Min helg.

Igår kom Anna hit en sväng, ganska snart bestämde vi oss för att åka till hennes lägenhet istället. Stannade till hos Annas föräldrar på vägen och fick mig en smarrig efterrätt & info om tomtar av Annas supersöta kusin på 2 år.
När vi kom till Anna blev det massa prat, godis,tv & nördning. Helt plötsligt var klockan 12 och vi åkte in till stan en sväng. Träffade Calle & åt på max. Vi var hemma igen vid 2, då blev det den härliga dubbelsängen med en gång ;) Väl där höll vi på att garva ihjäl oss!

Vaknade av klockan 8.20 , vi hade tänkt gå på innebandy &  sen åka till stan på mellandagsrean men vi orkade inte så vi sov vidare tills klockan var över 11. SKÖNT! Efter frullen drog vi till innebandyn ändå, pratade lite med kim och kände på den härliga svettdoften. Sen drog vi till willys och handlade lite nödvändigheter till våran köttfärssås vi skulle laga. Och en grej till vårat livsverk som Anna och jag har påbörjat i helgen! Som vanligt hann vi inte färdigt med allt vi har att prata om även fast vi var med varandra i drygt ett dygn. Det är helt sjukt, men så är det alltid.


På tal om annat, blir det någon partykryssning eller ej? ;)




Då var julen över...

Äntligen eller? Julen är över. Juldagen.. vad ska jag säga om den. Minnet sviker lite men det var nog roligt :)
Det var skratt, tårar, vältande av cyklar & "alltså jävla bönder vill ni nåt så ta det öga mot öga". Hahaha

Det är så himla farligt att festa i viken? Varför är det så?


 En braaa låt. Glasvegas - A snowflake fell (and it felt like a kiss)


Juldagen

Igår var det en mysig julafton, men säger som jag sagt det var ju roligare förr. Trodde aldrig att vi skulle få snö på självaste julafton, det är ju nästan helt otroligt.

Idag är det juldagen och det betyder FEST, det stora problemet just nu är om man ska gå ut i Viken eller Norrköping. Tror faktiskt att det lutar åt stan...Väntar bara på ett slutgiligt besked från Carro ;)

Julafton

God Jul allihopa :)

Imorse när vi åt gröt fick jag mandeln ;) wooho. Men jag vill ju inte ens gifta mig :P

Om en stund kommer släkten och då blir det massa julmat. MUMS!





Dan före dopparedan.

Bläää, jag är jättetrött idag med. Spelar bingolotto och  det är 2 timmar kvar, jag kommer somna :P  Jag har redan fått bingo en gång så chansen är väl inte så stor att jag får det igen...

Har jobbat hela dagen men nu är det ledigt tills på måndag :) Huuh, nu är det vädret på tv, måste ses. Hoppas på snö imorgon!!!

GOD JUL

Dan före dan före dopparedan!

Är så sjukt trött... antar att det är för alla drömmar jag drömde inatt. En mardröm drömde jag också, det var längesen. Vaknade helt genomsvett & min mörkrädsla blev ju inte direkt bättre :p Men det var bara tända lampan, kolla runt i rummet och somna om ;)

Kanske är jag trött för att jag jobbat hela dagen också, men såhär trött som jag är nu brukar jag inte vara när jag jobbat. Ska jobba hela dagen imorgon också, då får jag verkligen inte vara lika trött efter jobbet. Det är ju uppesittarkväll.

Idag är det dan före dan före dopparedan, känns det?  - NEJ!, inte det minsta. Julen kommer aldrig bli så som den var och framför allt kändes när man var liten.

Söndagsprat

Igår var det julmys med middag & paketleken hos Isa. Fjärde (gud så fort tiden går!) året i rad nu, det börjar bli våran lilla jultradition. Det var bra paket och jag tror alla blev nöjda & glada med det de fick. Jag längtar redan till nästa år!

Idag är det söndag, jag hatar söndagar. Det är något speciellt med söndagar, något dåligt & tråkigt. En bra grej är väl att solen skiner så jag ska snart ge mig ut på en promenad.



På tal om annat så vill jag flytta, jag behöver flytta. Och då menar jag inte till Norrköping eller något liknande utan jag vill flytta långt bort! Antingen behöver jag flytta för att kunna uppskatta det jag har här i viken eller så behöver jag flytta för att upptäcka att det finns något bättre där ute i världen. Tror mer & mer på det sista alternativet. Självklart är det tråkigt att flytta från familj osv.. men man försvinner ju inte för alltid bara för att man flyttar.

