Ikväll får jag somna i Rummet

Mymlan

ÅHHHH vad jag längtar! Om några timmar går tåget och ikväll får jag gå och lägga mig Hemma! Har inte längtat hem men nu när jag vet att det är nära kan jag ens inte beskriva hur glad jag är för att få komma hem några dagar!

Det bara bubblar.

So long, nästa gång hörs vi i Svealandet.


Puss.

Nu drar vi

Nu drar vi på fors.


Garden Collection


SOL

Bella

Äntligen visar sig solen igen. Men enligt smhis hemsida ska det snöa senare på dagen. Hoppas inte det stämmer för nu har nästan all snö försvunnit här inne i stan.

Ikväll ska vi på förfest hos Björn Emil, men jag ska inte festa eftersom jag börjar jobba kl 10 imorgon. Det kan nog bli skoj i alla fall. Vi gillar norska gutter!

Nej nu ska jag borsta tänderna och platta håret. Ha en fin dag så hörs vi!

Tre små påskägg

Idag har vi fått tre påskägg. Den förste hette Andreas, den andra hette Dennis och den tredje hette Jonas. Ingen är gladare än oss för våra nya vänner från Karlstad! Det känns som om vi lever i Linas Kvällsbok när dom snakker.


"Var kommer ni ifrån?"

Bella

"Var kommer ni ifrån?",
det är tydligen så man startar en konversation med andra svenskar på IKEA bussen. (För er där hemma som inte vet så går det gratis IKEA bussar från stan till IKEA.) Så nu har vi skaffat oss ännu en potentiell vän här i Oslo. Andreas heter han och bjöd hem oss redan ikväll för att hälsa på hans två polare som han bor med. De bor här i närheten av oss så vi ska nog ta oss en sväng förbi sen när vi ska till gymmet.

Kanske ska skriva lite om våran svenska shoppingtur. Vi hittade nästan allt vi skulle ha förutom det som var allra viktigast.

Det var den här tavlan. Vi kollade på den sist vi var på IKEA men sa att vi skulle vänta lite med att köpa den och nu är den slut på båda varuhusen som finns här i Oslo, den ska utgå från sortimentet så den är liksom slut föralltid. Den skulle verkligen passa perfekt i vårat vardagsrum. :(:(

Men här kommer lite bilder på det vi köpte.



Två små söta krukväxter till våra sovrumsfönster.



En golvlampa att ha i hallen. Vi har inte haft något lyse där sen vi flyttade in så lampan gjorde susen. Att den bara kostade 69kr var ju ett stort plus! Dagens klipp!



Nya stolsdynor istället för de smutsiga vi hade med från Sverige.



Eftersom vi bloggar så flitigt nu så köpte jag en sån här laptopkudde/bord ;)
Vi köpte även något så kul som diskborstar och lite annat smått & gott som faktiskt är hemligt!

På Biltema köpte vi det här till min pappa, hoppas han blir nöjd.




IKEA

Nu drar jag & Bella till IKEA (Furuset denna gången!) och så blir det även en sväng över till Biltema där vi ska tjacka stuffs som är förbjudet i Svealand!

Puss på er.



HEMRESA

Bella

Har bokat tågresa hem, så nu är det bestämt. Jag kommer hem fredag 7 maj till måndag 10 maj! Hoppas inte ni där hemma har massa andra planer då, för då ska ni planera in mig!!!! :D

BRÖD

Bella

Ikväll antog jag den stora utmaningen att baka bröd. Det är ju annars Isas specialitet i det här bosällskapet. Efter lite vägledningen av specialisten så blev bröna tillslut färdiga och ätbara! Goda också, lite hårda på ytan bara.

Knut våran hyresvärd ringde nyss för att ännu en gång säga att grannarna under oss hade blivit störda av våran bas igår kväll när vi spelade musik på våran lilla för-förfest. Han är dock inte arg på oss som tur är och han sa "jag har en god nyhet, de som bor där ska flytta". Isa & jag jublade!!! Nu håller vi tummarna för att nästa grannar inte ska vara lika mesiga och "hej vi sitter hemma på lördagkvällar och lyssnar på grannarna".

Såhär ser våran extrema musikanläggning ut.



En fungerande minihögtalare och en liten baslåda som inte dunkar så värst högt. Vi spelar inte högre än att vi kan prata med varandra samtidigt och vi har inte spelat efter den tiden då det ska vara tyst i huset. Så det är helt enkelt grannarna det är fel på och inte oss. Det verkar Knut också tycka som tur är!

