Nu nappar det.

Nu jävlar händer det grejer. Isa och jag lade ut annons om att vi söker lägenhet igår och vi har redan fått napp. Vi blev erbjudna att komma på lägenhetsvisning idag kl 13.30!!! Det gick ju inte... men det är så himla kul att flera hör av sig, och att de svarar på våra mejl. Även om det inte innebär att vi kommer få första bästa lägenhet, men det är så härligt att man redan känner att det händer grejer :) Vi bad om bilder och ser lägenheten ok ut så åker vi troligtvis till Oslo någon helg framöver.

Isa gjorde ett impulsköp på en loftsäng igår. Men vi hämtade hem den idag, 500 spänn för en fräsch säng. Vilket klipp! Dock glömde vi sängbotten, så den måste hämtas i veckan. Vi tyckte att det fattades något... och det hade vi helt rätt i. haha 

Nu ska jag hoppa in i duschen för om 30 min är det middag hos grannarna som gäller :) Hoppas det bjuds på något smarrigt för jag börjar bli lite hungrig.

Onsdag

Jag längtar tills imorgon, då ska Isa & jag börja våran planering påriktigt! :)

Tisdag

Idag har det varit full fart på jobbet och när jag kom hem tog jag tag i bokföringen så nu är det gjort, för den här veckan. Imorgon är det den årliga oktobermarknaden här i Viken. Har kikat på gubbarna som styrt och fixat utanför vårat skyltfönster hela dagen. Dragit el, plockat ner gatuskyltar och satt ihop ställningar. Det lär ju bli full fart hela dagen eftersom det är skollov. Jag jobbar ensam hela dagen så kan bara gå en timma på lunchen, men det lär ju räcka. Kom och håll mig sällskap mellan 13-14 ; )

Nu sitter jag & pappa i våran nya soffa och väntar på att den stora resan ska börja. Jag tror det är sista avsnittet ikväll.



Jag har snott Felicias dator så provade att ta en bild med den. Tråkig bild men kolla in lite roligare bilder från helgen på Lisas blogg.


nu är det gjort...

& jag vet inte vad jag höll på med förut. Tårarna rann heeela vägen hem från jobbet, stackars dem som såg mig. Jag var så himla arg på mig själv, jag gick hem, åt mat medans tårarna spröt. Sen smällde jag igen ytterdörren, gick ut i mörkret, tjöt ännu mer & sen till sist tog jag tag i saken. Och nu när det väl är gjort känns det hur skönt som helst! Jag saknade Anna, eller jag saknar henne fortfarande. Men just då skulle jag behövt ett låååångt samtal med henne. Men fyfan vad jag ska ta igen allt när vi ses!

Nu längtar jag till torsdag, dels så kommer Anna hem till Sverige då och så ska Isa & jag påbörja våran stora resa! :D Det ska bli så himla skoj!


Västervik

God morgon alla glada!

Idag ser jag fram mot en kväll i Västervik. Carro har lyckats få en inflammation i foten och jag håller alla mina tummar för att det inte är värre idag! Om inte så blir väl allt som planerat, vi drar oss ner mot Västervik framåt eftermiddagen. Matlagning och fix hos Carro. Sen feeeeeeeeest och utgång! Innan dess ser schemat ut såhär; systemet, duscha, packa. Bra dag helt enkelt.

Jag känner på mig att kvällen kan bli grym. Vi ses på palllle hörrni!


SB

Såg ni fråga Olle dokumentären igår? Älskade älskade Sunny Beach, haha. Vi brukar inte leva ritkigt sådär hårt, men fyfan vad jag längtade tillbaka. Man kände igen sig överallt, t om musiken kände man igen. Äkta SB musik!!

Citerar en kille "sena nätter, soliga dagar & massa gott"



Jag tror vi MÅÅÅSTE dit igen <3

Konstigt

Jag undrar varför jag drömde om idol-Calle inatt... han är väl ingen jag vill drömma om. Det kunde ju faktiskt fått vara någon annan.


Svårt språk vi har här i Sverige;


Spännande

Nu är det nära, jäkligt nära. Livet ska ta en ändring & det känns så himla bra.

Linköping

Idag har jag varit i Linköping hela dagen. Mamma & Pappa köpte nytt tv-bord, tv-bänk, hyllor och tavlor till tv-rummet. Det blev ganska trångt i bilen hem. Felicia fick sitta i bagaget hela vägen. Tur att vi har tonade rutor där bak :P

Såhär såg det ut.




Jag fick också med mig lite onödiga prylar hem.






Imorgon är det jobb igen... jag längtar faktiskt redan till nästa helg. Hoppas verkligen att det blir Västervik då, har ju velat dit i två månader nu. Så nu måste det bli av. :)

17 oktober.

Idag är det den 17 oktober, det är min pappas födelsedag.  <3

Just nu sitter hela familjen hemma och väntar på våran nya soffa som ska komma idag på eftermiddagen. Jag har inte sett hur den ser ut så det ska bli spännande. Jag väntar också på ett sms från Issa, vi ska åka ner till salongen och ta ett litet klipp i hennes hår.

För er som inte har lyssnat på Erik Hassles album än. GÖÖÖÖÖR'T! Jag älskar det.

http://open.spotify.com/album/4vEdXKJ5HUhvnWLSAwfCz5


mys

Igår var det en supermysigkväll hos Lina Sandberg. 20-årsmiddag, idol, spel & massa tjejsnack såklart.

Massa massa snack, men nu ska det fan bli mycket verkstad också. Jag är nervös, men det kommer bli bra.


