tv

kenza & tyra show
och
idol.



48

Har startat dagen med pilates på gymmet. Känner mig lite mjukare & smidigare efter varje gång! Bra skit!

Idag jobbar jag 14-21 så jag får några timmar här på förmiddagen, jag ska nog ta och plocka undan ännu mera skit här i lägenheten. Främst kläder då som ligger både här & där.

På lördag är det hattfest hos Jessica & Mikael, det ser jag fram emot! :D Ska ladda batterierna i kameran så får ni se på alla snygga hattar sen.

50

HALLÅ!

Nu är det bara 50 dagar kvar till avresa, hur snabbt går inte tiden?! Vinterkallt har det blivit också.
Så idag invigde jag min päls. Det fpr man väl när det är 4 grader?



inte den finaste bilden, men bättre än ingen. ikke sant?


55

Hallå!
Jag startade dagen med ett pass pilates på gymmet. Nu är jag nyduschad och ska slänga i mig nåt att äta innan jag går till jobbet. Idag är det 13-20 som gäller.

Vet ni? Igår spelade Oskar Linnros här i Oslo och jag fick reda på det när det redan var för sent. Fan vad sur jag blev!!!

Men men, glädjer mig till att få kommer hem imorgon :)

LÄNGTAN!

Som vanligt innan det är dags att åka hem så får jag massa hemlängtan. Den här gången känner jag för att hänga i diverse soffor och bara ta det lugnt när jag kommer hem! Men nu vill jag veta vad ni tänker om fredagen, som sagt jag tar det helst bara lugnt då jag vet att jag kommer vara astrött efter den långa resan. Vad vill ni?

Jag kommer åka direkt från jobbet på fredag så behöver förbereda allt imorgon kväll.

Snart ses vi och det gör mig sjukt glad! <3

JOBB



Nu drar jag på jobb. Klippte nyss av en t-shirt som jag har på mig, visar sen ikväll.


HA DE!

56

Nu drar jag till gymmet i hopp om att få lite starkare överkropp ;)




Idag har vi satt på det första elementet. Jag har vaknat flera gånger inatt och frusit. Trots duntäcke. När jag vände på mig och landade på en annan kudde var den iskall! Så nu är ett element i sovrummet startat. Det är 6 grader ute nu ska jag tillägga.

Det doftar kladdkaka!!!

ÅHHH, det doftar ljuvligt av kladdkaka i hela lägenheten. Ska avnjuta den nu till idol. Jag vet att klockan är ganska mycket men det blir fort det när man inte är hemma från jobbet förns 21.30.

Vet ni vad jag har lust med? Att plocka svamp & lyssna på jullåtar. Inte samtidigt, men de där två konstiga sakerna längtar jag just nu efter att få göra.


Lite osammanhängande inlägg men här får ni lite bilder från kvällen.



Anna hade lagat goda köttfärsbiffar med grönsaker & beanaisesås. Mat är fan alltid lika gott & det bästa som finns!



Vi lyxade till det med saft & lime.



Samtidigt förberedde vi den asgoda kladdisen!



Bakade självklart efter receptet i min fina lilla kokbok med massa gamla bilder på mig som min fina mamma har gjort! :)

57

God morgon!

Jag börjar jobba kl 14 idag och just nu väljer jag om jag ska ta en promenad i solen eller städa. Städningen är ganska välbehövd och den kommer typ aldrig hinnas om jag inte gör det nu.

Ska börja med att impregnera mina nya stövlar.


K&P P&K

Kärlek & Politik. Politik & Kärlek.

Lika svåra båda två. Så mycket som det har pratats och diskuterats den senaste veckan... Ska tillägga att det inte handlat om några oense diskussioner eller sura miner. Men diskuterats, tyckts & funderats det har det gjort!! Och man blir minst sagt upprörd, men om det är på ett positivt eller negativt sätt det vet jag faktiskt inte. Det får framtiden visa.


God natt!




Saknar min lilla bebis.

58

Nu ska jag städa, tvätta & laga mat. Kul va? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄE!

FÄRDIGA

Nu är vi äntligen färdiga med håret och snart är även valvakan slut. Vi har såklart suttit framför tv'n hela dagen och sett på det här.... Vi är måttligt irriterande på den där Jimmy Åkesson och hans SD. Vad fan liksom!!





Visst ser hon nöjd ut Jessica?

Ni ska få se en bild på det utsläppt men vi orkade inte klippa in det idag så vi väntar med bilden tills det är helt klart.


