Ny vecka, nytt vaccin...

Jag ska nog ta svinsprutan i veckan om vi får några doser hit till viken. Känns lite läskigt att spruta in nåt onaturligt ihopkok i kroppen, men jag gör det för att jag inte vill få svinis när jag flyttat till Oslo.

Nu är det bara 3½ vecka kvar tills jag slutar på jobbet.. tiden går sjukt fort! Idag har jag fixat sovplats till våran lilla tripp dit om 2 veckor. Och mejlat massa kollektiv och fått svar vilket innebär ännu fler lägenhetsvisningar under vår vistelse där! Wiiiho.


Kvällens låt.


Sliten

Idag hade jag kunnat må bättre om man säger så. "Isabelle & hennes vänner" hade en rolig kväll i västervik igår. Jag orkar inte skriva något mer, för som sagt jag mår inte så bra idag. Jag drack inte alls mer än vanligt men det kanske finns annat som kan påverka hur man mår dagen efter.

Tack mina vänner för en bra kväll. Vi hörs när jag återhämtat mig. <3

Tänk om...

Tänk om man kunde ta bort dagen imorgon. Då skulle jag fan göra det!

#!&%##""!!

Vilken jävla natt, massa konstiga drömmar heeeela tiden. Och varje gång jag vaknade så låg jag med huvudet långt nedanför kuddarna..

Nu har jag en obeskrivlig känsla i kroppen, den är inte bra! Jag tror inte att jag är på så bra humör och jag längtar tills det blir januari och jag får dra från den här jävla skithålan. Det är visserligen med hatkärlek till viken. Men just nu hathathat. Det känns bra, för det vore ju värre om jag skulle älska viken nu när jag ska flytta härifrån. Fatta, jag ska flytta härifrån om en månad!!! Föralltid eller för en stund... vem vet? Inte jag i alla fall, jag tänker ta det som det kommer och bara leva det så kallade livet.

Idag har jag i alla fall haft lite sovmorgon, börjar vid 11. Men jobbar till 6..  det är inte kul på en fredag. Men dagen kommer gå fort det vet jag. Ikväll får vi se vad det blir, det beror på hur det blir imorgon. Om jag ska upp tidigt eller inte.

Ha en bra dag, jag ska försöka att ha det!

Helgen runt hörnet

Jag hoppashoppashoppas att den kommer bli som jag förväntar mig. Jag är så sjukt taggad för en kanonkvälll! Men jag har inte den minsta lilla lust att tillbringa den i viken..... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Men vi får se, borde lägga ner mina höga förväntingar men det är svårt när man är så sjukt taggad och festsugen. Jag är liksom taggad inför något som kanske inte ens kommer ske...

Aja, detta var bara onödigt strunt. Men det var kvällens tankar.
God Natt

Nya skor


Tjosan.

Idag är det lön & jag är ledig. Det innebär shopping i Norrköping med Lisa : )

24 november

En månad kvar till julafton och jag tänker "jaha, och?" Det är typ så jag känner, visst maten är skitgod och det är mysigt och kul med klappar. Men liiiite överskattat är det allt, speciellt när vissa inte ens kan vänta med julpyntet till första advent.


Imorgon är jag ledig då ska jag till stan med Lisa :)

Och ni... alla mina älskade vädurar!! Vi har en asbra tid framför oss enligt VR's horoskop.

  • kärlek&sex - full pott!
  • kul&nöjen- full pott!
  • tur&pengar - full pott!
Helgen måste ju helt enkelt bli skiiiitbra!!! :D

(För er som inte vet så är jag, Lina, Lisa, Cicci & Carro vädurar allihopa!)


Någon gång måste du bli själv

Det här vet du inte om
Men jag väntar på dig
Någon gång måste du bli själv
Och jag väntar på dig
Jag bidar tiden och det kommer ta tid
Jag har inte sagt något än
Men jag väntar, väntar

Du är inte så fin
Men det är nåt med dig

Som att komma hem
Första gången ja, du sa hej
Det är så logiskt alla fattar utom du
Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu


Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Hon har ett falskt leende
Jag har sett det
Hur har du undgått det alla de här åren
Och jag har sett dina pupiller växer
När du är med mig
Du vet inte om det än men
Det kommer att bli du och jag
Tillslut

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv




Låten är inte tillägnad någon speciell, men jag gillar texten. Och den påminner mig om just den här tiden för två år sedan.