Imorgon är jag ledig och då har vi planer på att åka till Biltema och Ikea, vad som ska inhandlas där får ni se imorgon! GOD NATT

Helgen!

Här kommer helgen i massor med bilder!

På lördagen var vi först på lite fest hemma hos Bellas jobbarkompis Fernando! Efter en massa singstar (som jag&Bella ägde på?! hmpf) så  drog vi vidare till Frogner och Björn Emils lägenhet. Där hängde vi med han och hans två kompisar, Hans Magnus och Mats. De drog till Xlnt efter ett tag men jag och Bella intog dippen och senare sängen. Vi fick besök senare på natten!





















Igår tog vi nya tag och linköpingskillarna David, Erik & Adam kom hit för lite klippning av David och förfest. Mia och Jesper var också med. Sen gick vi 200 hundra meter till Susanna och Eriks lägenhet och fortsatte kvällen där. Jag (Mymlan) var ju för liten för att gå ut, så när klockan blev runt ett gick jag hem när folkens gick vidare till olika håll. Men jag var nöjd ändå för det fanns kylling&ris väntandes på mig i köket!









Idag har vi bara tagit det lugnt, vi vaknade ganska sent (plus att tiden dragits fram..) och nyss åt vi veckans stadiga: ägg&makrills-macka. Kvart på sex ska jag till Elixia och träna Total! Ska bli skönt, men Bella stannar hemma och tar det lugnt, det är hon värd tycker jag ;)

Kos & Klem

Söndag

Vi lever!


Update med bilder kommer vartefter.

LÖRDAG

Bella

Igår var det fest, idag är vi lite sletna. Isa sover just nu och jag ska ta och göra likadant. För ikväll är det fest igen.



Bjuder på en bild tills vi orkar visa er mer :)

Ms. Hill

Mymlan


Nu är jag trött på att inte göra något, så nu får jag helt enkelt vara frisk! Bokade xyckling om en timma, så det
ska bli skönt att röra på sig igen. Måste ju fixa lite plats för tacosen ikväll.

Kommit på att min musiksmak har rasat de senaste tre månader.. sitter aldrig och letar upp bra musik längre på hypem osv.. Så lägger upp en grym låt här istället.




Puss

6 dagar till Sverige

Mymlan


Ja, biljetterna är bokade och klara. Så på onsdag åker jag & Björn Emil hem till Rummet. Ska bli riktigt mys att träffa familjen och djuren igen. Har längtat som tusan : ) Blir även att träffa tjejerna i stan! Lite påskfirande hemma alltså, med påskmat, påskgodis och annat påskmys, mumma.

Ja men det var ju bra att ni redan blivit informerade om att jag var hos läkaren igår.. Eftersom jag inte tycker det är så jättespännande för er att läsa om så hade jag väl inte planerat att skriva om det men det iallafall var det utslag på kroppen som jag nu fått allergitabletter för.

Annars är det som vanligt här, fortfarande! Längtar till sommaren, då kommer det nog bli lite mer liv och rörelse i Oslo och här i lägenheten. Ska bli skoj!

I helgen blir det väl ganska lugnt. På lördag blir det väl eventuellt fest med Bella och hennes jobbarkompisar men eftersom jag inte är 20 så drar jag nog hem och inte ut efteråt : )

Såg Things We Lost In The Fire igår när jag var hemma. En riktig Isa-film. Älskar sådana filmer men hatar känslan man har i kroppen efteråt, usch den var hemsk. Sen blev det 2012 på kvällen, men slumrade till några gånger så ska se andra halvan av den någon dag snart så att jag vet hur den slutar!

Om en stund kommer Bella hem från jobbet. Blir lugnt här ikväll - som vanligt : )



Vi snakkes!

Ugnspannkaka

Nu har jag precis ätit en bit ugnspannkaka som jag hann göra mellan pilatesen och jobbet. Men nu är det dags för jobb, 13-20 är det som gäller idag.

Isa var hos läkaren igår, får se om hon har lust att blogga lite sen och berätta mer om det.

Ha en fortsatt bra dag!

God morgon

Bella

Ligger fortfarande i sängen, vaknade nyss. Ska ge mig upp och äta frukost nu sen blir det ett pass med pilates innan jobbet. Även idag tränar jag tillsammans med Susanna (min jobbarkompis).