Just nu känns ingenting roligt här och jag blir frustrerad när jag tänker på att jag måste bo & jobba kvar här tills i höst. Men vem vet i höst kanske jag inte alls vill flytta. Det är ingen som vet....

Om det finns någonstans där man kan känna sig behövd, omtyckt och att man duger hela tiden och inte bara ibland så vill jag flytta dit!

Typiskt

Är det inte typiskt att kvällarna när jag inte ska jobba dagen efter, då somnar jag tidigt.  Men kvällarna när jag borde somna tidigt, när jag ska jobba dagen efter jo då är jag skitpigg och somnar sent. Som tur är så är jag inte trött när jag är på jobbet, men efter :P

På tal om annat.. jag kollar på bonde söker fru nu. Jag blir avundsjuk, jag vill också resa med någon jag tycker om! En romantisk kärlekssemester det är vad jag vill åka på! Var är du, min man?

Bloggdesign

Nu har jag fixat lite och försökt få lite jul/vinterstämning i bloggen. Lyckades jag?

Film?

Vet ni? Jag som inte alls gillar film har blivit värsta filmfreaket nu de senaste dagarna. Har sett 2 filmer på 2 dagar. ;)  Blir nog 3 på 3 dagar snart :P Rekord och mycket ovanligt för att vara jag. Har bara varit sånna hära tecknade "barnfilmer"... först Madagaskar 2, den var strålande. Sen blev det Tingeling, den var också bra, men madagaskar är ju mycket roligare. Ikväll tänkte jag se på Polarexpressen, hoppas den är bra. Får väl ta att se lite mer seriösa filmer sen... fast jag är sjukt sugen på björn bröder. Den är ju så himla gullig & rolig.

Man kan ju alltid hoppas...

Igår följde jag med pappa till stan på eftermiddagen / kvällen. Först var vi 5 min på sjukhuset för pappa skulle fixa nån grej som mäter syret i blodet. Sen blev det en sväng ut till ingelsta och fixa lite grejer och äta lite mat.

När jag kom hem igen kom Sandberg hit & vi kollade upp lite alternativ till nyår. Jag har mailat runt lite & hoppas på svar. Det kommer ju säkert inte bli som vi vill men man kan ju alltid hoppas. Jag vägrar gå på nån tråkig fest här omkring på nyår. Det kommer se precis likadant ut som alla andra år... jag sitter fan hellre hemma & är nykter. Även fast jag säger såhär nu så vet jag att det ändå kommer sluta med att jag gör precis samma sak som förra året ;) Fy, vad jag hatar mig själv ibland!

Idag är jag ledig. Dagen ser ut såhär:
  • packa ett paket som ska postas
  • gå förbi mammas jobb och hjälpa dem med en dator som krånglar
  • posta paketet & möta upp Cornelia
  • laga & äta mat
  • åka till Söderköping och träffa Anna :)


fargadelinser.com

Just nu kan du som bloggar få ett par färgade linser gratis! (Dock måste man ha bloggat i minst 2 månader).
Gå in på www.fargadelinser.com  för att få veta mer.

Perfekt att ge bort till någon i jul. Jag skulle bli jätteglad om jag fick ett par färgade linser. Det här erbjudanet gäller tyvärr bara linser utan styrka så jag kan inte beställa till mig själv. Därför ska jag överraska en kompis i jul!

Ojdå

Vad dålig jag är på det här...  Kanske dags för en liten uppdatering om min vecka.

Lördag, förra veckan;
Dagen spenderades i Linköping med familjen. På kvällen blev det spontan utgång här i viken. Blev lite föris hos mig, sen vidare till davidsson. Blev faktiskt riktigt lyckat.

Söndag förra veckan;
Söndagen sov jag väl bort, sen blev det bio i Gusum. Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Den var helt okej, men ingen höjdare.

Måndag;
Jobb hela dagen, sen badminton :)

Tisdag;
Hjälpte mamma på jobbet nästan hela dagen med deras nobelfest. God mat & jobbiga ungar!

Onsdag;
På onsdagen blev det en massa bokföring och sortering av papper till företaget...

Torsdag;
Jobb hela dagen.

