thailand forever

Har nyss avnjutit en timmes coconut oil massage, underbart! VILL INTE hem pa torsdag =(


SHOPPING

Solen skiner fortfarande varje dag har i Krabi. UNDERBART!

Nu pa kvallen har vi varit pa ett shoppingsenter inne i krabi town. Kopte lite smatt och gott. Eller rattare sagt, ganska mycket. Kan tyvarr inte visa nagra bilder nu for internet funkar inte pa rummet.

HADE

MASSAGE

Klockan är strax 12 på natten här. Lisa och jag avnjöt en timmes massage nu på kvällen efter våran middag och shoppingrunda.



Här är utsikten från hotellet på kvällskvisten.



Idag fick vi små spett till förrätt.



Jag provade thailändska räkor, det var gott. Massa vitlök!!


Vi hade planerat att gå på en marknad här ikväll men vi hittade den inte och när vi frågade vart den var så fick vi till svar att det var mycket bättre marknader i krabi town dit det tar en stund att åka. Så vi struntade i det idag.

Imorgon ska vi till Poda Island. Det blir nog nice!

God natt!!

MORNING

Nu drar vi till beachen, klockan är 10.30 här. Ikväll ska vi på marknad här i Ao Nang.

Ni förstår inte hur varmt det är här. Ha en bra dag! :)

MORNING

Nu drar vi till beachen, klockan är 10.30 här. Ikväll ska vi på marknad här i Ao Nang.

Ni förstår inte hur varmt det är här. Ha en bra dag! :)

THAILAND

Hej alla där hemma i den eviga kylan!!!

Här i Thailand är det så jävla underbart, tempen är väl runt 30 grader i luften och 28 i vattnet. De där prognoserna om dåligt väder och regn kan ju slänga sig i väggen, här är så jäääävla varmt och soligt! Har precis upptäckt att vi har gratis internet på hotellrummet : ) Så nu får ni hålla utkik här.

Har precis kommit hem från Phra Nang beach nu, där har vi hängt de senaste tre dagarna. Ikväll är det festival och fullmoon party här i Ao Nang.

Bjuder på några bilder från dagen.


Här är i båten vid Railey Beach.



Är såhär lycklig på Phra Nang beach. Det är verkligen paradiset och min kamera är så jävla bra!



Jag förstår att ni är avundsjuka!

Pusshej, vi längtar inte hem.


1

HALLÅ!!
Nu är det en liten dag kvar. Eller egentligen inte ens en dag!!! Herre gud, jag har resfeber. Men det vet ni ju redan.

Nu ska jag visa er ett örhänge som Viktor har gjort till mig, superfint är det & jag är jättenöjd!!!


Ska ta finare bilder på det i thailand när jag är brun!!! :) Här har ni Viktors blogg http://knicket.blogg.se om ni också skulle vilja beställa ett smycke, man kan önska själv hur man vill att det ska se ut och vem vill inte ha ett unikt smycke som ingen annan har likadant. Eller varför inte ge bort i julklapp? Asbra ju!

3

3 jävla dagar kvar och jag har aldrig längtat bort så mycket som jag gör just nu.

Inte i självaste fan ska man bara kunna få vara glad och glädja sig till semester, nej då ska man upptäcka att bankkortet är använt efter rånet. (alltså av någon annan än mig). Inte mer än 200 kr som är borta men ändå!!! Helvetes jävla skit!!! Och varför kan inte polisen upptäcka det? Dom har sagt till mig att korten är sökta på och de har inte använts... men nej det kan man alltså inte lita på.  JÄVLA BAJS!!!!

JAG VILL BARA HEM NU. och till thailand såklart, men först hem.


4

Helt sjukt att det bara är 4 dagar kvar, shiiiiit!!!

Igår var vi på Håkan och det var så sjukt jäääävla bra! Håkan är fan kung! Konserten var svettigare och tyngre än alla mina träningspass på Elixia tillsammans. SÅ JÄVLA BRA! Jag dör.

Idag är jag sliten, men nu ska vi ut på en liten shoppingrunda.

Hörs sen!