Det blir tredje gången jag tränar pilates idag. Första gången var det jättesvårt, men förra gången var det mycket enklare övningar och mycketmycket bättre ledare! Det är väldigt skön träning och man känner verkligen att det är bra. Speciellt för ryggen och hållningen.


Tågolycka

Ni har kanske hört om tågolyckan som var här i Oslo idag då minst 3 människor har omkommit. Vi har inte märkt något av den och vi är helt oskadda så att ni vet ;)

ingen KiMs, ingen kos.

Här har ni den versionen av fredagsmysreklam som visas på våran tv. Undra vem som var först, Sverige eller Norge? Jag tror helt klart Sverige ;)


ONSDAG

Bella

Hallå!
Hoppas ni haft en bra onsdag? Min har varit bra trots att den började i mer eller mindre kaos.
Det började vid kl 10.15 när jag var på väg ut genom dörren och kom på att jag inte hade något nyckelkort. Vi har bara 2 st och Mia & Isa hade varsitt och ingen av dem var hemma. Jag var påväg till gymmet och Susanna stod och väntade på mig vid porten. Spinningen började 10.30 och jag brukar alltid gå hem mellan gymmet och jobbet och äta lite, fixa matpacke, sminka mig osv... men eftersom jag inte hade något nyckelkort så innebar det att jag inte skulle komma in genom porten. Så jag fick snabbt packa ner kläder, smink och annat jag behövde till jobbet. Hann dock inte fixa någon mat som ni säkert förstår.

När jag är påväg från gymmet så kommer jag på att jag glömde plånboken, har ju aldrig med mig den till gymmet annars. Där har jag mitt månadskort till trikken och självklart pengar. Jag har aldrig blivit kontrollerad på trikken med jag tänkte att jag säkert skulle bli det idag bara för att jag glömde kortet hemma. Men jag fick låna pengar av snälla Susanna till både biljett och något att äta :) Så det löste sig som allting annat! Och sen kom Isa till jobbet med matpacke och plånbok! Så dagen blev räddad, det tackar jag för!

Inte världens grej att inte ha något nyckelkort men när man upptäcker det i sista sekund, blir stressad och glömmer hälften så blir man inte så glad.

Nu sitter jag ensam hemma i soffan & ser på paradise hotel. Men såg nyss på svensk tv, Andra Avenyn :)
HAHAHA nu såg jag fredagsmys reklamen på norska för första gången. Ska söka efter den på youtube och lägga upp här så ni kan se!





Så fort jag blir ensam här hemma så längtar jag ännu mer efter alla mina vänner! Snart hoppas jag att vi kan ses, jag ska kolla upp om jag kan komma hem en helg i maj, men hoppas självklart att ni vill komma hit snart också :)




Brandlarm

Bella

Det mest speciella som har hänt idag är att vi hade brandlarm på Storo storsenter, så nu har jag lärt mig rymningsvägen. Brandlarmen resulterade i att vi blev försinkade så idag var jag inte hemma förns strax innan kl 22.

God natt

Frukost nr 2.

Bella

Nu har jag varit på spinning, svettigt värre! Strax kommer Isa hem och då tänkte jag att vi skulle äta våran frukost nr 2. GOTT! Vi älskar frukost.

Tänkte bjuda på två bilder då det har varit lite torrt med bilder här ett tag, förutom den där på mig och Björn Emil då.



Den här är från i fredags när Isa & jag hade fredagskos med massa gott.



Här har ni mig för 2 minuter sedan. Så att ni ser att jag lever... Försökte mig på den här krångliga posen när man ska vinka & blunda samtidigt, ni vet vilken jag menar va? ;)

Nej nu ska jag duka fram för när som helst ringer Isa på porttelefonen!

TISDAG

Bella

Jag funderar på att ge bloggen en ärlig chans redan nu istället för att vänta till efter påsk. Så jaaa, nu ska jag strax på spinning med Susanna som jag skrev igår. Lilla frukosten är äten (den stora tar jag efter), nu ska jag packa väskan & borsta mina tänder.

I helgen blir det fest och det ser vi fram emot, det var alldeles för länge sedan nu. Då ska vi åter igen ta massa bilder och lägga upp här så ni får se hur vi har det.

Jag vågar inte kolla hur få läsare vi har nu, är ni ens några som fortfarande hänger med? Ska börja göra reklam för den snart igen i alla fall ;)

Ha en bra tisdag!

