Tävling SB 08

Vem ska vinna? Det återstår att se den 11 september.
Nu ska jag iaf fixa det på datorn så det bara är att skriva ut tävlingsprotokollet sen ;) Hoppas vi går in lite mer seriöst det här året. Är ni taggade?

Imorgon ska jag nog hänga med Emma & Sampan till sjukhuset för att hälsa på Simon :)


Förberedelser

Nu är luftmadrassen nerpackad & pengarna är växlade, snartsnartsnart!

En annan viktig grej som ska fixas innan resan är att jag måste komma på sex olika företagsnamn eftersom inget av mina två förslag blev godkända av bolagsverket. (De var upptagna)

Så jag behöver hjälp, ge mig förslag!!! Inget i stil med "Sax & Kam" och sånna dära tråkiga kärringnamn.

Fredagkvällen

Började med middag på Melkes med familjen, gott!  När vi sitter där ser vi ambulansen åka förbi med blåljus och en kort stund efter får vi reda på att det är Simon som har fått benet avsparkat i en fotbollsmatch. Usch :/ jag har nog aldrig tyckt så synd om någon som jag gör nu!  Kvällens alla tankar gick till dig Simon! <3

Senare på kvällen kom Cicci, Carro, Lisa & Lina till mig. De hade hyrt en film som vi såg på, den va inte så bra... Typiskt, jag som aldrig ser på film sen när jag väl ser på en så är det en dålig :P

Tröjorna

Såhär blev tröjorna!

Tröjtryck :D

Var på vårdcentralen kl 8 imorse för ett pass sjukgymnastik, efter det var det en snabbdusch som gällde sen vidare till mammas jobb för att trycka tröjor inför våran resa.

Dom blev så fina! Lägger in en bild sen.


Tacksam

Jag är väldigt tacksam över att jag fick läsa småföretagande A i skolan... Vi hatade den kursen då, men gud vad bra grejer jag lärde mig.

Nu har jag suttit och bokfört och grejat med papper i över 3 timmar. Hade jag inte läst den kursen hade jag verkligen inte klarat av det. Trött blev jag så nu ska jag sova för imorgon kl 10 ska vi trycka tröjor :)

god natt


Jobb...

Jag är nyss hemkommen från jobbet. Man möter verkligen alla slags människor i det här yrket... herre gud säger jag bara.

Nu ska jag maila arbetsförmedlingen sen fixa lite med mina papper... huh jobb efter jobbet  blir det när man är egen företagare. Nu kom mamma hem också och börja tjata... 

Det ska bli sååååå skönt att åka till Bulgarien om en vecka. Slippa allt detta för en stund!

/ B

EN VECKA KVAR!

Yes, idag är det bara en vecka kvar tills vi drar till solen & svarta havet! Ska bli så underbart skönt. Börjar dock bli lite stressad.. det ska växlas pengar, tryckas tröjor & sist men inte minst.. man ska packa!

Nu ska jag iväg  till jobbet. Ciao

Första bloggdagen...

Har hunnit med ganska mycket idag :)

  • Sjukgymnastik
  • Dammsugit
  • Lagat lunch
  • Möte med en revisor
  • Lagat middag

Det kanske inte är så mycket men mer än vad jag brukar göra en vanlig dag.  Ganska tråkiga saker, men så viktiga!
Sjukgymnastiken behövs för att jag ska slippa knäskålar som hoppar både hit & dit.

Dagens viktigaste var nog ändå revisorn (förövrigt Simon&Lisas pappa), nu hoppas jag att jag ska klara av mitt företag på egen hand. Bokföring & momsredovisningar hit & dit... Ska försöka själv i två månader nu  sen ska jag dit och kolla av så att allt stämmer så jag inte upprepar något fel om det skulle vara något.

Maten då, idag har jag lagat mat två gånger :O WOW skulle jag vilja säga. Först blev det en jättegod sallad med räkor, sen blev det kycklingwok, äggnudlar & massa thaisås till hela familjen. Det godaste som finns!!! Och det enda jag är bra på ;)

Nu är det dags för sängen så jag orkar jobba imorgon!

God natt 


Jag kunde inte hålla mig...

Blev så sugen på att skriva av mig när man läser alla andras bloggar. Men får se hur det går...