SUPERGOTT



Kvällsmat



Frukost.

Nu är det dags för en svettig runda på gymmet! Idag är jag ledig.

Puss B

Helgen i bilder

Bella



Det kanske inte syns så bra men det är faktiskt en Saga 27 som åker där nere.



Igår var det alltså fint väder så jag tog en sväng till Aker brygge med Karlstadgrabbarna.



Klas, Dennis & Andreas.





Världsrekord. Högsta legotornet, Isa & hennes mamma har varit med och byggt det. Jag kom dock försent när tornet redan var färdigt...



På kvällen bjöd Isas snälla mamma oss på indisk restaurang. Det var jättegott och mysigt :)





Idag har Isa och jag möblerat om i vårat rum!



Mysigt det ser ut va?



Blixten tar ju tyvärr bort den mysiga känslan. Men här är i alla fall min halva.



Och här har ni då Isas halva :)





Lite ändring i garderobshörnan också för den som vet hur det såg ut innan. Vi var även duktiga och slet ut alla kläder ur garderoben, torkade alla hyllplan, vek och strök kläderna för att sedan lägga in dem igen.



Hörnskåpet som bara har ett enda hörn i hela lägenheten där den kan stå.

Förändring piggar upp

Bella

Idag blir det förhoppningsvis en liten ommöblering i vårat sovrum. Får se om det blir till det bättre eller sämre. Det är absolut inte något fel på hur vi har det nu men det är ju roligt att ändra lite.

Nu ska jag äta frukost.

Mammi

Mymlan

Ikväll kommer mamma hit & det ska bli kul med en helhelg med morsan!

Puss & Kram

20 April

Bella



Ser ni duvan som var på besök igår?


SÖNDAG

Bella

Hejsan!
Bloggar just nu hos Andreas, Dennis & Jonas. Magne & Anton är också här. Vi har söndagshäng. De spelar tvspel och jag målar naglarna & bloggar ;) De är så sköna att vara med just för att man inte behöver göra nånting när man är här. Avslappnat helt enkelt. Jag gillar dem!

Igår var vi på födelsedagsfest hos Susanna. Jag mår fortfarande inte bra så tog det lite lugnt och gick hem vid halv 2 när de andra gick ut. Det var skönt för jag somnade direkt och vaknade inte förns kl 1 idag.

Snart ska jag få blodpudding och bacon här. Har inte ätit blodpudding sen jag gick i skolan  vilken alltså är 2 år sedan. Minst! Ska bli spännande att se hur det smakar.


LÖRDAG

Bella

God Morgon!

Idag är det jobb för mig mellan 12-19. Som tur är så är det alltid massor att göra på lördagar så arbetsdagen brukar gå jättesnabbt. Det hoppas jag den gör idag också för ikväll ska jag på födelsedagsfest hos Susanna! :) Får se hur mycket festande det blir för min del då jag fortfarande inte känner mig frisk.

Igår slutade jag jobbet kl 17 egentligen men lämnade inte jobbet förns 19.30. Susanna och jag tog oss nämligen en liten shoppingrunda i centret innan vi skulle gå hem. Den blev snabbt en lång shoppingrunda. Det var ju lön i torsdags för oss ; )

Slänger upp lite bilder på det jag inhandlade.



Blommiga tights. Har ju ett par i rött som jag köpte för några veckor sen och jag gillar dem så mycket så jag ville ha ett par till! :D



En t-shirt.



Trosor på rea!



Ett somrigt spetslinne.



Och äntligen hittade jag ett par jeansshorts som jag sökt efter ett tag. Blekta och höga i midjan!



Ett par ordentliga hörlurar till datorn köpte jag också. Fick en fet jäkla rabatt tack vare Björn Emil! :D



Gårdagens kväll spenderade jag ensam i lägenheten. Hade flera alternativ att hitta på saker men jag orkade faktiskt inte. Snoret började rinna osv... så jag la mig i sängen och skypade med Anna till typ halv 3 inatt. Det var välbehövligt! Men om alltidalltidalltid när vi pratar så har vi fortfarande massor kvar att prata om, det tar liksom aldrig slut! :D

Jag lagade i alla fall jättegod köttfärssås igår kväll, den hade räckt till en hel familj men tyvärr hade jag ingen att bjuda på middag. Men då blev det matlådor istället! Bättre det kanske.



Ser det inte lite gott ut i alla fall? :)

FREDAG!

Mymlan

Det är fredag och det är hur skönt som helst. Har jobbat drygt 27 h denna vecka och inte för att det är jättemycket så känns det ändå för jag har aldrig jobbat så mycket, hehe. Men det är skönt med fler timmar! På tisdag ska jag på ännu en jobbintervju. På en klädbutik på Storo. Ååå vad jag skulle vilja ha det jobbet..

Vad som skjer ikväll är det ingen som vet. Hörs!