6

Nu har jag 3 veckor semester!!! Underbart :)

Väntar på att Felle & Anna ska komma hem nu, Anna kom från jobbet i samma veva så hon tar med Felle från stationen. Jag har lagat taco som står här och väntar, hoppas de andra är lika hungriga som mig. Det blir sen middag här hemma, men så blir det när man jobbar sent. Och jag skulle aldrig klara mig utan två rejäla mål om dagen.

Är så nyfiken på mitt örhänge som jag snart kommer få se!! Skriver mer om det sen :)

Ha en fin kväll!

7

Vid den här tiden om en vecka är vi halvvägs påväg till Asien. :)

Imorgon kommer min underbara syster och det är min sista arbetsdagor för 3 veckor framöver.
Har en superhelg framför mig och en lång underbar semester :)

Jag är glad!

7

Vid den här tiden om en vecka är vi halvvägs påväg till Asien. :)

Imorgon kommer min underbara syster och det är min sista arbetsdagor för 3 veckor framöver.
Har en superhelg framför mig och en lång underbar semester :)

Jag är glad!

8

8 dagar kvar, resfebern/stressen kommer mer och mer.
Idag är jag frustrerad också, får se om vi får någon ordning på torpet imorgon!

Längtar till på torsdag då jag har SEMESTER när jag går hem från jobbet. Det är jag fan värd!

God natt

En ledig timme.

Mitt extrajobb ikväll blev framflyttat , så jag jobbar 17-21 istället för 16-21. Det var inte fullt på listorna nu mellan 16-17 så Susanna ringde nyss och sa att jag kan komma en timme senare om jag vill. Det vill jag ju : )

Jag var redo att gå så nu fick jag en timme över helt plötsligt, är dock inte färdig med mitt klädplock här så jag ska nog fortsätta med det. Och måla naglarna hinner jag ju nu med : ) Toppen!

Men först ska jag springa ner i källaren och läsa av elmätaren.

Ha en bra kväll!

9

Nu är vi under 10-strecket. Bara 9 dagar kvar, drömde mig bort i solariet alldeles nyss :  )


Morgondagen

Mina planer inför imorgon ser ut såhär;
  • Träna med Susanna kl 10.
  • Sola
  • Plocka i ordning mina kläder som ligger över hela rummet
  • Jobba 16-21


Mera små grejer som jag vill ha!



Shopping

Nästa helg kommer min bästa shoppingpartner hit!!!!
Det finns så mycket snyggt som jag vill ha. Och så är det några grejer som jag MÅSTE ha, som plånbok & väska eftersom jag blivit av med det.

Här är lite grejer som jag vill ha!









10

SÅ MYCKET BÄTTRE!!
Vilket underbart program. Låg och såg på det igår innan jag skulle sova. Jag ville inte att det skulle ta slut när det var Petters dag. Fan vad bra det är! Hoppas att han och Petra gör en riktig hit av mikrofonkåt.



Idag ska jag hem till Tine, en tjej på jobbet och sätta i extensions på henne. Får se om vi hinner färdigt idag annars fortsätter vi imorgon för båda är lediga då.

Ha en bra söndag!

11

Har precis kommit hem från en myskväll hos Emma. Nu är jag trött och imorgon ska jag sätta i extensions på Tine så det blir en lång dag.

Längtar till nästa helg :)

God natt!

12

God kväll!
Nu är jag hemma hos Susanna & Erik. Susanna är fortfarande på jobbet så  jag sitter här med Erik och ser på idol. Jag ska sova här inatt, vill inte sova ensam än så inatt sover jag här och imorgon hos Emma :)

Idag är det bara 12 dagar kvar till Thailand, det är sjuuukt. Min resfeber har dock totalt försvunnit, men jag hoppas den kommer tillbaka snart. Jag är säker på att den kommer att göra det, men det är så mycket som händer fram tills jag ska åka. Om en vecka vid den här tiden är jag påväg till Håkans konsert med Felicia & Simon. Hur underbart är inte det? : )

Nej nu ska jag se vidare på idol, puss


13

God morgon!
Igår fick jag mitt norska simkort på posten, alltså ett nytt. Men med samma nummer, så idag kommer jag åter att ha mitt gamla norska nummer. Har dock ingen mobil som jag kan ha det i, för min gamla Nokia som jag har nu tar bara svenska simkort. Men jag ska få låna en gammal mobil av Susanna :)

Ska till gymmet om en timme och träna pilates (min favorit som ni kanske har förstått). Sen blir det att åka direkt till jobbet och färga håret på Susanna innan vi börjar kl 13.

