Lunch

Nu är jag mätt i magen efter att jag fått i mig lite lunch. Mycket blogginlägg idag, det betyder att jag just nu inte har så mycket för mig. Mer än att gå runt och ta bilder på allt & inget. Jag har mycket att lära för att skärpa och allt ska bli bra.

Var på apoteket och köpte hostmedicin och lite annat förut.



Slog in paket.



Och åt smörstekta nyplockade kantareller. MUMS!


God morgon!

Idag är det fredag och jag har nu bara 3 dagar kvar här hemma. Det känns både bra & dåligt. Jag har ju faktiskt det mesta av mitt liv i Oslo just nu så det är klart att jag börjar längta "hem" dit. Om jag fick bestämma skulle jag ta med mig familjen och alla underbara vänner dit, men det går ju inte. Eller jo, det går ju litegrann... Anna flyttar till mig på söndag & jag känner på mig att hösten i Oslo kommer bli grym! Och lägenheten kommer bli ännu mysigare & finare!

Nog om Oslo, jag är fortfarande kvar i Valdemarsvik. Mamma och jag ska strax ner på loppis & en sväng till apoteket. Var fan köper man borttagning till vattenfast mascara i viken? Apoteket var det enda jag kom på som kanske har.

Senare ska vi ut till gryt där bröllopet håller hus imorgon. Vi ska pynta festlokalen, duka osv..





reafyndade tights.


mys & förberedelser

Den här dagen har bestått av mys & förberedelser inför lördagens bröllop.
Jag blev väckt av telefonen vid 9 imorse, det var Johanna (den blivande bruden) som sa att prästen låg på sjukhus och därmed inte kunde ha vigseln. Kaos var min första tanke, men jag somnade om och när jag vaknade hade det löst sig med en ny prälle. Tänk om alla problem kunde lösa sig om man bara sov lite på saken.



Lillkillen & jag.

Snart ryker det

Nu är jag trött på det här långa äckliga håret. På måndag ryker det.





Det är jävligt gött att vara mörk igen, saknar inte det orangea för 5 öre! Känns som att jag tjuvstartat med höstlooken litegrann.

regn?

vad fan hände med sommarsolen?
det här är ju höstregn....

Igår blev jag ägare till en systemkamera. Inte fan vill jag ta ut den i regnet.



typ sådär känner jag nu.

host host

kan inte sova. host host. vad fan är det här?

VALDEMARSVIK

Nu är jag bara hemma och tar det jävligt lugnt. Har där med inte haft något speciellt att skriva. Är typ halvsjuk, men när har det hindrat mig?

Ska strax åka till Annas salong i Söderköping och färga håret. Det blir brunt.

Ikväll blir det middag med vännerna på någon av Valdemarsviks alla restauranger. MYS!

Ha en fin dag. Puss

UNDERBART

Fy fan så jävla kul det var igår i Varberg. 70 pers på en trädgårdsfest med dj & dansgolv på gräset. Sjukt kul & galet var det! :D

Tack igen Simon!

Kom hem till viken vid 9 ikväll och imorgon bär det av tidigt till Håskö i Gryts skärgård för rehab & stek på klipporna! Fan vad gött med semester! :D


Varberg

Igår lämnade jag Oslo för en helg hos Simon i Varberg.  Var trött och seg på resan hit men på tåget mellan göteborg & varberg så hamnade jag bredvid två trevliga killar från Skövde som bjöd mig på en öl. Då blev partyhumöret lite bättre och när jag kom hem till Simon vid 23 tiden så var det bara att byta om och slänga i sig några glas innan vi gav oss ut för att upptäcka nattlivet i varberg. Vi hamnade på Nyfiket. Linus blev utslängd för en liten oboypåse. hah


Idag har vi käkat pizza, gått en sväng på stan (läs systemet).  Nu ligger jag och vilar och laddar batterierna för en kanonkväll. Det ryktas om att det ska komma 70 pers på festen ikväll. Kan bli kul!