Mymlan    Det är fredag och det är hur skönt som helst. Har jobbat drygt 27 h denna vecka och inte för att det är jättemycket så känns det ändå för jag har aldrig jobbat så mycket, hehe. Men det är skönt med fler timmar! På tisdag ska jag på ännu en jobbintervju. På en klädbutik på Storo. Ååå vad jag skulle vilja ha det jobbet..    Vad som skjer ikväll är det ingen som vet. Hörs!

Veckan som gått

Mymlan


Har inte varit hemma och suttit vid datorn så mycket den senaste veckan. Det har ju varit så bra väder så jag har mest varit utomhus och njutit av solen! Lägger upp lite bilder jag tagit med mobilen senaste veckan : )



Sol, kaffe & båtar på Aker Brygge.







Vi har bästa och största innergården så jag, Bella & Mia har hängt ute i solen!



Söndagspizza med Björn Emil på Lekter'n.



Följde med B och kollade på en match han dömde.



Annars så har jag börjat jobba fler timmar. Mellan 5 och 7 timmar har jag jobbat nu varenda dag. Ska bli kul sen när lönen kommer ; ) Har även varit på IKEA fyra gånger denna vecka, köpt flyttkartonger till jobbet och körde själv inne i Oslo för första gången. Var bara nära på att krocka en gång, hehe. Nu ska jag iväg och träna Xycling intervall, HÖRS!

14 april

Bella

Solen skiner fortfarande här i Oslo vilken är helt underbart! Det är hur mycket folk som helst ute på gatorna, alla uteserveringar och varenda liten gräsplätt i parkerna är helt fulla. Vart var alla innan solen tittade fram?

Men varken idag eller igår har jag varit ute och njutit av solen. Har inte mått så bra, (ont i halsen, huvet & troligtvis feber) men jobbade igår i alla fall, somnade dock direkt när jag kom hem vid 5 snåret på eftermiddagen. Idag insåg jag  att det nog var bäst om jag stannade hemma så att jag blir frisk. Gillar inte att vara hemma om jag verkligen inte är jättejättejättesjuk, känner mig fortfarande inte frisk men inte heller sjuk. Jobbigt läge.

Imorgon är det i alla fall en viktig dag. Då ska jag på extensionkurs, jag ska alltså lära mig att sätta i löshår med keratinvax. Det ska bli skoj : )


Lite bilder från min kureringsdag.



Gjorde mig en god sallad, sprang över gatan och köpte fetaost. Har inte ätit det på över 3 månader, sen jag bodde i Sverige med andra ord. Hade nästan glömt bort hur jäkla gott det är!!! Tonfisken ser ju inte så tilltalande ut på bilden men den var god den med  ; )



Hade den första insekten på besök i lägenheten idag. En jättehumla i badrummet. Kände direkt hur jag blev trött på våren och sommarens alla smådjur som kommer hitta in hit!



Idag hade jag ju all tid i världen att måla mina naglar från grunden.
nagelbandspeeling, stärkande underlack, vanligt lack, överlack! Lacket sitter så jäkla mycket bättre när man använder under & överlack.



Älskar min nya dator & mitt nya nagellack som jag fick av Isa : )


Nu ska jag se vidare på draknästet & vänta på att Andra Avenyn ska börja.

Sommarkänslor

Mymlan


Bästa helgen med bästa vädret! Får sommarkänslor. Har så mycket jag skulle vilja skriva men ska upp tidigt imorgon och jobba mer på Ottar ;) Så det får jag ta någon annan dag! Annars så bor Rebecca här ett tag framöver :)

Natta!

The sun is shining for you

Mymlan


Idag skiner solen som bara den! Efter jobbet tog jag mig en sväng ner till Aker Brygge, satte mig på en bänk, drack kaffe, åt frukt och läste. Satt i en och en halvtimme och det var hur skönt som helst! Det var mängder med folk ute och uteserveringarna var smockade.

Tog två bilder med min nya mobil.





På måndag börjar jag jobba fler timmar på Ottar! (YES!) Jag börjar jobba klockan 9 och kanske slutar vid 2-3 snåret. De ska renovera hela kontoret så under tre månader ska vi hålla till i ett annat hus. Så min uppgift blir att packa ner alla pärmar och sånt, utöver att jag ska fortsätta laga lunch ofc. Men ska bli skönt med extra timmar och framförallt extra pengar : ) Det första jag ska göra på måndag är att ta firmabilen ut till IKEA och köpa flyttkartonger, (undrar hur det kommer gå, jag själv körandes inne i Oslo?! får väl hoppas på att jag har gott om tid på mig..)

Förutom att solen skiner och att det tränas en hel del på Elixia så ska Rebecca bo här i några veckor. Hon har precis kommit hem från sin Asien-tripp och ska upp hit igen för jobb. Så det ska bli kul att träffa henne igen! Plus att det blir skönt med lite billigare hyra för allihopa : )

Snart blir det Elixia-power! Vi snakkes.

