Anna

Hej på er!
Nu är Anna här. Hon kom igår och vi spenderade kvällen i en solig park med massa god mat & lite vin. Just nu står hon i duschen och jag står på tur. Sen ska vi bege oss ut i det ganska så fina vädret. Vart det bär av får vi se.
Jag börjar jobba kl 14 och Anna ska på intervju 14.15. Så jag påminner er, håll tummarna för henne :)

Ha en bra dag, det ska jag ha!

Alldeles för trött

Nu känner jag mig alldeles för trött för att ens göra nånting. Men jag är i full gång med att städa så jag måste väl fortsätta. Det går ju snabbt om jag bara sätter fart. Men jag är inte bra på att sätta fart.

Imorgon kommer Anna hit igen, hon ska på intervju på tisdag. Så håll nu alla era tummar för henne! Underbart med besök igen. Nu har jag bara en helg kvar då jag blir  "ensam". Wiiiihuuu :D



Min nya last

Jag har blivit beroende av en jättegod sallad som jag gör.

Den innnehåller.
  • ruccola
  • körsbärstomater
  • gurka
  • sockerärtor
  • soltorkade tomater + lite olja som de ligger i
  • fetaost också med lite olja
  • PESTO
  • ibland även majs, paprika & avocado.
Till har jag haft allt från lax, kyckling & kassler.
SÅ JÄVLA GOTT ÄRE!!!! & jag älskar pakistanbutiken här på min gata.


Kalashelg

I helgen har det varit kärlekskalas av alla dess former. Kungligt i Stockholm och vänskapligt här i Oslo. Jag har haft en underbar helg med mina älskade bästa vänner Carolin & Lisa. Nu känns det självklart lite extra ensamt här, men om två veckor har jag nytt besök och om 4 veckor åker jag hem på semester och efter det kommer Anna hit för att stanna på obesämd tid.

I fredags förfestade vi här och gick sedan till qadiz som ligger lite längre ner på gatan. Det var så sjuuuuuuukt varmt. Jag var dyngsur av svett för den som vill veta.  Vi orkade inte ända till 3 i den där bastun så vi gick hemåt, sakta men säkert. För vi somnade inte förns efter kl 5.

I lördags mådde vi konstigt nog ganska bra, lite trötta och sega bara. Vi tog en tur på stan och shoppade en del. Det spöregnade så vi gav upp även denna dag och köpte med mat som vi åt i sängen(!!!) när vi kom hem. Där blev vi liggandes några timmar. Skrattade åt kungen som är så jääävla skön!

Framåt 8 tiden var vi redo för ännu en festkväll. Ida kom och gjorde oss sällskap som hon även gjorde på fredagen. Vi skulle egentligen vidare på inflyttningsfest men trivdes så bra här med varandras sällskap så vi stannade eller stääännnade som är ett nytt uttryck ;) Grät några gånger till bröllopet som visades på tv och skrattade kanske dubbelt så mycket till kungen & danne the man. Vid halv 1 tiden gick vi till blå och dansade gärnet till kl 3 då det blev efterfest på oslo bowling. Vi var hemma kl 6. Idag mådde vi som vi förtjänade.

Jag mår fortfarande inte bra men imorgon är jag ledig. Det tackar jag gudarna för!

God natt


Tjenis

Jag lever men jag är sjuuuuukt sliten. säger god morgon & god natt på samma gång.

Såhär är det.

Nu är det såhär att på torsdag kommer två av mina absolut bästa vänner hit, Lisa & Carolin. Och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar!



TISDAG

Hellu! Har inte hunnit blogga om helgen, jag ska göra det. Men har haft andra bättre saker för mig. Igår städade jag i alla fall halva lägenheten, har halva kvar ikväll om inte någon annan tar tag i det.

Nu på morgonen har jag varit ute i solen, sen kom molnen lagom till då jag var tvungen att gå in. Perfekt om ni frågar mig! Nu är det jobb 14-21.

Vi snakkes!

MÅNDAG

Hallå!

Hoppas ni har haft en superbra helg. Det har jag haft, fullt upp med roligheter så därför har det inte funnits någon tid till bloggen. Ska fixa ett inlägg om helgen senare : )

Nu är det bloggläsning, handling, matlagning & städning som står på schemat.


Fredag

Har börjar dagen med ett svettigt spinningpass. Nu håller jag på att försöka beställa lite grejer på internet men det funkar inte!!!! Jag blir irriterad!!! Ska försöka en gång till.