LÅNGT HÅR!

Idag har vi salong här hemma. Jessica är det som får långt hår. Just nu har vi kafferast för det är ganska slitsamt.






59

Jag lever och mår bra trots gårdagen :)

ELD

Hallå!

Igår tog vi tag i projektet att aska ur våran lilla braskamin. Det blev nog ungefär som askmolnen på island. Men fint och rent blev det efteråt. Jag försöker få fyr på den nu, för jag erkänner att det där med att tända en brasa inte är min starka sida. Men jag övar på det!! Igår gick det inte så jag hoppas det går bättre idag.

Nu håller jag på att koka champinjonsoppa och grädda bröd i ugnen. Anna kommer strax hem från jobbet och då ska vi avnjuta det framför idol. Det blir en lugn fredagkväll eftersom vi ska upp och jobba imorgon.

Hoppas ni har en bra kväll!




61

Idag är det exakt 2 månader kvar tills vi drar till Thailand. Tiden kommer gå så snabbt och jag längtar ihjäl mig!



Dagens goda frukost. Yoghurt, te & omelett.

Nu sitter jag med färg i håret som strax ska sköljas ur.

TONFISKGRATÄNG






Den var asgod!!! Såklart!


Nu är det idol & chailatte.
Citerar Mia angående chaien, "det är som att dricka en bulle".

MAT

Jag har precis gjort i ordning en tonfiskgratäng som Anna bara kan ställa in i ugnen när hon kommer hem ikväll :) Mums, jag lägntar redan efter att få äta den. Det var jättelängesen jag åt det. Isa och jag fick den som en favorit när vi nyss hade flyttat hit och åt det ganska ofta, men nu var det flera månader sedan.

Den såg inte så god ut när den är kall så jag ska ta en bild på den sen när den är färdig att ätas.

Jobbet startat om 30 min så det är dags för mig att dra.. startar arbetsdagen med budjettsamtal med chefen. Det är typ som ett utvecklingssamtal. Man pratar om hur det går på jobbet, om man har några frågor och lägger upp en plan/mål över hur mycket pengar man ska försöka dra in i timmen på behandling respektive salg. Skitbra med sådana samtal ju! Jag ska fråga hur det blir över jul/nyår eftersom jag tror att tågbiljetterna kan ta slut ganska fort då så skulle jag vilja veta så fort som möjligt :)

Ha en fin dag!

62

God morgon!

Jag ska strax hoppa upp ur sängen för ett pass på gymmet innan jobbet kallar.


(Nej mamma, det hade inte blivit något bra om vi bjöd upp våran spelande granne.)

62

God morgon!

Jag ska strax hoppa upp ur sängen för ett pass på gymmet innan jobbet kallar.


(Nej mamma, det hade inte blivit något bra om vi bjöd upp våran spelande granne.)

Bank bank

Måste berätta om min effektfulla knackning igår kväll. Anna & jag låg i våra sängar och klockan var halv 12. Grannen under spelade piano och sjöng som vanligt. Pianot låter ganska behagligt och vi försökte gissa oss till vilket låt han spelade & sjöng. Efter en stund med pianoklinkande så tog han istället fram gitarren och det lät FÖRJÄVLIGT!!! Hans sång är inte heller något vidare, vi gav honom en kvart sen började jag bli lite irriterad.
Som sagt pianot går faktiskt an, det kan vara ganska skönt att somna till. Men det lät som att han misshandlade sin stackars gitarr och jag blev irriterad på principen att han spelade halv 12 på kvällen när det ska vara tyst i huset kl 22 eller 23 på vardagar. Jag sa till Anna "jag provar att banka lite i golvet". Och ja... mina bankningar blev kanske lite hårdare än vad jag först hade tänkt, men fan vilken effekt det gav. Det blev knäpptyst direkt!
Annas reaktion var "Näe, stackarn.. han kanske skäms nu. Han trodde säkert att ingen hörde honom när han sjunger sådär dåligt"

Ikväll har vi inte hört varken bas, gitarr eller piano!
Och nästa gång jag känner mig störd (om det blir någon nästa gång) då ska jag banka i golvet igen! Mycket smidigare än att behöva gå ner och knacka på. Självklart klagar jag inte på helger eller mitt på dagen. Men när normalt folk ska sova så tycker jag att man kan vara lite tystare.