Bloggvila

Bella

Ja den här bloggen har det inte allt för kämpigt just nu. Men jag lovar att efter påsk då jävlar ska det bloggas igen, för då har jag en ny dator. (min funkar ju inte som ni vet och det är inte lika kul att blogga med isas ;) )

Jag ligger i sängen, läser  bloggar & skriver med Anna. Men snart är det sovdags för imorgon ska jag & Susanna på spinning kl 10. Och sen är det jobb från 14 till 21.

Sov gott!

Noppring


Påskpynt

Mymlan


Lovade ju att visa bilder på påskpyntet! Här kommer det.





Glad Påsk!

ERIK, jag har saknat dig!!!!

Bella

Här i Norge kan man inte lyssna på Erik Hassle på spotify & många fler svenska artister som bara går att lyssna på när man är i Sverige.

Men nu har jag laddat ner alla Eriks låtar och jag har saknat dem känner jag nu.


Onsdag

Mymlan


Idag är första dagen på länge som solen inte har tittat fram. Lite tråkigt men men. Annars rullar det på som vanligt här, vi jobbar, äter & tränar. Själv kom jag nyss hem från jobbet och har ätit lunch. Senare ska jag kolla på Gossip Girl (börjat sändas igen efter vinteruppehåll!!) och sen vid 19 blir det bollywood dance på Elixia!

Vi har påskpyntat lite här i lägenheten, lägger upp en bild senare eller imorgon så att ni får se!

Vi hörs, Puss

MÅNDAG

Bella

Idag är jag ledig! Solen lyser in genom fönstren och när Isa slutar jobbet vid halv 1 ska jag ner & möta henne och ta en sväng på Karl Johan och alla dess butiker. Det känns verkligen som vår här nu tycker jag. Det är lite snö kvar men det är vårigt i luften och vi har haft sol nästan varenda dag i två veckor nu. Det är så härligt!

Nu ska jag unna mig en stor & god frukost! Det är mycket som ska hinnas med idag. Ha de


HALV 7

Bella

Klockan är snart 7 och det är fortfarande ljust ute! Så underbart!!


Dock har denna söndag sugit då jag har spenderat den heeelt ensam utan någon motivation alls till att göra något. Men det kan vara skönt att ha en latdag ibland också, speciellt efter 6 jobbdagar. Imorgon är jag också ledig & då får jag lön!! :D Ska nog ta mig en runda på stan då.

I det förra inlägget frågade jag efter solen och vet ni? Solen kom fram strax efter och har lyst över Oslo hela dagen. Så jag tog mig faktiskt ute på en liten promenad runt en kyrkogård här i närheten.

Nu inväntar jag Svinesund - handel i grenseland. Det är ett program som Ullared fast det handlar om norrmännen som åker till Sverige för att handla. Det kanske går på svensk tv också föresten?

 

 


Solen, var är du?

Bella

Det har varit strålande sol hela veckan, men nu när jag äntligen är ledig då är det självklart molnigt. Jag är i alla fall nöjd med årets vinnare av melodifestivalen om någon ville veta! :D


Typiskt

Mymlan


Hade inget och göra, så jag lockade håret och fixade lite. Såklart blir jag helnöjd, typiskt när jag inte ska göra något ikväll utan ha hemmakväll framför melodifestivalen med Bells. Kan det inte bli bra när man ska ut bland folk istället?! : ) jaja.



Det snöar..

: (

Pusher

Mymlan




Lägger upp en till bild på mig & mina tjejer från förra helgen! Hade riktigt kul, miss you girls!


Harald är hemma!

Mymlan


Nu har jag varit ute på en promenad till slottet. Gick dit, sen gick solen i moln och då var jag lat och tog trikken hem. aja.


Slottet








Karl Johan




Hej så länge!


Sol i huvudstaden!

Mymlan


Bella kom nyss hem och vi har precis ätit en god frukost! Hon drar snart till jobbet och jag ska vara ensam hemma hela dagen. Ska sätta på mig solbrillorna och ta en promenix ut på stan, funderar på att gå till slottsparken och titta runt lite!

Ikväll blir det Tikka - Masala - Chicken - Wraps toppat med Melodifestivalenfinalen! Det blir mys.

Vi snakkes, Puss


Grattis Lillsyrran!

Mymlan


Grattis Hedda!!


Idag fyller lillskiten 16 år! Du har ju gått och blivit stor nu, ojojoj..

