Vet ni?

Jag vill ha varma sommarnätter med masssa myyys & lite god dricka!

Det vill du också va?

otippat

Jag sa förut att solen inte hade tagit någonting idag, det får jag nog ta tillbaka..för nu är jag kräftan :D

Trampade nyss in en liteliten glasbit i foten, konstigt eftersom ingen har tappat sönder något glasföremål här hemma på senaste tiden. Den var verkligen putteliten men ändå blev det blodspår...

Nu ligger jag i sängen och kollar på filip & fredrik, imorgon blir det jobb, skola & på kvällen en långhårskurs i linköping :)

God Natt

Underbaraa helg! :)

Igår när det var som varmast var jag i Stockholm med Felicia. Blev en riktig heldag med mycket shopping, god mat & vääärme. Lite för varmt ibland, men man ska verkligen inte klaga. Jag älskar solen!



Mina nya shorts, ett av gårdagens inköp : )



Idag började jag dagen med att åka till Sandvikebergen för att sola med Sandberg :) Strax efter kom Lisa, Carro, Simon & Linus. Mysigt & verkligen sommarkänsla på den. Simon & jag tog faktiskt ett dopp.. årets första. Jävligt kallt, eftersom det inte alls var längesen valdemarsviken var täckt med is.

Här är lite bilder från dagen;




Vi laddar inför doppet...



Kallt som satan!!!



Sen upp fort som fan! Roligaste bilden, ser ut som Simon leker monster och försöker ta mig :P


Nu har man fått lite försmak av sommaren  & jag vill bara ha meeeeeeer! Jag längtar efter mera grillkvällar, massa fest, bla midsommar, karnebåtfestival i viken, visfestival i västervik, kajkalas i fyrudden, massa sol & bad,  kanske tredje gången gillt till SB, fiiiiske & sist men inte minst alla solbrända snygggga killar!!!


orkar inte...

Fan va trött jag är på det här! Längtar till på lördag då jag ska till Stockholm :)

Men jag ska inte bara klaga för jag har haft en supertrevlig kväll hemma hos familjen Andersson! :)

Härliga måndag

Konstigt hur man kan vakna på måndag morgonen och känna sig hur pigg som helst när man dagen innan var hur trött som helst.. visserligen sov jag mer än vad jag var vaken igår.. så det kanske beror på det ; )

Tror jag är lite partyskadad också när jag börjar dagen med;

I see you in the club
You gettin' down good
I wanna get with you, yeah
I see you in the club
You showin' thugs love
I wanna get with you

You're so beautiful
So damn beautiful
Said you're so beautiful
So damn beautiful

Aja, nu är det jobb, skola, jobb som gäller! Det är bara bita ihop och se fram mot Lördag, då blir
det Stockholm :)

Ha en bra dag allihopa, det ska jag försöka ha!

Söööndag

Hatar söndagar.. kanske dags att lämna sängen nu och ta tag i den lilla stund som är kvar av dagen.

Plugg, fotboll eller bokföring?

Trött!

Oj vilken helg :D Fest fest fest & fest. Helt ok att vara trött idag med andra ord!

Det började på fredags eftermiddagen med att jag blev sugen på utgång, tusen telefonsamtal och minst lika många sms senare var kvällen planerad! Cicci & jag drog en runda på systemet & jag behövde inte visa legg :D

Framåt 6-7 var det dags för 20-årskalas hos Cicci där det var fullt hus, det blev god mat, god bål, massa goda drinkar...massa jävla sprit helt enkelt. Någon mirakelsprit eftersom alla konstigt nog mådde jättebra dagen efter! :D
Efter förfest hos Cicci med Lina, Carro, Emma, Anton & Johan (även Simon & Dani tittade förbi) kom Rille och hämtade oss för vidare färd mot Norrköping & otten. Bilfärden innehöll kisspaus vid tomtaholm OCH älgolycka vid tallbacken... polis, ambulans och inte minst den döda stackars älgen på vägen :(

Kvällen på otten blev kanonbra, vi mötte upp Isa och efter 12-slaget var det ju dags för Carro att fylla 20. Så det blev självklart massa sång på varierad dialekt! Hahah. Då vi skulle göra en liten cover på lisas sång, så finns det självklart inspelat! Alltid lika kul och hemskt att lyssna på dagen efter. Kvällen innehöll också masssa dans, några kära återseenden, onda fötter & en hemfärd med Rille igen...

Vaknade upp på lördagsmorgonen och mådde bra.. åt frukost, fikade och firade mamma som också fyllde år igår : ) Åkte till ica med Cicci och fixade det som behövdes inför kvällen. Hem och sov en stund, duschade, åt middag & åkte till stan igen! Simon var kvällens ängel som skjutsade mig, Carro & Lina till & från stan. TACK!

Vi intog Emmas lya där det blev fix, musik & dricka. Shottar och chill med mint/vanilj..  Rimmar ju nästan eller hur?! :D Efter en stund tittade Holger ut & Jakob, Markus, Martin och någon som hette Henrik dök upp : ) Vi fortsatte förfestandet & framåt tolv fick vi skjuts av Jakob ner till hugo. Kvällen på Hugo blev bra, kanske för snurrigt i vissa lägen & Kitty Jutbring spelade minst sagt varierad musik... en del bra en del skitdålig! Kul att Simon kom dit och göttt med korv på shell på hemvägen :)

Ibland gör man saker på fyllan som man inte borde göra MEN ibland gör man faktiskt saker som är jävligt bra också! :D

Jag säger bara; Vi ses i vassen!

