Sista kvällen med gänget.

Ikväll är det sista kvällen med gänget på jag vet inte hur länge... Ska bli mysigt med middag & en liten fest istället för en stor nyårsfest!

Har sagt hej då till Anki på jobbet idag och lämnat tillbaka mina nycklar. Då kom de första avskedstårarna. Och nu som först känns det verkligen att det är påriktigt! Mitt rum är nästan helt tomt, bara sängen & tvn kvar. 2 nätter kvar här, sen kommer jag att bo i Oslo!!

Gott Nytt år på er! 2010 kommer bli året då livet verkligen börjar påriktigt! Men vi kommer också in på det årtiondet då jag kommer fylla 30, fyfan! Jag kommer nog alltid ha åldersångest :P Det känns i alla fall riktigt bra att jag har tagit mig i kragen och flyttar till ett annat land nu. Det händer det grejer, precis som jag vill att de ska göra innan jag blir för gammal.

Lång dag.

Den här dagen blev verkligen inte som planerad. Men jag hann ändå med det mesta jag skulle göra.
Fick i alla fall spendera i stort sett hela dagen i Norrköping för jag fick en tid hos jourtandläkaren. Eftersom det var just jourtandläkare så sköts tiden upp.. och ja hela dagen gick ungefär. Men Cicci & jag fick en hel del gjort i staden medans vi väntade. Slapp sitta i väntrummet på folktandvården Sparven hela tiden tack vare Gittans schyssta kompis i receptionen ; ) Men det var värt den långa tiden för vem fan vill gå med en vass grej & en blödande tunga?


Nu på kvällen har Anna varit här, vi har kollat på cinderella story (favvofilmen gick ju på tv ikväll), ätit fruktsallad & skrivit på vårat livsverk som fyller 1 år idag! Sista gången på väldigt länge som vi sågs idag, vet inte hur länge. Kanske några månader, kanske ett halvår. Inte mer hoppas jag!!! Hon ska tillbaka till England på måndag och vi lär ju knappast tajma in hemresor samtidigt...

Jag längtar tills imorgon då det är nyårsafton, det ska bli supermysigt med middag hos Cicci! Det blir sista gången jag träffar alla mina vänner här i viken på förmodligen ganska lång tid. Kommer sakna er så himla mycket!!! Men jag ska lyssna på en del av mitt hjärta. Den låten kommer få mig att tänka på er & vikenfester.

Jag har inga förväntningar på fest imorgon & därför tror jag att nyårsafton kommer bli trevlig & bra :) Inga besvikelser som det alltid brukar bli på sånna där "måste festa dagar".

Har turen vänt nu?

Fyfan säger jag bara. Min jävla tandställningstråd som man har bakom de nedre tänderna har gått sönder. Ni som har haft tandställning vet vad jag menar. Man får den när man tar bort tandställningen sen ska den sitta där tills den ramlar bort. Men inte fan skulle min ramla bort.. näe den skulle gå av! På julafton när jag åt ett knäckebröd så kände jag att den blev lite lös, men sen var det inget mer med det den har blivit så förr. Men nu när jag borstade tänderna så gick den av och då blev det som en jäkla fjäder så den ställde sig rakt upp och inte lite upp utan halva hade ju lossnat från tänderna så flera cm stod rakt upp vilket resulterade i att jag inte kunde stänga munnen!!!???

Vad fan gör man, jag försökte böja ner den men det gick inte.. jag försökte dra bort den men självklart satt den stenhårt där den väl sitter fast. Så det var bara att ta fram tången och knippsa av så nu är det bara en liten vass grej som sticker upp. Men det är verkligen jättevasst så nu har jag satt dit ett tuggummi för att inte riva sönder tungan :P Måste komma ihåg att ta ut det innan jag somnar, annars blir det inte mysigt i munnen när jag vaknar.

Så nu ska jag ställa klockan på 7.15 imorgon för att kunna ringa till de där jävla tandläkarna och hoppas att de har någon akuttid till mig. Jag MÅSTE ju dit imorgon eftersom sen är det nyårsafton, nyårsdagen och sen flyttar vi. Om de inte har någon tid i viken så får jag fan åka till närmsta folktandvård som har en tid. Jag hoppas verkligen inte det kommer kosta skjortan heller, vilket det säkert kommer göra!!!