Men hoppas födelsedagen blir lyckad, att festen ikväll blir skoj och att solen skiner lika mycket hemma som här!

Puss på dig : )




Tack för mat

Bella

Pannkakorna som Isa gjorde var väldigt goda! :D Nu sitter jag ensam i soffan och se på norska paradise hotel som hade säsongs premiär i måndags.

Som ni vet så fungerar inte min dator men nu har min snälla bror beställt en åt mig som jag kommer få i påsk när mamma & pappa kommer hit! :) En liten rosa sak.

Vad händer här då?
Igår var jag på kurs, igen. Har ju varit på kurs hos alla olika märken vi har på salongen för att lära mig alla deras produkter. Igår vad den sista tror jag. Det som är bra med kurserna är att man får goodiebags! Och igår fick vi cheeseburgare från Mc Donalds :P Det var gott för jag har inte ätit snabbmat på hur lång tid som helst. Innan jul nån gång skulle jag tippa på.

Ikväll har jag ätit pannkakor, duschat & bäddat rent i sängen.

Imorgon ska jag jobba 10-17, direkt efter jobbet ska Isa & jag till gymmet för att testa på pilates. Det ska bli skoj! Sen blir det fredagsmys med hemmagjord skagenröra.

Räkor är sjukt billigt här. Vi köpte över ett halvt kilo för 9 kr!! Det är sånna goda, lösvikt med skal på ni vet. MUMS!

God natt!


Pannkakstorsdag

Mymlan


Hej! Idag är det torsdag och jag kom nyss hem. Har jobbat och sen tog jag en sväng förbi Frogner och Björn Emil. Snart ska jag käka lunch (mackor?!) och sedan bär det av till gymmet, idag står Total Step på schemat.

Idag är det torsdag och på torsdagar ska man äta pannkakor och blåbärssylt, så ikväll ska jag steka till några laggar innan Bella kommer hem från jobbet vid halv nio. Och efter det blir det Paradise Hotel-marathon hemma hos Björn Emil. Japps. Vi snakkes,


So Long!


Vår?

Mymlan


Man kan ju alltid hoppas på att det inte kommer mer snö utan att solen får göra sitt och den jäkla snön försvinner bort.. för alltid.


Aaa.. Emmiz, vi har haft sjuukt dålig uppdatering på sistone. Men som Bella skrev häromdagen så finns det ju inte så mycket att skriva om i vardagen. Det rullar på som vanligt, med jobb, träning & veckohandlingar.


Annars då, kom hem från jobbet för en stund sen, har käkat och nu bakar jag bröd. Sen när Mia kommit hem tänkte jag ta en sväng ner på stan i det fina vädret. Ska testa ett par skor jag kollat in och sen ska jag köpa en hemlig present.. Och Hedda, vad önskar du dig i födelsedagspresent???

De senaste dagarna har jag hjälpt B-E att flytta in i lägenheten på Frogner, blir nog mer fix resten av veckan, kanske en sväng till Ikea? Men det är kul, för då får jag vara med och bestämma ; ) Sånt gillar jag! hehe. Ikväll har jag bokat mig på ett pass också, Total. Inte varit på det förut men det är konditionsträning vilket jag tycker är roligare än styrketräning! Så vid 19.45 drar jag till gymmet : )


Nu ska jag baka ut brödet! (kanske till och med hinner och ta en power nap under andra jäsningen?!)


PUSS


HEJ

Mymlan


Saknar er redan tjejer! Här kommer en bild på helgens gäng



Oj oj

Bella

Så tråkig bloggen har blivit. Men vi har ju, som jag kanske sagt förut, skaffat oss en vardag här nu så det händer ju inte alltid så mycket skoj. Nu ikväll är ensa jag ensam hemma i lyan. Efter en mysig helg med fullt hus så är det ganska skönt. Isa hjälper Björn-Emil att flytta om någon undrar : ) Han ska flytta in till Oslo.


Annars så har vi det superduperbra här i Oslo. Vi längtar inte hem det minsta men självklart så saknar vi alla er där hemma väldigt mycket!

Hoppas ni alla mår bra & att ni haft lika mycket soligt väder under veckan som vi har haft här :) kram till er!


Helg med tjejerna!

Mymlan


Emma, Linn & Carro är här i helgen och det är hur kul som helst! Har saknat dom massor och även fast det var mer än två månader sen vi sågs känns det som om vi inte vart ifrån varandra en dag!