63

Nu sitter jag här med en kaffe och ska strax ner till Austers Academy på inspirationsvisning med en kille från LA!


IDOL

Somnade på soffan en stund i väntan på att idol skulle komma ut på webben. Nu har vi precis satt igång kvällens avsnitt och till det njuter vi av en saftig apelsin & en chailatte!

Det blir sängen direkt efter det här känner jag, är sjukt trött. De flesta på jobbet är mer eller mindre sjuka & Anna har varit hemma idag. Jag håller tummarna för att jag ska klara mig.

Sov gott!


poströstat

Idag har jag postat iväg min röst. Nu ligger jag på soffan med huvudvärk och här blir jag nog resten av kvällen.

64

God morgon folkens!!

Regnet bara öser ner här idag så jag ska strax hoppa i gummistövlarna och gå till jobbet. BLÄ för det här gråa tråkiga vädret!


Fiskgratäng

Nu är Anna hemma igen, när hon kom innanför dörren stod det en smarrig fiskgratäng i ugnen. Asgod blev den och tog bara några minuter att slänga ihop.



Torsk, squash, tomat, lök, matgrädde, sweet chili sås, salt, peppar, chilikrydda och lite dill på toppen. In i ugnen 25 min..sedan njöt vi med lite kokta grönsaker till. Asgott & smidigt!!! Det här ska vi absolut göra snart igen. Mera fisk åt folket!!!

Sitter i soffan med en kopp chocolate chai té och  ser på tv nu. Ska snart inta sängen för imorgon är det jobb kl 10.

God natt!

Xycling



Nu knallar jag iväg till gymmet och kör dubbla pass, först ett jobbigt xycling & sen ett avslappande stretching!

Underbara lediga dag!

Nu är jag hemma efter en runda på stan med Emma (det rimmade visst). Det blev att vi kollade runt i de flesta butikerna. Och ja, vi fann nog något i varenda butik som vi ville ha. Jag fick med mig 3 fina saker hem, jag vet att jag har försökt säga till mig själv att jag ska vänta med att shoppa tills jag kommer till Sverige. Men det är ju faktiskt mycket roligare & bättre shopping här i Oslo än i Norrköping. Och när jag inser att jag ändå inte förlorar något på det pengamässigt så spelar det ingen roll.

Efter våran runda blev vi hungriga på lunch istället för fika, så vi åt lunch på O'learys uteservering. Här är det 18 grader & sol idag! Underbart!

Bland annat så köpte jag ett par till av det här jeansen nedan som jag har på mig idag. Jag köpte de på bikbok för en månad sen och jag bara älskar dem. Jag som aldrig har jeans. Men nu har jag hittat en modell på bikbok som är höga i midjan, mjuka, sköna & sitter perfekt. Så lika bra att köpa flera men i en annan färg. Så idag köpte jag ett par svarta.  (De jag hade från förr är mörkblå.)














Jag ska försöka fota mer nu när jag faktiskt äger en bra kamera. Jag tycker om den jättemycket, lika mycket som jag tycker om mina svarta kilklackskor från dna som jag kan gå med en hel dag utan att få ont & mina nya fjäderörhängen som självklart är precis så lätta som en fjäder :D Som ni redan vet så älskar jag den här lägenheten också, och visst gör den sig bra på bild?  ;)  Vill bara måla tv-bänken vit så skulle det bli ännu finare i tv-rummet.

FIKA

Nu drar jag ner på karl johan och tar en runda i butikerna och fikar med söta Emma! Hörs sen!

65

Vaknade nyss och hela morgonen har jag drömt om Thailand (igen). Att vi var påväg att lämna viken/norrköping men hela tiden så kom jag på att jag hade glömt nånting. Jag hade inte skrivit ut biljetten, bara packat ner massa klåder som jag absolut inte brukar använda och glömt allt de som jag egentligen vill ha med. Varför drömmer jag det här? Är jag redan orolig över att glömma saker i packningen? Det känns väl lite väl långt innan kan jag tycka. Idag är det 65 dagar kvar. Om 4 dagar är det bara 2 månader. ÅHH, snart är vi där!!!




Nedan kommer en bild på mina fina resvänner!!






Söndagskväll

Är fortfarande ensam hemma så jag har lite söndagsmys för mig själv här i soffan. Dricker chailatte, kollar på premiären av norska robinsson och eldar i kaminen.









Försökte fånga den mysiga stämningen i bilderna, vet inte om jag lyckades...