Shopping

Idag blev det en tur till Linköping med familjen. Fick helt otroligt nog med mig ett par jeans hem. Vet inte när jag köpte det sist eller när jag ens använde det... Jag hatar att prova jeans för antingen är dem lagom i låren och för små i midjan eller lagom i midjan men för stora i låren. Men idag så passade första paret och det var 30 % rabatt så det var ju bara att slå till! Känns ovant med jeans, jag har ju alltid strumpbyxor eller leggings. Men jag kände att det var dags att investera i ett par jeans nu inför den kommande flytten.
Utöver jeansen så blev det ett armband, smink, nagellack och massa klappar till paketleken. Det blir två paketlekar i år, en med vännerna och en med grannarna. Jag har fixat alla paket nu i alla fall : )



Felicia pluggar skolkatalogen i bilen påväg till LKPG.






Dessa två nedanför har hittat hem till mig på posten i veckan.






WOOOHOOOO

Titanix gick vidare i dansbandskampen och fick sin första guldstjärna!!! :D Så himla kuul!

Nu drar jag till linkan. ciaao

Titanix

Ikväll är det åter igen dax för vårat dansband  från Valdemarsvik att ställa upp i dansbandskampen. De gick ju vidare från förra veckan. Självklart ska det hejjas och röstas lite ikväll!



Den här snygga bilden tog jag igår när jag var påväg hem från Lisa.

Dansbandskampen är verkligen inte någon höjdare till lördagsnöje och den här lördagen har varit grymt tråkig. Det enda som hänt är att vi har operation hundtass här hemma. Freja har en spåna i tassen som vi försöker få bort, hon haltar så den gör ju ont. Det är ett jäkla projekt på en stor hund, tur att hon inte är så ömtålig för jag tog i med hårdhandskarna. Vi fick inte ut den och Freja ville inte ligga still längre så nu har vi gett upp för en stund.

I alla fall så kanske jag ska göra mig redo för att det kan bli en spontankväll, det vore kul. Men samtidigt så orkar jag inte...och jag vill må bra imorgon för jag är shoopping sugen. Mamma & Pappa ska till Linköping imorgon och jag vill med dit utan att vara bakis. Aja, vi får se vad kvällen har att erbjuda kan ju faktiskt bli något spontant och nyktert!? :)

Nu ska jag måla naglarna.

Sol & Sunny Beach

Åhh, jag drömde om Sunny Beach nu innan jag vaknade. Det var jättestora vågor och röd flagg, en cider kostade typ 70 spänn & bara massa fula, äckliga killar. Hahhahaha. MEN jag fick ändå en längtan dit...







BÄSTABÄSTA Sunny Beach! <3



Idag är det ju som tur är lite sol här hemma också. Så härligt, jag ska käka frukost nu sen ge mig ut en sväng i det fina vädret. Man behöver det lilla solljus man kan få i dessa tider.

Skräll?

Erik hängde löst, hur fan kunde det hända? Erik ska ju vinna idol 2009!

Underbara fredag!

Jag är ledig, solen skiner och jag har precis varit på massage hos Lina. Det var skönt och väldigt välbehövligt.
Nu är det bara mitt stökiga rum som jag ska ta tag i, inte det roligaste men jag vet hur härligt det är sen när rummet är skinande rent. Skulle behöva riva ut allt i garderoberna också och rensa lite, men jag får se om jag orkar. Det kommer ju ändå bli en rejäl rensning sen innan flytten och det är ju trots allt kanske bara en månad kvar :D En jääävla månad, jag fattar inte...

Ikväll hoppas jag på fredagsmys med idol hos Lisa :) Jag är assugen på choklad så det måste jag inhandla innan kvällen. Det är jag värd OM jag städat klart tills dess.



Nu ska jag ta tag i skiten!! Blääää

Elisabet

Idag är det Elisabet vilket betyder att jag, mamma, mormor, sandberg och alla andra x antal tusen som heter som vi har namnsdag. Skittråkigt andranamn om du frågar mig. Är avis på Felicia som fick Alva efter våran farmor... jag fick bara skittråkiga Elisabet...

