hahaha

fy vad vi har garvat idag,  vi letade fram gamla hårddiskar och skivor på bilder sen vi gick i 8-9an.. jag vet inte om man ska skratta eller gråta! så jääääävla ful man va, herre gud....

om jag ska bjussa på någon så får det bli den här, när vi skulle skoja lite med Amanda som fyllde år mitt i påsken :P Från vänster ; Sandberg, jag, cicci, issa & Lina!




Att vilja eller inte vilja

Ibland får man höra saker som man helst inte skulle vilja veta. Ni vet; det man inte vet lider man inte av?
De senaste dagarna har varit lite så. Inget allvarligt, men har man inga andra problem så skaffar man sig.

Men de har varit tvärt om också, jag har fått höra något som gjorde mig väldigt glad! :)

Imorgon är jag ledig från både jobb & skola, första gången sen i julas tror jag. På en vanlig vardag alltså. Ska bli jätteskönt, men jag måste plugga järnet. Har gjort klart alla prov nu i både matten och naturkunskapen. Nu ska jag bara skrive ett skitstort arbete om cellen och människokroppen. FYFAN säger jag bara! Jag har verkligen ingen lust eller ork till det. Men det är väl bara att ta tag i skiten så att man blir av med det.



Jag är glad!

Mamma köpte en spikmatta i helgen och jag säger bara KÖP EN SPIKMATTA! Sååå jävla skönt! Först gör det jätteont i några minuter men sen blir det varmt, skönt och man blir helt otroligt avslappnad.

Idag har jag blivit jävligt glad, var det spikmattan som frigjorde mina lycklighetshormoner? nae det kaaaaaaaanske va nåt annat :D Jag vill ha sommar. nuuuuu!


Långhelg

Nu är den här långhelgen slut, och det känns som jag har hunnit göra väldigt mycket men ändå inte. Jag har i alla fall inte gjort det jag borde göra...

I fredags hade jag tänkt att jag skulle städa mitt rum & plugga. Rummet kom halvvägs men naturkunskapsboken slog jag inte ens upp. Istället ägnades dagen åt telefonen, det var sms hit & samtal dit. Det som bidrog mest till alla telefonsamtal och sms var kvällen. Skulle vi festa, eller skulle vi inte festa alls? Skulle vi gå ut i viken, stan eller på privatfest i Jursla? Det andra som bidrog till telefonsamtal & sms var att Jennica hörde av sig och frågade om jag hade någon vågfönsmodell åt henne då hon ville göra omprov i Västerås på Söndagen (idag alltså). Jag hörde av mig till Simon och Jennicas gesäll var räddad! Hon klarade alltså provet idag :D

Tillbaka till fredagen, det blev tillslut melkes och zackarias. Och kvällen blev helt ok :) Vi började med en litenliten förfest hos Cicci som innehöll allt från pyramiden, 90-talshits, sprutande av dricka & massa skratt!

Bilder från kvällen;



Världens bästa Sandberg kom hem från Vimmerby och överraskade oss! KUL!



Lisa var också där :)



Och självklart Jag & Cicci : )



& läsksprutarn Carro :D



Pyramid &
Zackarias på melkes









Igår tog Simon & jag bussen till stan vid 9.30 för vidare färd mot finspång och Jennicas salong! Konstigt nog mådde vi jättebra efter fredagens festande. När jag kom hem därifrån blev det plugg & senare älgsafari. Kändes inte som en lördagkväll direkt, men det gjorde absolut ingenting. Idag tog Simon & jag bilen till stan vid 06.15 imorse för att möta upp Jennica & hennes föräldrar för vidare färd mot Västerås där Jennica alltså skulle blåsa vågor på Simon!
Självklart klarade hon det, så nu väntar jag på nästa helg då vi antagligen ska fira våra gesällbrev :D

Vi åkte bil i flera timmar fram och tillbaka för att vara i Västerås i ungefär 45 min :P Men det vare värt! Fick ju höra dialekten som påminde mig om dessa roliga grabbar;


haha fan då

Självklart blir det melkes ikväll... vad annars liksom? Näe så självklart är det faktikst inte. Nyss hade jag verkligen ingen lust och egentligen vet jag inte om jag har det nu heller. Men som alltid när det gäller festkvällar så faller man för grupptrycket. Fast idag fanns det knappt något grupptryck men...vafan... jag föll ändå...

Nu sitter jag vid köksbordet och väntar på maten. Har precis målat naglarna och nu väntar det vanliga problemet; vad man ska ha på sig...skitsvårt speciellt när det är sånt här väder!