Fredag;
Jobb hela dagen. Emma var ju där, alltid extra roligt då! Vi lunchade på Melkes som alltid, men nu är våra lunchkuponger slut så vi får se vart det bär av nästa fredag.  På kvällen såg jag på idol hos Richard.

Lördag;
Igår klev jag upp tidigt för att gå på  Vammarskolansdag. Sista året nu då eftersom Felicia slutar 9an snart. Kommer nog dock inte kunna hålla mig från att gå & kolla på lucian där.
På kvällen åkte jag till Finspång med Anna. Åkte hem till Evelina, där hon Siri & Malin var  i full gång med matlagningen. Varm smörgåstårta blev det. GOTT! Efter några timmar skulle Evelina åka och hämta hennes pojkvän/sambo Tommy i stan så då åkte vi andra vidare hem till Siri & Robbans lägenhet. Jag blir så avundsjuk, vill också ha en sån mysig lägenhet som både Evelina & Siri har. En sambo/pojkvän på köpet vore ju inte fel det heller.

Idag;
Idag har jag styrt lite med paketleken som äger rum på lördag. Annars har det inte hänt mycket idag,, har inte ens klätt på mig än... har sovit alldeles för mycket inatt. Är jätteseg...






Nyår?

Jag vill bara åka bort på nyår, vill inte vara hemma och fira ett överskattat nyår i år igen. Eller så tänker jag bojkotta nyår och helt enkelt inte fira det alls. Det kanske är det bästa? Jag har firat nyår på lite olika håll i världen under min livstid har t om firat det på ett plan högt upp i luften. Det vore ju nåt, men det blir nog inte så i år. Synd att jag inte var rik, då skulle jag ta med mig Anna till Spanien en vecka över nyår.

Jag blir så trött på mig själv.. jag vet ju att när det väl är nyår så kommer jag sitta där och fira på nästan samma sätt som förra året. BLÄÄ! Skulle så gärna vilja vara med dig, men jag vet att det inte kommer bli så. Det skulle kunna bli så om jag fick bestämma, men nu är det ju inte jag som bestämmer.
Fan, varför tänker jag på dig hela tiden? Tänk om man skulle kunna öppna kroppen plocka ut dig från hjärnan/hjärtat, knöggla ner dig i soptunnan och  du blir glömd för all framtid. Vad skönt det skulle vara, men så tråkigt. Jag vill ju inte glömma dig. Aldrig!

Utgång!

Snabba bud idag, nu blir det utgång. I viken då, men ändå...  jag tror det blir roligt : ) Spontant brukar bli skoj.
Har varit i Linköping hela dagen & nu sitter jag här med ett glas vin i handen & en kam i håret. Carro, Lina  & Cicci kommer strax hit för lite föris. Sen möter vi upp andra Lina & co vid Davidssons. Nu är det bäst att jag plockar undan lite i mitt rum innan tjejerna dyker upp.

ses i foggen hörrni!

God morgon

Nu är det fredag igen då! :D Jag är ledig så jag tog mig en sovmorgon. Har faktiskt inte haft sovmorgon på hela veckan så det var skönt. Får se vad jag ska hitta på idag. Ikväll ska jag i alla fall åka in till Norrköping. Antingen blir det Hugo eller myskväll hos Emma. I vilket fall som helst så blir det en kväll i stan :)

Imorgon ska jag till Linköping, IKEA. Det gör att jag föredrar myskväll så att jag mår bra imorgon, men är sugen på utgång också... får helt enkelt låta de andra bestämma. Blir det utgång så blir det.

Fantasy

Nu har jag precis kommit hem från en visning i Norrköping. Kul att komma tillbaka till älskade kungsgårdsgymnasiet & träffa alla underbara lärare :) Men vi var ju där för Fantasy, visningen som stil & trend 2orna gjort. Den var verkligen jättebra & jag blev imponerad. Här kommer lite bilder...


















Du

Ljug inte för mig!

Norrköping

Idag blev det en heldag i stan. Träffade Emma som det var superlänge sen man såg. 1 månad sen tror jag, alldeles för länge! Det blev fika, shopping & lunch :) En bra dag, men nu är jag supertrött!

Nu ska jag duscha & sen kolla på andra avenyn, det får nog bli två avsnitt idag. Har hört från flera stycken att torsdagens avsnitt ska vara spännande  : ) Så nu har jag höga förväntningar.



Jag är öm i mer eller mindre hela kroppen från gårdagens hårda badmintonspelande & jag tänker på dig.