Ikväll kommer Anna! Det blir underbart! :)

Seg

Nu är jag seg efter ännu en arbetsdag. Ska käka lite pannkaka som Mia har lagat, städa lite inför morgondagen & hämta tvätt på vinden. Sen är jag nog redo för sängen. Imorgon måste jag upp skapligt för att hinna till xyclingen kl 9.30.

Hoppas ni haft en fin dag :) kram

Redo för jobb

Nu har jag handlat och slängt i mig en god omelett med paprika, ost & soltorkade tomater.

Såhär ser jag ut idag;



Mina nya haremsbyxor, sjukt sköna. Känns som mjukis!



En liten fin ljus utväxt har jag lyckats få till också. Det är nice!


Torsdag!

Gud vad veckorna går snabbt. Är det bara jag som känner lite smått stress inför att sommaren går så jääävla fort?

Nu skulle jag egentligen varit på pilates, men när jag hade gått upp lite för sent så såg jag att den började 10.00 istället för 10.15 så då hann jag inte. Istället såg jag ett xycling pass imorgon 9.30 som hette "flower power surprise". Så det ska jag gå på istället. Byter alltså torsdagen & fredagens sysslor med varandra.

Idag blir det att handla och fixa lite tills imorgon då Anna kommer. Självklart jobb också, 13-20.


LYCKLIG!

Jag är nog världens lyckligaste just nu!

  • I helgen får jag besök av Anna som ni säkert redan vet.
  • Nästa helg kommer Carro & Lisa!
  • 2-5 juli kommer Felicia & Johanna!


Världens bästa syster Felicia.


& världens finaste vänner Lisa & Carolin.







Världens bästa brors blivande fru Johanna hade jag tyvärr ingen bild på men jag är så oerhört glad för att ni alla ska komma hit till mig. Det kommer bli grymt!

Ses snart :)

Vill ha helg..

Jag vill ha helg nuuuu, för då kommer Anna! Jag har rustat med en varningslapp till grannarna i trappuppgången. Det blir lite förfest här på lördag. 20-årsfiring av Isa m.m... Jag längtar! :)







LAX!

Maten var jättegod, det ska gudarna veta!


FRYST!

Igår när jag var på gymmet så frös jag mitt gymkort över juli månad. Man kan frysa en månad om året (vi har årsavtal), alltså man behöver inte betala för den månaden & man kan inte heller träna då. Ska ju vara i Sverige 2 veckor i juli så tänkte att det var lika bra att frysa det. Så jag hoppas det blir fint väder de två första veckorna i juli så att jag kan vara ute i solen istället för inne på gymmet ; )

Nu ska jag laga lax med kokt potatis & kall sås! Det var inte igår jag åt det. Ska bli så jävla gott, ashungrig är jag efter en hel dag på jobbet! Trots att jag ätit tacorester till lunch & ett äpple.

Jag säger det igen; Finns det något bättre än riktigt god mat?

SOMMAREN '08

Fick upp massa minnen förut från sommaren 08 och kom fram till att den var helt jävla fantastiskt underbar!
Så därför ska jag bjuda er på en liten bildresumé från den. Se & njut!

KLASSRESA TILL KÖPENHAMN!



STUDENTVECKA!!!!










UTSPRING!!





MIDSOMMARAFTON!
(mindre lyckad, så därför tog jag en bild på emil som hade födelsedag då. här är det fortfarande lyckat alltså.)



MELKES & D-SSON KVÄLLAR!



VISFESTIVALEN!
(tror bestämt det var den här helgen som jag & Lisa fann varandra påriktigt. Och även helgen då "ETT"dök upp. Kan vara sommarens bästa helg. MALTA!<3)






HÅKAN, en varm sommarkväll!



KAJKALAS!



AUGUSTIFEST, med rundpingis & Alexander Skarsgård.



GÖTEBORG!









SUNNY BEACH!







Nu fick jag hemlängtan också. Vad är en sommar utan mina underbara vänner & allt kul som händer hemikring på sommaren?!

Ikväll lyssnar jag på En del av mitt hjärta med Tomas Ledin och tänker på er. Ni är bäst! <3

Mot gymmet!

Idag regnar det här. Vad har ni för väder?