Anton & Co ska ju spela med deras band Zackarias på melkes ikväll... kul men ändå inte, för jag kan inte en enda låt :P

Här kan ni i alla fall kolla in deras video.



It's Friday, I'm in love

Härligt med fredag : ) Är dock inte supersugen på fest ikväll, men allt kan ju ändras under dagen. Först idag blir det i alla fall städning av mitt rum & PLUGG. Känns inte heller så lockande, men det är saker som måste göras.


Äntligen onsdag

Nu är det äntligen onsdag, den här veckans sista arbetsdag! Våren är ju underbar med alla dessa kortveckor & långhelger. Idag blir det mycket skola & mycket jobb. Blir sen ikväll med.. jobbigt men nödvändigt.

Nu är det bråttom, måste platta håret  & cykla till skolan som börjar 10.10.

Pusssssss

Lång dag

Idag har det varit en lång dag, började jobba kl 9 imorse & kom hem för en timme sen. Jag är trött! Nu ska vi åka på safari sen ska jag sova. Imorgon är en ny dag som även den kommer bli lång, när det gäller jobb & skola. Men sen är det heeelg! :D

På tal om något helt annat, ska ni rösta på det här eu-valet eller vad det är? Jag fattar inte ens vad man ska rösta på, men jag vill ju rösta eftersom det är första gången jag ens får rösta ;) Ska prata med mamma & pappa nu och hoppas på att dem kan göra mig lite klokare.

En sak till, vi har en plats kvar i våran bil till ullared på torsdag om någon vill hänga med!

kärlek

Jag är fan kär i Erik Hassle, bara så att ni vet...






Snurrrrigt

hahahah oj vilken kväll. vaknade kl 8 imorse med kläderna på, taklampan tänd och ett minne av någon sparkbil? hah




sms

Det är underligt hur glad man kan bli av ett sms, fick nyss detta;

"Hej Snyggisar! När kvällsingen kommer sen, är ni välkomna till kopparvägen. På schemat står dricka & grill, och förmodligen en och annan catch chill. Vi avrundar kvällen på d-ssons, och shakar till både svennebanan och måns. Förhoppningsvis har vi fiskat hot och tagit oss några shot. Humöret på topp, hoppas ni dyker opp!?  :D"


Kvällen kommer bli kanon! :D



Party som fan i den här låten som Sampan tipsade mig om :)


Ryggggskott

Inte riktigt så illa kanske, men nästan. Har fått svinont i ryggen idag, har haft lite ont i veckan men idag har det bara blivit värre :( Känner mig som en stel kärring ungefär. Hoppas det bara beror på att jag möjligtvis har varit väldigt spänd i veckan & nu slappnar jag av. Jag som hade tänkt åka in till stan & fira ikväll. Men vill inte riskera att det ska bli värre  så jag satsar på att jag är bättre imorgon & kan fira då istället : )  Hoppas ni gillar mitt beslut!

Ha en trevlig fredagkväll, puss

LYCKA!

Idag har jag klarat mitt gesällprov, det känns så jävla skönt! Inatt ska jag sova gott & imorgon vill jag fira! :)

VARNING för läskiga bilder!

Idag fyller min bäbis 6 år.. men ingen rolig födelsedag han har haft. När jag kom hem från jobbet så var mamma hos veterinären med honom. Han har antagligen varit i slagsmål när han varit ute och nu har ett sår blivit inflammerat. Nu ligger han på toagolvet, nedsövd med dräneringsslangar i såren. Nu måste han vara inne en hel vecka, käka medicin och såret ska sköljas varje dag.

Åhhh, jag har till och med fått tårar.. Jag blir så mammig, har suttit hos honom nu och torkat spya, sett till så att inte ögonen blir torra, gett han vatten osv... Vill inte sova förns jag ser att han är på benen igen, min lille Nöppe.

Nu är hela hans vita fina man borta..



  äääckligt!





Fågel, fisk eller mittemellan?

Min mobil är borta!!! Så om ni har försökt nått mig så vet ni varför jag inte svarat. Jag hoppas att den är på jobbet, ska strax ner till Melkes och käka med familjen så då ska jag passa på att leta efter mobilen på jobbet. Vad händer annars idag?

Jag var på jobbet en stund på förmiddagen, sen blev det lite fika med min moster & efter det plugg. Nu ska vi som sagt ner till melkes och äta lite gott.

Föresten, nu har jag verkligen rött hår! :) Jag gillar det jättemycket.... medans andra inte gör det ;) Har tyvärr ingen bra bild på hur det ser ut..men fint är det!