FLAX

Bella

Idag har jag flax, härom dagen så upptäckte jag att jag tappat ett örhänge och idag så  hittade jag det på gymmet! Ett litet litet ploppärhänge var det. Snacka om tur!

Äntligen skiner solen igen, så himla härligt! :D

LUNCH

Bella

Nu har jag precis slängt i mig lite lunch efter spinningen, nu vankas jobb!



Det var nog godare än vad det ser ut!

TUSEN HJÄRTLIG!

Bella

Tusen hjärtlig  som man säger här i Norge.

Idag jobbade jag sent, sen gick jag hem med Susanna. En promenad på 30 minuter.
Var inte hemma förns 22 och när jag kommer hem ser jag att det ligger massa post och väntar på mig!!!

Det var från mina vänner & från släkt. Jag blev så himla glad!!!! :D TACK!!



Kort från Mormor, Lisa, Lina & Moster. Choklad från Susanna.



Påskägg från Lisa. SÅÅÅ JÄVLA GOTT! Godis är ju inte det billigaste här i Norge så det brukar jag inte unna mig.



Det här fick jag av Isa, trosor & nagellack. Som jag hade önskat mig!! :D

Sen fick jag självklart massa fint av familjen på födelsedagen.

Tack igen till allihopa! <3

Besök?

Mymlan

Knutte (hyresvärden) har visst varit inne hos oss och hälsat på utan att någon var hemma! Han lämnade ett nyckelkort, vilket i och för sig är bra, men inte hört talas om postlåda?

Puss

Tillbaka i Oslo.

Mymlan


Igårkväll kom jag & Björn Emil tillbaka till Oslo efter en väldigt koselig helg hemma på landet. Skönt att träffa familjen, djuren och vännerna igen! Men eftersom jag känner mig hemma här i Oslo var det inte så jobbigt att komma tillbaka.

En myspysbild från helgen, hehehe.



Mamma har bokat in en helg här om 2,5 vecka. Så det längtar jag till :)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, träffat Bella en kortis och sökt några jobb. Snart ska jag äta lunch och sen blir det lite handling för att senare dra på Ragga-dans på Elixia ;) hm får se hur det går.

So long!

TISDAG

Bella

Nu är vi åter tillbaka till den vanliga vardagen. Isa har gått till jobbet men jag börjar inte förns kl 14 så jag sitter och ser på svts gomorron sverige.

BURSDAG

Bella

Idag är det min bursdag som de flesta kanske vet. 21 år, det är inte en kul ålder.

Igår kväll / inatt var jag och Felicia hos Dennis, Andreas & Jonas. Magne & Jonte var där också. Det är fan skönaste grabbarna hela gänget, jag gillar dem! :D Jag fick den finaste födelsedagssången jag nånsin fått tror jag.

Solen skiner idag :) äntligen är den tillbaka.


Mamma hjälpte till att bidra till ännu mera påskstämning.



Min nya söta dator! :D



Bäst på att mysa!

NY DATOR

Bella

Nu är familjen här & jag är superglad! :D
Har fått massa fina saker och massamassamassa  mat.

Och framför allt en ny dator. Den är såååå fin och söt :D

LÅNGFREDAG

Bella

Idag är det en lång fredag och igår var det fest. Singstarfest närmare besämt, hos Fernando min jobbarkompis. Det var trevligt. Får se om jag orkar publicera några bilder här på bloggen.

Ikväll kommer familjen, det ska bli skoj. Har inte träffat mamma & pappa på 3 månader. Sen fyller jag ju år på söndag också, så jag hoppas dem har med massa presenter :D

Det blev ganska sent igår, somnade nog inte förns halv 5 imorse. Så idag tog jag sovmorgon igen, nu har jag precis duschat och sitter här och laddar upp inför den stora städningen. Det måste ju vara fint när mamma & pappa kommer på besök. Fast vi har faktiskt nästan alltid fint! :)

Aja, tråkigt inlägg. Kanske återkommer senare. PUSS

HEMMA!

Mymlan

Hemma & Björn Emil har ridit hest.

Hörs sen, puss

Skjærtorsdag

Yes, här i Norge är denna dagen så jävla röd som en dag bara kan bli. ALLT är stängt. Förutom gymmet. Så jag ska nog gå dit snart.

Unnade mig en rejäl sovmorgon idag, vaknade vid 12.30.
Igår kväll var Andreas, Dennis & Jonas här, (påskäggen ni vet). Vi lagade tacos, såg på film och solsidan. Hängde i soffan, pratade och lyssnade på musik till klockan blev 3. Det var mysigt!

Nej men jag ska nog ta mig i kragen och äta frukost, diska och sen gå till gymmet! Slänga in en tvätt  också så det finns rena lakan imorgon när familjen kommer.

Vi hörs senare! PUSS