Idag jobbade jag det tidiga passet och hade helt fullbokat. Det brukar bara ske när man jobbar kväll. Helt slut blir man men det är bra med mycket att göra för dagen går ju mycket snabbare och så blir det mer pengar! När jag kom hem vid halv 6 så käkade jag makrilllsmackor och så har jag vikt tvätt & diskat. Har en tvätt kvar som hänger på vinden, men den orkar jag inte hämta nu för nu ska jag till gymmet och svettas lite. Gillar egenltigen inte att träna på kvällen, dels är jag så trött då och så är det så mycket folk. Men men, jobbar ju inte sent förns på torsdag så kände att jag måste iväg dit ikväll.



Såhär såg det ut när jag käkade. Perfekt med bloggläsning till! Har börjat med google reader nu, och varför har jag inte gjort det tidigare? Då har man alla bloggar man följer på ett och samma ställe och kan se vilka som är uppdaterade så slipper man titta in när det inte finns något nytt inlägg.



Gymoutfit på! Nu drar jag :)

Vem har sagt att det är dyrt i Norge?

Något som är sjukt billigt här i Norge är fisk & räkor. Och det är ju hur jävla gott som helst, ikke sant!?



Igår köpte jag de här 4 laxfiléerna för 39 kr. Det ni, det är väl i alla fall billigare än hemma i Sverige?




Nu ska jag bege mig till jobbet, 10-17 är dagens arbetstid. Vi hörs ikväll!

fixat & donat.



Tre stora portioner taco senare så är jag nu jättemätt & belåten!

Har tvättat två maskiner tvätt, strukit och varit uppe på vinden och lämnat lite gardiner och mattor som inte används för tillfället.

Tog en bild på vinden för er där hemma som inte vet hur den ser ut  ; ) Där hänger vi tvätt och förvarar skitsaker. Vi har hela vindsutrymmet som ni ser på bilden, så vi får plats med mycket skit!



Jag har tagit bort mattorna i köket och hallen nu. Vi hade två stora mattor där som tog upp nästan all golvyta. Men nu till sommaren tycker jag det blir lite ljusare och fräschare utan mattor. Plus att på vintern när det är kallt är det skönt med mattor, men nu får det vara lite sommar på golvet också ;P

Håller ni med mig? Mamma & Felle?








Dagens inköp



Diverse småting från H&M.



Genomskinliga (stavas det så?) cykelshorts från Bikbok. 50%, så det var ett klipp!




Skjorta från Gina.



Vitt linne med knappar från Weekday. Jag älskar att det nu är tillåtet att visa det fina man har på sig under! För vem kan få nog av söta bhar?

Jag fick även med mig ett par svarta knälånga haremsbyxor från Gina & en svart tunn jacka från Monki. Jackan var nog dagens absolut bästa klipp. Det var 75% på den, så jag betalade bara 125 istället för 500. Tyvärr gjorde dem sig inte bra på bild, så ni får se dem en annan gång.

Nu har jag faktiskt dammsugat och skurat golvet i hallen, köket & badrummet. Blev jättehungrig efter det så jag ska laga taco nu!!! : )

Ledig måndag!

Varannan måndag är jag ledig och det är så skönt! Det är då man får passa på att göra sånt som man inte hinner på vardagarna.

Idag började jag med att gå till banken och öppna ett sparkonto & fixa ett riktigt visakort. Nu har jag bara ett vanligt elektronkort som inte funkar överallt. Efter det åkte jag direkt ner till stan och tog mig en rejäl shoppingrunda. Är jättesällan nere på Karl Johan och i butikerna där. Och tur är väl det för gud vad mycket fint det fanns. Speciellt på weekday  som precis har öppnat där. Där hade jag velat ha allt och lite till. Och vi ska inte tala om alla snyggingar som jobbade där!



Om ni vill så ska ni få se vad påsarna innehåller lite senare. Nu ska jag äta lite lunch sen gå och handla sköljmedel så att jag kan tvätta. Resten av dagen ska jag nog städa & träna tror jag. Det är ju sånt där som brukar kunna bytas ut till något mycket roligare ; )


Har också fixat mig ett elektroniskt resekort idag. Förut var det pappersbiljetter som man stämplade en gång sen räckte det en månad. Men nu måste man stämpla på varje resa. (precis som det är hemma på östgotatrafiken). Hoppas jag kommer ihåg att stämpla var gång så jag inte åker på någon saftig bot...