jag skulle somna om, men det gjorde jag tydligen som tur va :) Vaknade och det gjorde inte lika ont men fortfarande ont. Nu är det axeln som gör ondast, men har fortfarande ont i bröstet/revbenen också.

Jag ringde vårdcentralen imorse & fick en tid hos en läkare på torsdag... Det är ju fan dölångt kvar. Hon jag pratade med trodde att det var något med muskeln, vilket jag också tror. Varför annars skulle det göra skitont i axeln när jag tar ett djupt andetag? Fick iaf råd om muskelsalva, hålla det varmt & käka ipren. Så det gör jag nu, men det hjälper inte så mycket.

Nu är det dags för sängen igen, men jag är lite rädd för att lägga mig där. Vill inte ha lika ont som jag hade inatt :(


Ajajaj

Kul kväll igår, förutom min jääävla mage :(

Nu har jag haft ont till och från sen i onsdags kväll. Igår började det göra ont vid 6 på kvällen, fortsatte göra ont hela kvällen & natten ibland jätteont ibland bara den "vanliga" smärtan. Vi kom hem vid 4  imorse (vintertid, ni har inte glömt va?) och jag hade fortfarande ont då. Vaknade idag vid 12.30... hade jag ont då?  JAAA :(

Det gör alltså ont  innanför revbenen på vänster sida. Ibland gör det även ont i  bröstet och upp mot axeln... Det är ju antagligen någon muskel som har fått lite ont, för det känns mer när jag hostar & skrattar tex. Jag har väl helt enkelt hostat för mycket?




Tack skitsnälliiiis Lina för skjutsen inatt. <3

Lördag

Dagen började med en liten genomgång av produkter på jobbet. Direkt efter drog Emma & jag till Västervik för lite shopping. Vi hittade en hel del. Lite chockad blev jag också när jag såg ett bekant ansikte från Sunny beach där :P

Nu är det Norrköping & utgång som gäller.

Kärlek?

Vad vet du om kärlek?


ARG!

Jag är arg, riktigt jävla arg....

Vildsvinssafari!

Igår kväll strax före midnatt bestämde sig jag, Lina, Carro, Cicci, Sampan & Lisa för att dra ut på en vildsvinssafari i våra östgötska skogar. Carro är ju lite av en expert på det här tack vare hennes syrra, så vi plängde ihop oss i en bil och drog deras vanliga runda. Ska tillägga att vi var ute & åkte i över en timme. Inte för att vi åkte så långt, men sakta åkte vi ;P

Lyckades vi då? Jotack. När vi inte alls hunnit så långt ser vi vildsvin precis vid vägkanten, vi fortsätter åka & under hela rundan ser vi minst 20 rådjur & kanske lika många harar, rätta mig om jag har fel tjejer? På ett ställe vid en liten raksträcka ser vi ett rådjur så vi saktar in , rådjuret springer över och strax efter kommer en grävling OCH en älg. Allt på samma ställe.
Men vi glömmer dem, det är ju vildsvin vi vill se!
Och yes, vi får se dem igen
. De springer över vägen, så nu ser vi dem riktigt bra. Jag tycker att de vi ser är jättestora. Men Carro, Lina & Lisa som har sett de riktigt stora galtarna säger att de kan vara 4 gånger så stora som de "bäbisar" vi såg nu. Så nu är jag riktigt taggad för mer vildsvinssafari, jag vill se monstrerna, de riktigt stora!

Bor vi på landet eller? ;)



Fattar ni att vildsvinet på den här bilden är "litet"..... jag kan inte förstå hur stora de stora är.

Föresten såg ni inte en räv också? ;) Jag hade briller istället för linser så jag såg inte så bra, heh

Dagen före den viktigaste onsdagen i oktober.

Imorgon är det den 3e onsdagen i oktober vilket innebär att det är marknad här i viken. En mysig tradition sen 1600-talet  :)  Fast på den tiden va ju inte jag med, nu säljer de ju inte direkt kor & sånt men det är samma skit varje år. Men ändå så måste man gå ett varv annars känns det konstigt, (jag missade förra året). Ska gå en sväng på förmiddagen sen luncha hos mormor och efter det blir det jobb resten av dagen.