Till mina vänner;
Jag kommar att åka ut till Håskö  i gryts skärgård på måndag för att sola & bada. Så om någon är ledig och vill med så blir jag glad! :D Jag kommer troligtvis sova där i några nätter (sålänge vädret tillåter). Det kommer finnas skjuts hem på måndagkvällen om någon bara vill med ut över dagen.

trodde jag...

Jag trodde att jag skulle sova gott tillslut. Men ikke. Sov två timmar och nu har jag legat och vridigt på mig i 1 timme och 30 minuter. Vad gör man?


lyxproblem

här har jag tjutit över en sol när barnen i afrika dör som flugor. PINSAMT!

Det blev i alla fall inget bokat ikväll, vi avvaktar och ser hur det blir.

som ett barn

Krokodiltårar rinner nerför mina kinder, huvudet gör asont och näsan är helt täppt. Jag gråter som ett barn, utan att egentligen ha en superbra anledning. Jag har bara lite ångest. Semesterångest. För att ni ska förstå så har jag sammanlagt i sommar legat ute 5 timmar i solen. Jag har haft två lediga helger sen maj och då har det varit dåligt väder. Jag har inte badat en enda gång. Halva juli har gått. Imorgon börjar min semester och jag har sådan jävla ångest. Ångest för att TÄNK OM mina två veckor går och det inte blir sol. Jag blir inte brun, jag kan inte sola & bada. TÄNK OM jag måste ta på mig min fina sommarklänning på bröllopet och inte vara solbränd. Jag klarar inte det. Det går bara inte. Det går inte det går inte det går inte :(

Jag borde vara superglad idag, men hela den här dagen har bara varit skit. Jag har flera gånger på jobbet fått bita ihop för att inte släppa ut tårarna. Så fort jag lämnade sentret och ringde mamma så kom tårarna. Grät i stort sett hela vägen hem, stackars Susanna som var mitt sällskap. Hon försökte dock hjälpa mig på bästa sätt.

Jag klarar inte att återvända till jobbet i augusti och känna att sommaren nästan är över utan att ens ha fått någon riktig sommar. Det jag menar med riktig sommar är alltså sol & bad. Att få bli solbränd. Är jag knäpp eller?

Det finns en resa till bulgarien på onsdag, ska man ta den eller ska man inte? Jag kan åka i september också men då har jag inte helt säkert någon att åka med. Vågar man chansa?

FANFANFAN. Nu har tårarna runnit i  snart två timmar, lycka till till mig med att sova inatt.


HEJDÅ! :(

TA MIG TILL SOLEN

Regnet öser ner utanför fönstret och jag vill bara lägga mig ner och gråta efter solen.

Blir ni arga om jag åker till Sunny Beach på tisdag. Tredje gången gillt, och riskerar att bli sjuk igen....

Det vore så jävla värt det i vilket fall!



VÄRLDENS BÄSTA SOLIGA STRAND!

God morgon

Inatt har jag gjort något som jag aldrig gjort förut. Klagat på grannar (jag tror de bor där i alla fall).
Jag vaknade kl 5 av ett jävla liv utanför, det lät typ som att de åkte skateboard på kullerstenen och pratade jättehögt. Antar att de var hemkomna från en utekväll. För de som har varit här så höll de alltså hus på den lilla gården som är mellan mitt sovrumsfönster och de huset som är ut mot vägen.

Det tog inte många minuter förrän jag hoppade upp, öppnade fönstret och sa "kan ni vara lite tysta, jag försöker sova". Det var bra att jag gjorde det för de bad så mycket om ursäkt, gick in och det blev knäpptyst på en gång!

Men idag känner jag mig som värsta surkärringen, men vafan. Det stör mig inte om de låter lite på kvällen/tidiga natten men fan inte klockan 5 på morgonen.


Inte nog med det, jag blev helt klarvaken efter det där så jag låg vaken i minst en timme och tänkte på allt möjligt. Mest på min semester. Tänkte på vädret och insåg att jag kommer bli helt förstörd om det inte är fint väder... tänk om jag inte hinner bli brun till bröllopet. Tänk om, tänk om, tänk om. Ska jag ta en sista minuten? Är det värt att chansa på dåligt väder hemma? ÅHHH jag får ångest innan semestern ens har börjat.