Jag fick ett paket av mamma, hon sa såhär "den här ska du ha med dig till norge". Det var ett grytunderlägg (heter det så?) som hon hade gjort på jobbet. Skitrolig. Fattar ni några av orden?, massa snusk! hahaha



Min mamma är bäst!<3

Tänk om man kunde stoppa tiden...

Veckorna går sjukt fort och imorgon är det exakt 5 veckor kvar till julafton. Det är inte klokt. Jag kanske inte kommer jobba kvar i mer än 5 veckor till... jag förstår det inte och jag kommer nog inte hinna förstå heller. Det kommer bara säga swiiiisch och så är julen över och så är det 2010 helt plötsligt. Jag minns när Anna och jag pratade om hösten 10, då kändes det hur långt bort som helst, nu kan jag se den runt hörnet. Gaaahhh det här med att tiden går FÖR fort kan jag reta sönder mig på så jag lägger ner det här och säger såhär.
Ta vara på tiden och gör det ni verkligen vill och tänk på att ingen annan kommer göra det åt er!




Slänger in en gammal dänga som är jävligt bra tycker jag!



Hur söt får man vara?

Jag gråter nästan, så jäääävla söt kille.




plötsligt händer det...



Så såg det ut 50 m från mitt hus imorse innan jag gick till jobbet....



Såhär såg det ut när jag kom hem från jobbet 9 timmar senare. De hade fortfarande inte slutat med släckningsarbetet.

Plötsligt händer det. Jag har respekt för elden.

Västervik

Carro & jag hamnade i västervik igår. Det blev lyckat kan man väl säga! haha


Fest ikväll?

Jag har nyss vaknat och känner lite sug efter fest... det var ju faktiskt 2 hela veckor sen ; ) Vi får se vad kvällen har att erbjuda, jag är i alla fall jäkligt öppen för just fest. Helst inte i viken...


Neeeeeeeeeeej :(

Eddie fick lämna idol... snyggsnyggsnygg & en av mina favvolåtar idag. Jag blev lite kär. Fast egentligen inte i Eddie tror jag utan i en annan ickeidol. Men skitsamma.


Het.

Tummen upp.

Samtalet gick bra, jag förstod nästan allt. Vi pratade i hela 30 min, hon frågade allt möjligt och berättade mer om jobbet och salongen. Allt lät väldigt bra :) Nu har jag två intervjuer bokade den 14 dec. Mer lär jag inte hinna med den dagen, men jag ska ändå fortsätta söka fler frisörjobb. Bara för att jag får komma på intervju betyder ju inte det att jag kommer få jobbet.

Jag säger det igen, det här känns så himla bra & roligt! Äntligen bort från viken, jag ser ett ljus i tunneln liksom. Jag hoppas bara att Oslo lever upp till mina förväntningar. För dem är ganska höga.

Väntar

Nu sitter jag vid köksbordet och väntar samtal från Oslo... lite nervöst är det men inte så farligt. Hoppas jag hajjar det mesta ; P

det rullar på...

minst sagt... idag på förmiddagen hade jag ett missat samtal från ett norskt nummer och ett meddelande i röstbrevlådan. Ringde röstbrevlådan, ringde Isa, ringde norge. Det var Heidi som ville att jag skulle komma på ännu en intervju och även boka in en förberedande telefonintervju. Imorgon är jag ledig från jobbet så då ska hon ringa :)

Hur bra kan det gå? Jag har sökt två jobb och båda har visat intresse. Det kan inte gå bättre helt enkelt. Nu är det bara hoppas på fortsatt tur, att de gillar mig och att vi får tag i något boende.



Jag saknar mitt röda hår... tror jag. Vad tycker ni, rött eller brunt?


eller


Min ögonfärg ser ju minst sagt annorlunda ut på de här två bilderna, men det kan ju vara ljuset som gör det.

Ansiktsbehandling?

Glöm inte bort att du kan få en redan imorgon om du vill! Dessi är hos mig varje onsdag och gör ansiktbehandling till elevpris. Endast 100 kr.


Rustad för rusk.

Äntligen har jag införskaffat mig en rejäl vinterjacka. Eller rättare sagt Felicia min syster har köpt en jacka åt mig. Hon låg i skuld för diverse grejer så då tog jag en jacka som betalning. Skitbra!