090416

Nu ska jag strax till skolan och skriva matteprov...känner mig inte så säker. Men det brukar ju gå bra ändå så jag hoppas på det även denna gång,. Nästa fredag är det prov i Naturkunskap... IGEN! Det går verkligen så himla snabbt, tror inte jag lär mig mycket av detta just för att det går så snabbt så inget inner fastna ordentligt. Och jag förstår inte hur vi ska hinna, det är ca 1 ½ månad kvar av kurstiden och vi har minst 4-5 prov kvar att göra. I båda kurserna tillsammans.

aja nu ska jag platta håret. 9.40 är det prooooov!

Hej igen!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här. 9 dagar närmare bestämt och OJ vad det kan hända och förändras mycket på 9 dagar känner jag.

Jag ska försöka göra en lång historia kort;

Förra onsdagen  fyllde våran Lisa 21 år, vilket firades på torsdagen med årets första grillning. Ooootroligt gott! Långfredagen blev vi sugna på fest  eller rättare sagt jag & Carro... vi åkte till Norrköping där Emma hakade på för en utgång på Hugo. En bra kväll, med mycket skratt.. kanske mest skratt dagen efter åt vårat misslyckade försök med efterfest. Lördagen så gjorde vi inte så mycket mer än att skratta åt träsktroll och åka bil....På Söndagen var det dags att fira våran Carro som fyller 20 nu på lördag. Först blev det stort kalas som avslutades med en jätterolig spelkväll :) För bra för att berättas mer här ;) Någon dag var vi i fyrudden också och tog årets första glass :) Fast jag som inte gillar glass åt ju ingen .. men men



Carro, Emma & jag innan utgången i fredags!


Vad skönt det är att det redan är onsdagkväll.. snart fredag! :D Har dock ett matteprov att göra imorgon innan jag kan känna den rätta glädjen inför helgen. På fredag fyller Cicci 20 & på lördag är det Carros tur. Hur det ska firas är lite oklart ännu, men vi ska i alla fall shoppa på systembolaget på lördag :D Det är en sak som är säker!


Tänker för mycket på dig

Inatt kunde jag inte sova och när jag väl hade somnat så drömde jag en dröm om dig som i början var hemsk och på slutet underbar. Jag hatar, hatar, hatar det här! Eller jag vet i fan, jag vet faktiskt inte om jag hatar eller älskar. Både dig & allt runt omkring som får mig att tänka på dig. Jag hatar att jag gör saker som jag vet att du aldrig skulle göra för mig. Jag vet att det inte spelar någon roll om jag skriver det här eller inte. Jag skulle kunna skriva att jag bara har en dag kvar att leva utan att få något gensvar. Så känns det i alla fall. Jag hatar att du är så jävla konstig samtidigt som jag älskar det för just det där konstiga gör att du är du. Jag hatar att mina tårar rinner nu, för du är fan inte värd dem! Samtidigt som jag tycker att du är värd allt det bästa. Ibland känns det som att jag bara vill skrika att jag hatar dig, men jag vet att jag egentligen känner precis tvärt om. Varför vill man alltid ha det som man inte kan få?


 "mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig"

FEST

Nu sitter vi här, dricker gott & pratar.. Saknar sunny gör vi också. Lisa kom på en rolig grej som hände i SB när vi simmade runt i poolen...en kille frågade oss om vi var på träningsläger? :O hahahaha, bara för att vi var så jävla många tjejer. Jo men tjena, klart vi är på träningsläger :P

Nu blir det snart davidsson, och jag är inte full... det går lite segt idag

AJ vilken födelsedagsmorgon

Huvudet gör ganska ont, fötterna ska vi inte tala om, jag tror att jag mår lite illa, munnen är torr, ...jag är redan vaken osv... MEN man fyller ju bara 20 en gång i livet :) Ska nog ta en sväng till systemet sen om jag vågar :P

3 april

Solen skiner, ikväll är det fest.. kan det blir bättre? :) - NÄÄÄE, det kan nog inte det!



Som sagt luggen är tillbaka och den ska med ikväll ;D

Snaaart

Imorgon är det fredag & min sista dag som 19-åring. Det blir jobb & skola på dagen. Sen är det feeeest som gäller. Vi ses på otten va? :)

Jag hatar surkärringar som ska klaga ena minuten sen vara superfalskttrevliga direkt efter, sen klaga igen osv... Jag hatar surkärringar överhuvudtaget. De kan ju ta en kvast och flyga till blåkulla såhär i påsktider! Och där kan de stanna och tills de har blivit snälla!

Nog om detta. Ses imorgon alla mina favvosar, då blir det crazy tärning hoppas jag!

1 april

Underbart vårväder idag, men jag hade hoppats på bättre aprilskämt. Men det är väl som med allt annat, det var bättre förr! ;)

Från Ystad till Haparanda

Idag finns det stor chans att se Gert Fylking & Robert Aschberg i viken. De ska nämligen gå förbi här på sin långa promenad genom Sverige. Så håll utkik runt lunchtid, det ska jag göra :P