Ha en bra dag!

14

Hej!

Det känns som att jag tappat fokus på det här med resan, det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar!!!! Gud vad skönt det ska bli att få komma bort härifrån, det är så grått och trist ute.

Idag på morgonen har jag varit på polissationen och kollat i deras fotoregister och det gick väl så bra som det kunde gå. Nu måste jag fixa mig, ska åka till jobbet om 40 min.

Ciao

15

Igår beställde jag en iphone 4, så snart är den påväg till mig!!! Eller jag hoppas att den kommer snart i alla fall :)

Om en halvtimme ska jag till gymmet med Susanna, sen blir det att jobba 14-21. Susanna slutar samma tid så vi har sällskap hem ikväll, det känns tryggt.

Hur svårt kan det va?

Hur svårt kan det vara att införskaffa sig en olåst iphone, det är ju mer eller mindre omöjligt verkar det som. Jag är som ni förstår i ganska stort behov av en ny telefon då den jag har kvar, min superdupergamla Nokia inte tar norskt simkort. Har ju inget norskt nummer överhuvudtaget nu, men ett nytt simkort är påväg så jag kommer snart att ha samma nummer igen så att ni vet det : ) 

Anledningen för att jag inte vill ha en låst är för att jag vill att den ska funka både med norskt och svenskt kort.

Idag har jag varit på banken och beställt ett nytt visakort, det kommer inom en vecka så jag hinner få det tills vi drar till Thailand :)
Har också ringt till försäkringsbolag och fixat. Blev inte så mycker klokare så jag ska fortsätta imorgon.

Polisen har kontaktat mig idag och de har börjat arbeta med fallet, det känns bra att de tar det på allvar. Har fått en tid där senare i veckan då jag ska komma och kolla på foton på misstänkta... Det är med blandade känslor vill jag lova. Kände direkt att jag inte ville gå dit ensam så Anna har ändrat sin arbetstid så hon följer med mig :)

Åkte en sväng till jobbet på eftermiddagen, pratade och kramades lite. Det är ju så tråkigt att bara vara hemma och inte göra nånting. Även om den har dagen faktiskt har gått fort, det är ett gott tecken. Imorgon ska jag jobba som vanligt.


Tack för alla fina komentarer, sms, tankar och ord! Det betyder så himla mycket att veta att det är så många som bryr sig. Ensam är inte alltid stark.


16

God morgon!

Idag är jag sjukskriven precis som jag var i lördags också. Har precis vaknat, ska ta en dusch och äta lite frukost sen ska jag gå till banken och fixa med nytt visakort och försäkring. Hoppas att jag kan ta ut lite kontanter när jag är där, känner mig ganska handikappad utan nånting!! Men som tur är har jag underbara vänner som jag vet att jag får låna av sålänge :) Ska också gå och kopiera en ny nyckel till lägenheten.

Måste även ringa apple och kolla en grej med min beställning, har beställt en iphone 4 nu när min andra mobil blev stulen. Dock förstår jag inte beställningen, först så fattade jag inte ens att jag hade beställt men sen fick jag en bekräftelse på det.

Behöver köpa en ny väska också då jag älskade den väskan jag blev av med och hade bestämt att jag skulle ha den till handbagage när vi åker till Thailand. Den är från H&M så jag får hoppas att de fortfarande finns kvar. Plånbok väntar jag nog med att köpa tills jag kommer till Thailand :) Hoppas att jag har min gamla kvar här någonstans så jag kan använda den sålänge.



Av de yttre skadorna är det nästan bara det blåa på ögonlocket som syns nu, läppen syns inte sålänge jag har munnen stängd. Förutom att den är lite svullen då. Är också öm och lite svullen på hela den kinden men det syns ju inte så mycket. Det som gör allra ondast är det som ingen kan se.