Irriterad

Grannarna under spelar någon form av musik. Jag tror de har alla möjliga instrument där nere, ibland hör vi piano & det är ju okej. Men nu låter det som nåt trumspel med en jäääävla bas. Jag brukar inte vara känslig men nu får jag faktistk ont i huvudet av det här dova basljudet. Jag vill inte gå ner och säga till dem för nästa gång kanske det är vi som hörs. Jag ger dem väl en halvtimme till, men sen står jag inte ut längre.

Marilyn Monroe

Hur många fina bilder finns det inte på Marilyn Monroe. Satt nyss och tittade på allposters.com där fanns det massor utav fina bilder. Jag vill ha alla utom de mest färgglada :P

Just nu har jag dessa tre i sovrummet. Jag vill ha fler!



Den här har jag fast i helkropp.





Och dessa två har jag fått av Johanna :)

Soffan

Nu är söndagens vettiga saker gjorda (träna,äta,diska,plocka undan & sätta igång en tvätt) så nu är det fullt tillåtet att spendera resten av dagen på soffan. Ligger och kollar på repriser på tv'n och ska läsa en tidning som jag köpte i Sverige förra söndagen.


66

God morgon!

Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Ska strax hoppa upp och äta en god frukost, sen bär det av till gymmet med Susanna, efter träningen ska vi ta det lugnt i gymmets spa-avdelning. Skönt att inte behöva stressa efter träningen, som det blir när man ska till jobbet efteråt. Kanske tar en runda på loppisen i Brikelunden på vägen hem.

Ha en fin dag!

Tjejkväll

Nu har Susanna precis gått hem. Vi har haft en riktig tjejkväll, ätit massa gott, druckit vin, målat naglarna, gjort ansiktsmask & sett på filmen the last song. Till det var det hög mysfaktor i lägenheten med tända ljus & brasa! Säger det igen, jag älskar verkligen den här lägenheten.



Våran lilla wannabe-tapas som jag hade fixat ihop tills Susanna kom. Hon kom direkt från jobbet vid 8-tiden. Inte så spanskt kanske med morot&gurkstavar, lax, baconlindad sparris & haloumiost, soltorkade tomater, vitlök, oliver, jalapeno & tzatsiki. Men det var väldigt gott & jag är fortfarande jättemätt.






Jag är supernöjd med den här dagen, det känns som jag har hunnit med massor.
  • jobbat
  • shoppat
  • städat lägenheten (förutom att dammsuga för jag hade glömt sätta i sladden till laddaren, har en ny sladdlös dammsugare)
  • bytt sängkläder
  • tvättat & hängt två maskiner
  • lagat mat & haft tjejmys

Imorgon ska Susanna & jag till gymmet vid 12-tiden, får se om det blir zumba eller bara styrka. Har inte bestämt mig än.

Bilder



Glömde bort att jag köpte örhängen också. Fjädrar.



Tunikan är bara helt enkel & svart.



plånboken.


67





Hallå!
Nu ligger jag på soffan och ser på x-games. Har precis ätit lite thaigryta som blev över från igår. Jobbade extra idag 4 timmar, 10-14. När jag var färdig med kunderna tog jag en liten tur på sentret. Hade bestämt mig för att inte handla nåt förns jag kommer hem till Sverige. Men det gick ju inte så bra. Fick med mig en tunika, en plånbok, ljus & bordsunderlägg. Nu ska jag ta en snabbstädning här hemma, så slipper jag göra det imorgon eller på måndag, skönt att få det gjort med andra ord.

Ikväll kommer Susanna hit, vi ska ha myskväll. Kolla på film, äta massa god plockmat & dricka vin. Kosedressen ska på såklart!



'


Stela jag i soffan.

sängtime

Anna tog precis nattbussen till Sverige & Mia är också i vårt hemland över helgen. Jag är alltså ensam. Nu har jag inte varit det på kanske 2 månader så det känns konstigt. Men lite skönt också såklart. Imorgon ska jag fördriva 4 timmar på jobbet trots att jag är ledig. Men lite extra pengar skadar ju inte nu när jag ska till Thailand.

Här skulle det egentligen varit en bild på mig nu, men det funkar tydligen inte att ladda upp webcambilder. Konstigt :/

Jag ligger i alla fall i sängen nu, tänkte kolla runt lite på h&ms hemsida sen ska jag nog se något playprogram tills jag somnar.

God natt!