Freeedag

som nu blev lördag...

Åkte till Söderköping direkt efter jobbet, var meningen att vi skulle träffas några från klassen hos Anna. Det blev bara jag & Anna tillslut... Men vi klagade inte för det! Vi hade mysigt och gick ut & åt och snackade massor som vanligt. Och som alltid har vi inte pratat klart när vi skiljs åt. Så är det alltid, helt sjukt... kommer vi nånsin hinna klart ;)?

Nu ska jag kolla på big brother & försöka sova för imorgon ska jag upp tidigt och fixa massa grejer. Längtar tills 4 juni, då allt jäkla skit är över så att jag äntligen kan pusta ut och vara mig själv igen. Känner mig helt inne i allt det här som jag måste göra nu & därmed helt frånvarande när det gäller annat....

Jag önskar mina vänner en trevlig utekväll & Anna en trevlig resa på kreta! <3 ni är bäst, glöm inte det!

Löshårskväll

Nu är jag hemma från löshårskvällen i Norrköping. Kunde åka med Malin hem som hade varit på våran klassåterträff, jag slapp alltså komma hem 23.30. Tack Malin :) Löshårsgrejen var väldigt bra & inspirerande, jag blev sugen på att själv ha löshår. Va typ 3 år sen jag hade det.... men näääe jag ska inte skaffa det för då vill man bara ha det hela tiden.Men jag tycker att ni ska skaffa för jag blev sugen på att göra det på andra ; ) Föresten... löshår, vilket jävla fult ord! Extensions låter bättre.

Nu ska jag läsa gratistidningar som jag får till mitt företag, idag fick jag tidningen glamour :) Imorgon blir det matteprov 8.10. Önska mig lycka till då jag inte har haft tid att plugga ordentligt.

God Natt

S som i?

Simon tyckte att det var dags för en uppdatering så det är väl bäst att jag gör som han säger ;)

Jag lever i ett S just nu, S som i många saker men främst STRESS! Det är jobb & skola.. 5 prov & ett arbete ska vara gjorda innan den 29 maj. Då vill jag tillägga att jag inte ligger efter nånting! Vi ska inte tala om mitt livs viktigaste prov som ska göras nästa vecka...bläää! Sen får vi faktikst inte glömma att jag driver ett eget företag så det är bokföring, fakturor, moms och annat skit man ska göra...

Idag har det varit skola hela dagen, sen jobbet mellan 15-18.30.. nu är det pluggpluggplugg. Måste göra klart några naturkunskapsfrågor tills imorgon, det innebär att jag inte hinner plugga någon matte idag som jag har prov i på fredag morgon. Imorgon ska jag till skolan vid 9 och gå igenom de där frågorna, sen jobba hela dagen till kl 17 då jag ska åka till Norrköping för att gå på en löshårskurs som börjar kl 19. Samtidigt börjar våran klassträff på frisörskolan.. som jag troligtvis inte kommer hinna vara med på... Jag kommer vara hemma tidigast 23.30..Sen är det fredagmorgon och dags för matteprov som jag inte kommer hinna plugga till. Efter matteprovet är det jobb hela dagen, efter jobbet åker jag direkt till Söderköping för lite tjejmiddag med mer.... 

Trots allt detta är mitt största bekymmer att jag har världens utväxt!!! Så på lördag hoppas jag att jag ska få lite färg i håret :)

Men som sagt, S var det.. S som i;
  • Stress
  • Skola
  • SOMMAR
  • Sunny Beach
  • Sol
  • Sötnos
  • Svennebanan
  • S * * * * *

Måste bara tillägga att jag hade världens jävla bästa valborg!!!! Det var lite förfest här hos mig, sen blev det nya "Melkersson", där Bruno & Gutte spelade. Det var sjuuukt mycket folk! När det stängde klockan ett drog vi över gatan & in på D-sson där det var karaoke. Simon & jag trodde vi var skitbra och drog sista låten ;) Hahaha. Sen blev det efterfest hos Anton.. i typ hmm en kvart? Aja, bra musik  var det iaf!

På lördagen låg vi på sandvikebergen hela dagen, vilket resulterade i att jag blev kräftan på kvällen! På kvällen blev det grillfest med ett gäng grabbar i Söderköping. Det var trevligt men bilresan hem var nog roligast. "Har ni roooligt på D-sson?"

Aja, nu ska jag skriva om proteinsyntesen...men jag lever så att ni vet. Och det känns! TJAAO