Idag har jag jobbat & fixat lite utklädningsprylar till halloweenfesten på otten den 31/10.
Vill inte säga vad jag ska vara, det får bli en överraskning ;)

Tårar :(

Såg nyss på Telling Nicholas på 8an. Massa tårar :(

Orkar inte berätta vad det handlade om så kopierade det här:
Amerikansk dokumentär från 2002. Hur berättar man för en sjuårig pojke att hans mamma just dött? Det var inför just denna svåra uppgift som Nicholas Lankas pappa stod efter terrorattacken på World trade Center i New York 2001. Dokumentären följer Nicholas under 10 dagar i hans liv efter att hans mamma dödats i raset av tvillingtornen och dokumenterar Nicholas känslomässiga reaktion när hans pappa berättar sanningen. Det var inte bara amerikaner som förlorade nära och kära den dagen, och filmen följer även 16-årige Thanbir Ahmed, en muslim vars pappa dog i samma katastrof. Telling Nicholas visar två mycket olika familjer med en gemensam historia: de förlorade alla en familjemedlem den 11 september.

Det är repris imorgon 13.15 på tv8. Se det om ni har möjlighet.

Underbar helg

Fredag
Födelsedagsmiddag hos Sandberg sen utgång på davidssons :)

Lördag
Dagen började lite segt med tanke på att det som vanligt blev mycket dricka när man festar här i viken.
Men framåt halv 4 tog jag bussen till Söderköping där jag mötte upp Anna & Martina. Vi lagade mat, fixade oss & drack lite hos Anna innan vi tog bussen mot Norrköping. Där blev det förfest med Jennica & hennes härliga tjejgäng! 
När klockan började bli lagom mycket tog vi en taxi ner till hugo där det som vanligt var mycket folk. Jag tyckte det var ovanligt roligt på hugo den här kvällen, men kan inte sätta fingret på vad som var så roligt. Träffade massa härligt & saknat folk som tex Matilda, Isa & Calle...

Söndag
Bussstress, mat med Anna & sist bio med mamma & Sandberg.
Vi såg mamma mia & den var ju hur bra som helst! Varför har jag inte sett den tidigare?! Och varför applåderade publiken i slutet? haha



Eftersom en bild säger mer än tusen ord avslutar jag den här helgen & det här inlägget med två bilder. Promoe & en bubbla för dem som fattar ;)


   

Söndag

Hemma efter en skitkul eftermiddag/kväll/natt/dag i söderköping & norrköping. Nu är det dags för bio så får berätta mer senare!

Alltid redo.

Nu är det dags för fest igen, ikväll med smukkepigerna :) Ska strax ta bussen till Söderköping för att börja kvällen hos Anna, senare bär det av mot Norrköping & Hugo.

Vi ses!

 
Blir det fejk ikväll?

Vilken kväll!

Huh, davidssons kväll igår. Som alltid när man är ute i viken blir det lite för mycket av det goda...

Började kvällen med mysig middag hemma hos Sandberg. Sen sprang tiden väg och snart var det dags att gå ner till davidssons. Där hände allt & lite till.


Middagsbordet.


Lina med presenten :)


<3



Längtan, hopp & vilja...

Jag längtar, hoppas & jag vill! Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet.






lite längre hår än vanligt.

Massage

Felicia gav mig massage förut, det va skönt  tills hon sa attt min hud lossnade... buuhu jag trodde det var slut med det, men tydligen inte.

Annars idag har jag gjort en god pizza & fixat lite med mitt löshår. Jag sydde och fixade lite så nu kan jag ha mitt gamla om jag vill, trots att det egentligen är tejphår & mycket mörkare än min nuvarande hårfärg. Men eftersom jag har en mörkare nyans i underhåret så funkar det.

Nu ska jag läsa några sidor i den braiga boken Så dumt! av Mia Törnblom.

Bye

Ensam.

Yes, ensam hemma är jag nu. Resten av familjen är på bio, rally brudar. Jag har precis kollat på Bonde söker fru, nu ska jag fixa lite med mitt hår & planera lite inför morgondagen medans jag väntar på att Generation fett ska börja på 3an kl 22.

God morgon!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, blev på nåt konstigt vis sugen på löshår direkt när jag vaknade :P Så jag slog på datorn och kollade om det fanns något lämpligt på tradera. & oooj vad mycket det fanns. Får se om jag lägger några bud ikväll.
Har ju mitt gamla löshår här hemma, men jag vill ha ett nytt lite ljusare då mitt nästan är svart & jag är ju inte så mörk nu. Plus att jag vill ha ett clipshår istället för lim. Jaja, vi får se om det blir något eller inte, de som finns på tradera är ju inte äkta hår men det är jäkligt billigt så det gör inte så mycket om man bara skulle använda det en kväll ;P

Nu ska jag dricka vaniljte och läsa tidningen. Tjingeeeling

FÄRDIG :D

Japp, nu är jag äntligen färdig med storstädningen av mitt rum :)


Bra Bella!