68

OJ!! Anna och jag såg precis på rapport att det har varit bombdåd på hotell jörgenssen i Köpenhamn. Precis det hotellet som vi bodde på när vi var på klassresa. Där ser man!

69

Idag har jag bara detta att säga:

Idol är så jävla bra. Och jag lovar att Carro kommer kära ner sig i Sebastian!!! (& jag och många andra också såklart).

Har jag rätt?

70

Idag är det 70 dagar kvar & jag har mottagit biljetten :) Åh vad jag längtar!!

Dagen har bestått av morgonmöte på jobbet kl 9, lite ny regler och en ny personalhandbok fick vi. Det bjöds också på frukost som vanligt :) Efter det åkte jag & Susanna direkt till gymmet. Sedan tillbaks till jobbet för att jobba mina timmar, 13-20.

Träningsvärken i mina stackars bröstmuskler är inte att leka med idag. Men ingen har väl dött av träningsvärk. snarare tvärt om...man kommer kanske leva längre.

Nu ska vi dricka chailatte & se på idol! En vardagkväll kan knappt bli bättre :)


IDOL

Nu är vi superglada här hemma. Vi var nästan helt säkra på att idol inte skulle funka att se i utlandet på tv4play. Men det funkar!!! Så nu sitter vi i soffan och ser på idol : ) Tobbe är med såklart!! MUMS!


71

Jag tror det har blivit lite rörigt i min nedräkning här. Men nu är det rätt, idag är det 71 dagar kvar!

Steg upp strax efter 9 imorse, har varit på gymmet med Susanna & Josse. Idag blev det bara vanlig styrka. Mina överarmar är så sjukt svaga så nu är dem som spagetti. Det blir att köra mer styrka nu framöver.

Nu ska jag göra något så kul som att hänga tvätt & göra en omelett. Jobbar 14-21 idag.

Bjuder på två bilder från våran goda frulle!




HELGEN I BILDER



När vi var ute och åt mongoliskbuffé i lördags!



Påväg till Liseberg!





Mai-Linn, Anna & Jag plängde ihop oss i en bil, Jessica & Karin i den andra :)



Anna fick en ny kompis, Tobbe var hans namn :) Han bor numera hos oss!







HAHAHA!!!


På vägen hem fastnade bussen i tullen, alla sov så gott. Men helt plötsligt fick bussen köra in i en stor upplyst hall. Det kom in 3 tullpoliser och en hund. Hunden hittade något så en stackars kille fick gå av, men som tur var fick han gå på lika snabbt igen. Vi blev lite oroliga att man kanske inte får föra in 2 kg choklad, men det gick fint  :) Legitimation var allt som krävdes för vårt gäng som satt längst fram. Medan resten av bussen blev i stort sett utfrågade, var bor du, var jobbar du, hur länge har du gjort det, hur mycket packning har du... osv.

God natt!

73

Idag är jag trött!! Det blev en riktig heldag på Liseberg igår. Vi åkte från Oslo halv 8 och var tillbaka halv 12 på kvällen. Idag var det upp & jobba och nu ligger jag på sängen och vilar. Lisebergsturen var i alla fall väldigt lyckad, men det bästa av allt kanske var vår snabbsväng in på hemköp innan vi gick på bussen. Choklad & massa svenska tidningar fick följa med hem. Det ska jag njuta av nu! :)

Bilder och lite mer uppdatering om gårdagen kommer senare.


74

Kvällen har spenderats med 8 andra tjejer på mongolisk restaurang. Jättegott & trevligt var det. Men kvällen blev ganska kort eftersom klockan ringer 06.00 imorgon. För då blir det jentetur med jobbet till Liseberg :)
Åh, det ska bli så kul!!!

God natt!

75

Nu är första delen av resan betald :) Gud så härligt, ett stort steg närmre!!!!

Idag klev vi upp klockan 9, åt en god frukost och gick sedan ut på en promenad. Först till skattekontoret och sen vidare till stationen för att hämta ut tågbiljetter, vidare till HM där jag köpte en ny väska, sportbh & träningslinne. Till sist gick vi förbi ett av alla 7eleven och hämtade ut en håkan biljett till Simon :)

Nu ska vi åka till jobbet. Idag är det 14-21 som gäller : )

Ha en bra fredag!

76

glömde räkna ner inlägget!!! fan då, nu är klockan över 00.00. Men bättre sent än aldrig, eller hur?  ;) Ni ser hur fort dagarna går, så fort att jag tappar räkningen ; )

jag vill ha blommig falukorv...