Vi kom nyss hem från en liten fika på Tea Lounge, tillsammans med Sarah & Nathalie (Sarah är här samtidigt och hälsar på hennes syrra Natta..) och snart blir det thaigryta med hela gänget! Imorrn ska vi ut och det kommer bli kul, va ju ett tag sen sist. Bilder kommer efter helgen :)


(Unni: jo du, jag ska allt försöka slå dig i GBG-varvet detta år med. Stejn på gymmet har satt upp ett program för mig så att jag ska kunna springa fortare och få en bättre tid. Du vet att jag går in seriöst för det här nu! hehehe)


Den nye Mr X

Bella

Nu när Isa har avslöjat hennes Mr X, Björn-Emil så har han fått en ersättare. Men denna gång är han inte Isas utan min! :D

Något mer har jag inte till offentligheten just nu, så ni får vara lite nyfikna ett tag...

Jag har varit på kurs nu på morgonen mellan 9-11.30. Nu är jag hemma och äter lite lunch, jobbar 14-21.

BYEBYE

Ge mig 14.32!

Mymlan


Nu är jag hemma en stund efter att ha varit och tränat på Elixia. Körde intervallträning i en halvtimma. Mina stackars ben klarade inte så mycket mer, har sådan sjuuk träningsvärk att jag till och med vaknat varenda gång jag vänt på mig inatt. Skulle egentligen haft PT-time med Stejn idag kl. 8.00 men han ringde precis innan jag skulle gå hemifrån och fick ställa in, hans unge var sjuk så han VABBADE idag. PT-timen blev flyttad till måndag kl. 8.00 istället! (I och för sig ganska bra för då har nog min träningsvärk gått över..)


Man får gratis frukost på Elixia så jag käkade där, gick hem hit för att lämna mina träningsgrejer och om 45 min ska jag gå till jobbet. SEN klockan 14.32 kommer dom jag längtat efter sjuukt mycket :D Linn, Carro & Emma kommer med tåget från Norrköping och de ska stanna tills på söndag. Åhh det ska bli så kul!


Bella är på kurs och Mia är ledig idag så hon har sovmorgon. Solen skiner och jag funderar starkt på att ta skinnjackan idag och dissa vinterjackan?!


PUSS


Bik Bok

Mymlan


De ringde nyss från Bik Bok och den 22 mars ska jag på intervju hos dom! De sökte flera personer till en butik de ska öppna i april på Grensen och jag skickade in en ansökan för flera veckor sen.. Det känns bra att jag blev kallad till intervju!

Skulle vara skitkul med ett jobb där, säkert lite roligare folk än där jag jobbar nu (no offence 40plusare..) och så är ju kläderna sjukt snygga. HÅLL TUMMARNA!



SEGA

Bella

Isa & jag härligt sega i kroppen efter lite träning. Nu är det soffhäng som gäller.

Tråkigt inlägg, men vi har en vardag här nu så det händer inte så mycket skoj alla dagar.


Ett riktigt avsked

Mymlan


I söndags när Felle & Hedda skulle ta tåget tillbaka till Sverige ville de ha ett riktigt avsked, så Björn Emil fick komma dit och vinka av dom! Då blev de glada : )



2 månader

Mymlan


Idag är det exakt två månader sedan vi flyttade hit och det känns fortfarande som om vi har bott här i en evighet och kommer stanna några evigheter till!


Vi trivs helt enkelt! Solen skiner och nu drar jag på jobb.


Puss.



MARS

Bella

Mars mars måne jag kan lura dig ända till skåne...

Dagens fundering: Kan man säga att det är vår nu?

Idag är jag ledig från jobbet, jag är trött och har ont i magen. Har varit på PT time på gymmet nu på förmiddagen. Vi ska på pilates i eftermiddag också. Men just nu vill jag bara unna mig vila så nu blir det soffan & VR.

Föresten så kan jag inte starta min dator. Jag stängde av den som vanligt igår kväll och imorse kunde jag inte starta den. Det verkar vara laddaren det är fel på.

Men nog om detta. Jag tror jag vill säga att nu är det faaaasen vår, fast med fortsatt vinterväder ;) Bra va?!

Väldigt osammanhängande inlägg & snart kommer Isa hem. Då ska vi snacka hemlisar. Sen kommer våran nya roomie Mia hit klockan 2. Hon flyttar in idag : ) KUUUL! :D

HA DE!