Nyss har jag varit ute på en promenad med nya jackan och mina nya walkingskor jag köpte i söndags. Inte de snyggaste men de ska nog göra susen för fötterna. Jag köpte dem i falerum som ibland kan vara så bra för att man får 20% rabatt på allt, exakt samma sko skulle kostat 200 kr mer på stadium tex.





Så skönt med dun, var några år sen sist för mig.




Fy fabian vad det här är roligt!

Jag ska på anställningsintervju i Oslo den 14 december!




Skrev ett CV och personligt brev igår lite snabbt, med lite tips och hjälp från Sandberg. Sen tänkte jag att jag skulle "testa" att söka ett jobb, trodde inte jag skulle få något svar och speciellt inte såhär snabbt. Men jo, intervju blir det i december. Vi kommer åka dit över hela den helgen. Så nu hoppas jag på att man kan söka flera bra jobb och kanske pricka in någon mer intervju och lägenhetsvisningar under samma helg.

Än så länge går ju allt så bra, men det kommer komma bakslag.. jag vet. Men det blir man ju bara starkare av!


Just nu känner jag mig så himla glad, det här är så kul! Äntligen.

God natt

Nu ska jag sova. Men varför är det alltid som skönast i sängen på morgonen när man måste gå upp? Jag har haft en sovmorgon på hela veckan, man borde få ha minst två. Alltid!

Ge mig lite oh oh oh

Det var väl ingen som missade Mattiaz från Vimmerby som var med i Ullared på kanal 5 i måndags?

Här är hans musikvideo. Haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag kan inte låta bli att tycka att låten faktiskt är party!!



Onsdag 4 november

Idag kom årets första snö. Det började redan imorse när jag gick till jobbet sen har det nästan kommit lite hela dagen. Men självklart smälte den ju så fort den landade på backen. Jag hörde att det skulle bli snöoväder inatt så vi får väl se om det är vitt utanför fönstren när vi vaknar imorgon.

Vad har hänt, händer eller kommer att hända?

  • Jag har jobbat och bokfört osv...det gamla vanliga & tråkiga.
  • Jag har fått ansiktsbehandling (Sååå jäkla skönt. Hör av er om ni är sugna, våran gulliga elev är hos oss varje onsdag och gör ansiktsbehandlingar till elevpris, 100kr.)
  • Jag har mitt livs första flyttkartong i mitt rum. Jag har ingenstans att flytta än, men flytta det ska jag. Mejlen rullar in, dock vill de flesta att vi ska komma på visning redan imorgon eller samma dag. Vilket inte är så lätt när vi fortfarande sitter här i skitviken i skitsverige.
  • Vi har en halv älg och ett halvt vildsvin i våran frys. Styckat och klart (nästan) som tur är.
  • Imorgon ska jag till stan och skaffa nytt pass inför den planerade flytten.
  • Imorgonkväll ska jag på 20-årsmiddag.
  • Jag har en stol med 5 hjul och 10 extrahjul men ingen av hjulen passar eller fungerar! Jag är lite arg.
  • Jag ska för första gången i mitt liv söka ett jobb, påriktigt. Det har ju liksom gått som på räls innan. Jag har därmed skrivit mitt första riktiga CV. Fy fan för det. Tur att jag inte är arbetslös! Lider med er.
  • Nu ska jag sova.
God Natt!

Slut på helg.

Igår var jag på halloweenmiddag hos grannarna. Gott och trevligt var det :) Vi gick också en sväng till kyrkogården och tände ljus på minneslunden. Så himla fint när det lyser massa ljus över hela kyrkogården!

I fredags var det utgång i stan, planerade för palace men hamnade på otten. Kvällen innehöll bla skånska, skitlasse & en full mamma som väntade på sin son.

Bjuder på lite bilder från mobilen. Där av den dåliga kvallin.



Emma som aldrig vill vara med på bild & Tessan.



Tessan, Carro & Emma.




Blivande sambos!



En del av efterrätten på halloweenmiddagen.



Minneslunden.


Söndag

God morgon! Anna ringde precis och sa att hon kommer NUUU :D Äntligen, hon är ju hemma i Sverige över helgen. Jag ligger dock fortfarande i sängen så det är väl bäst att jag ger mig upp och äter frukost.

Annars så rullar lägenhetsmejlen in i stadig takt för den som vill veta ; )