SNARTSNARTSNART!

På måndag och dagarna framöver vill jag ha kvällsmys hos Lisa eller Lina nästan varje kväll i två veckor! Behöver få mig en redig dos av underbara vänner! Är ni med på den? :) <3

2 dagar kvar!!

Nu är det bara två dagar kvar till ferie! Eller tre arbetsdagar om man räknar med idag, men om två dagar så är det den dagen jag får ferie, ja ni fattar ; )

Jag åker alltså till Simon i Varberg på fredag och kommer hem till Viken på söndag kväll :) Så jag blir alltså hemmahemma i två veckor & en dag! WOOOHO


Nu ska jag fixa lite mat innan det är dags för jobb om en timme.

Ha en fin dag!


BLIXTAR OCH DUNDER

Herre jävlar vilket åskoväder vi hade här inatt vid 00.30 tiden... Jag hade somnat och vaknar av dunder, brak och framförallt blixtar. Jag skojar inte när jag säger att det var som världens discolampa! Det blinkade heeeela tiden och snabbt.

Hemma brukar det vara två smällar och två blixtar typ... men fy tusan vilket väder det var här. I Sverige har ni tropisk värme här har vi tropiskt åskoväder. Tur att man inte är rädd för åskan, jag tyckte det var ganska coolt.

Idag har Isa flyttat ut. Två stora möbler kvar bara. Hoppas de försvinner snart så att Anna och jag kan göra rummet till vårat så fort hon kommer hit  :) Jag längtar!

4 dagar kvar

Nu är det bara 4 dagar kvar till ferie och jag har aldrig längtat efter viken så mycket som jag gör just nu. Nu vill jag bara ha SEMESTER!!!!! Och då ska man inte vara i en storstad så är det bara. Jag kan väl dock svära på att det kommer bli asdåligt väder när jag kommer hem bara för att ni har alldeles för varmt just nu.

Ska faktiskt börja packa lite redan ikväll tror jag, eller i alla fall gå igenom garderoben och se vad som kan tänkas bli med hem. Ska försöka packa med så lite som möjligt, önska mig lycka till ; )

tjarå

God morgon

Igår satt vi ute och grillade och drack vin på Susanna & Eriks bakgård, det var mysigt :) Ända tills en sur kärring kom vid halv 12 och sa att vi inte fick sitta där... men vi fortsatte inomhus och sedan till qadiz. Världens varmaste place tror jag, sjukt svetttig, litet och asmycket folk.

Vaknade upp nu kl 13 i ett regningt Oslo.... vart fan är det riktigt fina vädret? Jag börjar tro att det inte kan bli sommar påriktigt här i Norge. Som tur är så åker jag hem till Sverige om 5 dagar!!!! :D

Hoppas att ni där hemma har haft en dunderbra karneval!!!! :) Puss

hundfeber

Just nu får man hundfeber på vårat jobb, två små hundbäbisar hade vi på bakrummet idag. Det är sååå söta.

Längtar tills jag får pussa lite på mina bäbisar där hemma :)

HOPP

Hej Valdemarsvik!

Jag vill bara säga att jag längtar massor efter att få träffa mina vänner, mamma & pappa! :)

Men ni kan vara lugna, snart kommer jag & här i Oslo är allt toppen.


Det finns hopp vill jag också säga.

PUSS PÅ ER!



Johanna & jag på våran shoppingrunda i lördags. Jag bjuder på den minen ;)

Ferien i sikte

Äntligen känns det som att jag har ferien i sikte! Det är med andra ord mindre än två veckor kvar tills jag får semester! :D

Idag bokade jag buss & tåg till Varberg & Simon där jag ska starta min semester med födelsedagsfest. Åker direkt efter jobbet på fredagen. Här har vi inga lediga minuter att slösa med. Packlistan är självklart påbörjad även fast det är nästan två veckor kvar. Jag gillar listor!



Jag i lördags vid starten på våran stora shoppingrunda. Den varade från 10.00 till 20.00 på kvällen. (med en timmes vila). Trött blev man men det var det värt.