Gud vilken härlig kväll, Anna & jag började med att laga middag. Ikväll blev det jättegod ugnstekt falukorv från skönero med blomkål & broccolimos till! Ni måste prova att göra sånt mos, koka bara grönsakerna/rotfrukterna/kålet eller va fan man kallar de där för, Anna och jag klurade på det under matlagningen, men jag tror inte vi kom fram till vad man kallar det. När grönsakerna blivit mjuka häller ni bort vattnet och tillsätter lite mjölk &/eller matlagningsgrädde och lite kryddor. En klick smör om man vill det. Som potatismos helt enkelt.



Ofta vid maten blir vi sugna på jalapeno. Christopher ville ha det när vi skulle bjuda på taco och den enda burken som fanns på våran lilla favvobutik var en jättestor. Det är ju asgott, men OJOJOJ vad starka dom var. Men ändå blir vi sugna på dem, äter typ två var och skrattar åt vara grimaser. Men vi har kommit på att det är en bra sak med dem, vi dricker massa vatten!!!




Efter jobber sprang vi in på Ica och köpte babyolja, vi bestämde nämligen att vi skulle massera varandra nu på kvällen. Vi var stela av både jobb & zumbaträningsvärk tror jag :P Och gud så skönt det var, nu kommer vi sova gott!!!


GOD NATT!

Fy fan vad skönt!

Idag steg vi upp kl 9, pigga & glada! Har avnjutit en asgod frukost bestående av turkiskyoghurt med skivad banan, honung, egengjord musli av diverse frön & kokos. Till det ett glas färskpressad jouice, ett stoooort glas vatten, ett kokt ägg och två skivor skinka! Så jävla gott!! Jag trodde det var omöjligt att äta frukost utan bröd, men näe. Den här frukosten är asgod!!!!



våran musli!!


Nu är väskan packad för en timmes ZZZZZUMBA!! Sen blir det direkt från gymmet till jobbet. STRESS! Men det går nog bra  : )


Ha en fin dag. här skiner solen :)

Tänkvärt...

HUR FAN KLARADE MAN SIG UTAN INTERNET FÖRR I TIDEN?
(som egentligen inte är så längesen)



Idag var det lugna gatan på jobbet, men tiden gick rätt snabbt ändå. Det gör ju det när man har asbra kollegor. Dock blev jag minst sagt irriterad på lunchen när jag skulle springa upp (4 trappor) för att värma Annas & min mat i spiserommet. Vi har nämligen ingen micro i vårat lilla personalutrymme på salongen. När jag sprungit upp för de där asjobbiga trapporna, med träningsvärk ska jag tillägga, så var rummet låst. Sprang ner till informationen och sa till, hon rapporterade en väktare som skulle komma och öppna åt mig jag sprang upp igen och väntar i 10 minuter. Men tror ni att det dök upp någon vakt då? Näe, inte det. Så jag sprang ner igen och hon rapporterade  vakten ännu en gång. Jag var hungrig & redan lite sen när jag sprang upp för första gången, då är inte mitt tålamod som bäst som ni kanske förstår. Efter en totalväntan på 20 min så kommer äntligen vakten och öppnar, det blir inte gott om tid när man redan är försenad från början och har en lunch på 30 min. Tur att vi hade det lugnt så jag bara kunde skjuta fram lunchen en halvtimme. Det slutade ju gott då men fan om det hade varit en fullspäckad dag!

Jäkla norrmän vettni som inte vet vad matlåda med varm mat är.

Idag har vi ätit asgod mat, igen.

Det blev kycklingfilé i ugn, med vitlöksmarinad och kryddor. Istället för ris eller liknande till så gjorde vi ugnsstekta  grönsaker. Paprika, squash, lök & champinjoner. Beasås & thaisås. MUMS! Längtar redan till matlådan imorgon :P



Visst ser det gott ut?

Efter maten tände vi brasan för första gången efter sommaren, det får man väl när det är 10 grader och regn...

fan vad jag älskar den här lägenheten!!!!


77

God morgon!

Idag är det september och man får välkomna hösten. Även att jag knappt har hunnit med att känna att sommaren varit här så känns det faktiskt helt okej att hösten kommer nu.

Zumban igår var skitskoj, svettigt som in i helvete!! Det blir att köra den på torsdag igen.
Nu är det dags för frukost.

Hörs ikväll!