<3

Inlåst

Ser ni på inlåst på tv4? Nu, torsdagar kl 21. Skitbra tycker jag. Starkt av killarna att ställa upp & jag hoppas verkligen det lyckas rätta till sina liv efter det här. Sånt gillar jag inte massa påhittade serier och filmer som alla andra ser på ;P






Vad är det för en dag?

Jo det är Sandbergs födelsedag :D Äntligen får hon hänga med oss till systembolaget ;) Grattttis!
Imorgon blir det kalas.


Hur gullig får man vara?

Kolla in den här lilla sötnosen som hamnat på rygg och inte kan komma upp på benen igen.


Blir det en riktig vargavinter?

Ja man kan ju undra om det ska bli en rejäl vinter nu när kylan redan är här. För mig gör det ingenting att det börjar bli kallt, tycker det är lite mysigt med alla varma kläder och tända ljus. Idag har jag också invigt mitt nya underställ. Skönt!

091012

Idag har jag äntligen fått lite färg i håret. Nu är det mörkt, ganska så jättemörkt faktiskt :) & det känns skiiitbra. Tack Emma!<3


Efter färgningen kom Cicci i min mammas bil för att följa med och skjutsa mig till stan :) Började på linskliniken och där gick allt bra. Min syn har inte förändrats på ett helt år! Den har alltid blivit sämre & sämre sen jag var 15 år.. men nu verkar den ha börjat stabilisera sig. Den ska normalt göra det när man är mellan 20-25 år. Jävligt skönt att den har stannat upp nu för jag tycker det räcker gott och väl med min närsynthet. För de som fattar siffrorna så har jag -5.0 & -5.75... alltså ser jag inte mycket utan mina linser.

Fick även med mig ett glasögonrecept hem så nu ska jag köpa nya brillor.

När linskliniken var avklarad, åkte vi ut till Ingelsta där det blev mat och lite shopping. Håller med Cicci om att thaibuffén i Maxihuset är nya favvostället. Mumsfillibabba! Sedan bar det iväg in till stan igen för ännu mer shopping & sen ut till himmelstalund för att hämta Felicia på skolan.


Lite av dagens shopping, dock är bh'n i fel färg då den bara fanns i vitt på internet.




Nu är det roast på berns, sen sovtajm. God natt.

Slut på denna vecka.

Efter några seriösa samtal & lite tårar så slutar den här dagen helt klart annorlunda än vad jag hade tänkt mig imorse när jag vaknade. En hel del tankar och funderingar har virrat runt i mitt huvud. Men det känns bra, väldigt bra.


Imorgon är det äntligen måndag. Jag är egentligen ledig men ska ner till jobbet på morgonen för att ta emot våran praoelev som har sin första dag hos oss imorgon. Sedan ska jag också passa på att få håret färgat av Emma :) Inte en dag för tidigt. Efter det kommer Cicci och hämtar mig så ska vi åka in till stan, linskliniken först & främst och sedan lite shopping hoppas jag!

Nu är det parlamentet och reprisen av Den stora resan som gäller!


Ta mig härifrån

Idag hatar jag viken och allting runtomkring! Måste härifrån, det är fan inte värt ångern man kommmer ha senare i livet om man har suttit här och ruttnat när man egentligen ska leva livet!


Dålig dag.

Denna lördag är den tråkigaste på mycket länge. Förra lördagen var det fest, lördagen innan det var jag i Malmö och lördagen före det i Göteborg. Nu sitter jag bara hemma och längtar till måndag, ja ni hörde rätt. Det är helg och jag längtar efter måndag... Det har jag nog aldrig gjort förut. Men på måndag är jag ledig och då ser schemat ut såhär;
  • färgning av mitt hår
  • linskliniken
  • shopping!!!!
Linskliniken är väl inte jätteskoj, men oj så nödvändigt. Jag ser med mina linser men inte med mina glasögon. Nu kan jag inte ens läsa texten på tv med dem. Så den här gången blir det inte bra nya linser utan även nya brillor! Fast jag ska bara be om ett glasögonrecept, sen ska jag köpa brillsen på nätet : ) Mycket billigare!

Ikväll ska väl alla se på fotboll, ja alla utom jag förstås. Kanske att det blir lite fotboll för mig om jag bestämmer mig för att se på Skruva den som Beckham som visas på tv ikväll.


Vad händer?

Jo, jag lever i alla fall om någon undrar. Jag ser förjävlig ut i håret, utväxt och pissgula toppar. Alltså är jag i akut behov av en färgning. Vilket jag hoppas sker på måndag, annars blir jag inte glad.
Jag har också börjat göra något som jag alltid sagt att jag aldrig skulle göra... dricka kaffe! Fast jag dricker bara cappuccino från våran nya kaffemaskin på jobbet. Den smakar choklad med litelite kaffesmak. Så det är väl kanske inte riktigt kaffe, men ändå... jag vet inte om jag är stolt eller besviken på att jag faktiskt tycker det är gott. Jag skulle ju ALDRIG dricka kaffe. Man ska aldrig säga aldrig...

Igår blev det en idolmyskväll hos Lisa. Karolina åkte ut mot Eddie, han är absolut ingen favorit eller duktigast. Men helt klart snyggast, så för mig gjorde det absolut inget att det var Karolina som fick lämna. Jag har ingen favorit än, det finns så många som är jättebra bra i år.







Idag är det nog den tråkigaste lördagen på länge. Lisa jobbar, Carro är sjuk, Sandberg är i Växjö, Cicci & Lina ska på golftävling... Vad ska jag hitta på?




Bloggen har varit död ett tag, men nu är jag lite sugen på att ge den nytt liv. Jag önskar mig själv lycka till!