Idag får jag faktiskt ge mig själv lite beröm. För igår började jag med en storstädning  i mitt rum, jag har strukit all tvätt här hemma, jag lagade även middag till familjen igår & nu ska jag fortsätta med städningen. Har inte hunnit gjort färdigt idag eftersom jag har jobbat.  Visserligen är jag ganska bra på att avsluta  städningen innan det är färdigt, men näe nu ska jag göra det här klart! Egentligen är ju inte detta något att ge mig beröm för,  tänk mamma som gör det här flera gånger i veckan :P Men jag tillåter ändå mig själv att vara lite stolt,  för det inte varje dag jag tar tag i nåt vettigt.

Nu ska jag städa på, hoppas jag är klar tills Andra avenyn börjar. Det får jag inte missa!

Varför?

Varför lurar jag mig själv?

Mys hos Emma & spindeljakt!

Blev mys hos Emma ikväll, dock blev myset inte så mysigt när Carro upptäckte den största spindel jag sett på henne i soffan! Då blev det spindeljakt vill jag lova, mer än så orkar jag inte berättar nu. Men jag slänger upp en film på det.


Torsdag

Jobbat idag, alltid lika kul när Emma är där :) Det blev god lunch på Melkes & en klippning av Emmas hår blandannat.
Imorgon blir det linskliniken på förmiddagen & jobb på eftermiddagen...

Nu är det tv som gäller, bye

Blä

Herre jävlar vilka människor det finns alltså. Allt är så jävla falskt hela tiden & tydligen kan ni inte stå för det ni egentligen tycker utan måste tycka likadant som alla andra.  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?!





Grävlingjävel!!

Jag hatar grävlingen som bor på våran gata. För det första så har jag varit rädd varenda kväll jag har gått ute i mörkret sen Felicia såg den här utanför för någon vecka sedan. Sen igår när jag kom hem från Stockholm så berättar mamma att Freja har blivit biten av grävlingen. Jo tack, biten är hon.. rakt genom örat stackarn :( Och även på sidan vid ena frambenet.
Okej om man bor i skogen, men vi bor inte i skogen & grävlingar ska inte bo här!



Freja ♥

Stockholm

Igår var jag, Cicci & Sandberg i Stockholm :) Kul & trevligt även fast den mesta shoppingen tillslut blev på ikea vid kungens kurva :) Inte varje dag man är på ett runt ikea, så inatt drömde jag att de byggde ett runt ikea vid hageby :P

Dagens mest sagda mening: "det duger i krig"

Den roligaste kan ha varit Sampans: "UEU, alltså Uggla Elias Uggla"

God middag & bio

Jag och mitt bio sällskap unnade oss god middag på butlers, filé oskar, mums va gott det va!
Sen var det dags för bio, Patrik 1,5! Den var helt klart sevärd & lockade fram både skratt & tårar.

Imorgon blir det Stockholm :)

Helgen

Igår blev det först tv, godis & mys hos Sandberg innan vi drog vidare till gusum för att kolla in lokalfesten där. Och ja jag finner inga ord, herre gud säger jag bara vilka människor det finns!

Träffade iaf på lite roligt folk : ) T ex John som det var jättelänge sen man såg.





 Nu ska jag strax åka in till stan, äta middag & se på bio : ) Mysigt ska det bli!

pusshej






Musikvideo på kungsgård

Kolla in den här videon som spelades in på kungsgårdsgymnasiet. Minns när vi satt i svenskasalen och kollade ut genom fönstret på dem som dansade där utanför. Saknar nästan skolan lite när jag ser den...


bra & mindre bra perioder i livet.


fan vad jag saknar den här tiden, man var glad & på topp jämt! varje morgon man vaknade visste man att det var något roligt som skulle hända men man visste aldrig hur & var kvällen skulle sluta.  ingenting blev som man hade tänkt sig men allt blev ändå så himla bra!

nu då? man vaknar varje morgon & vet att ingenting speciellt kommer hända, allt kommer vara som vanligt. jag vill bara åka bort, testa på något nytt. vakna på morgonen och inte veta hur dagen kommer sluta. det är ju så lätt men ändå så svårt.


Ledig

Idag har jag varit ledig, men som vanligt när jag är ledig så finns det alltid något att fixa med företaget. Blev lite bokföring & telefonsamtal med försäkringsbolaget.

Har varit som en hemmafru här hemma idag, bakat kladdkaka & lagat middag. Jag börjar faktiskt tycka att det är roligt att laga mat :P

Felicia & jag har beställt två par stövlar & ett par boots idag så nu längtar jag tills de kommer hem :) Det är perfekt att ha en syster med samma storlek!