Sen kollade jag vädret på tvn nyss och det ska snöa på lördag när vi ska åka till Oslo. Hoppas inte det blir nåt jädra vägkaos så att vi inte kan åka....

Åhhh jag visste att det skulle bli nånting bara för att det gått så bra hittills!!



Hahah måste tillägga en grej, jag gillar nya ica raklamen som är gjort som ett blogginlägg. sjukt kul ju :P CHACHA

Sakta ner

Var tar tiden vägen? Jag gick upp skapligt idag men ändå känns det inte som jag fått ett dugg gjort fast jag har haft fullt upp hela dagen...

Imorgon blir det linköping.

Jag är just nu stressad, trött och irriterad.

Jag visste det.

Att jag skulle känna den här stressen. Även fast jag egentligen har läget under kontroll och vet att jag kommer hinna. Men jag hatar att veta att det är fullspäckat heeeela tiden.

Imorgon måste jag ställa klockan men inte för att jag har en tid att passa utan bara för att jag måste hinna fixa massa saker. Nu ser kommande veckan ut såhär.

  • Måndag: Bokföra det sista, det är mycket mycket mer än vanligt som måste fixas då. Det kommer ta flera timmar. Gå till banken med minst 3 olika ärenden. Vara på jobbet där jag ska klippa en kund (den allraallra sista riktiga kunden), klippa & färga Felicia & Johanna. Vilket kommer ta x antal timmar. Sen måste jag börja packa ner alla mina grejer som jag har på jobbet.
  • Tisdag: Då är det Linköping och ikea som gäller. Det kommer nog ta hela dagen för vi måste åka runt till diverse butiker och inhandla allt som vi planerar att köpa innan flytten.
  • Onsdag: Klippa pappa, klippa & färga mamma och slinga Cicci. Kommer också ta x antal timmar. Träffa Anna på kvällen ska jag göra också.
  • Torsdag: Nyår. Jag kommer vara så gott som nykter. För jag har inte tid att vara bakis dagen efter.

Sen är det mycketmycket småplock som ska göras här hemma med packning och utrensning. Det kändes som att jag började jättelångt i förväg men nu rinner bara tiden iväg. Inatt sover jag i en säng med främmande täcke & kuddar då mina är i tvätten.

Det här kanske blev världens tråkigaste inlägg som låter som massa klag. Men jag klagar inte för jag gillar det egentligen. Längtar tills vi är i Oslo och allt har kommit i ordning där. Vara bara tvungen att släppa löst mina tankar lite.

God Natt

6 dagar kvar

Nu är det 6 dagar kvar till flytt! Mycket är nerpackat & mer ska det bli. En hylla är nerskruvad och mitt rum är sig inte likt. Det kommer heller aldrig bli sig likt igen, för jag kommer inte längre att ha ett eget rum här på Norrgatan. Det känns faktiskt lite konstigt, det känns som att när jag kommer komma hem i hit så kommer det inte kännas som hem bara för att jag inte har något rum. Men jag kommer ju ha en bäddsoffa i det som kommer bli "gästrum", det blir nog bra det med ;) Jag vill ju allra helst att Thorvald Meyersgate i Oslo ska kännas som mitt hem så då spelar det ju ingen roll!!

Det största problemet nu är vad jag ska göra med min studentmössa. Den har legat här på sin hedersplats i mitt rum, och nu känns den onödig att packa med till Norge. Den kommer ju ändå bara ligga på en hylla och samla damm. Men det känns så hemskt att behöva lägga ner den i sin kartong och ställa upp den på vinden. Det är så mycket minnen i den där mössan och om jag lägger upp den på vinden så känns det som att jag lägger undan alla minnen. Hade jag haft kvar mitt rum här hemma hade den ju kunnat lega kvar där men näe.. jag vill inte gömma undan den.  Det är ju bara en jäkla mössa, men vad fan. Den betyder faktiskt någonting för mig! Om jag lägger undan den så kommer jag kunna ta fram den sen och tänka på alla roliga stunder. Jag kommer säkert inte ens ta fram den om jag väl lagt undan den för då glömmer jag den ;P MEEEEEEEEN LYXPROBLEM!!!

Har ni eran mösse framme någonstans eller har ni glömt den för längesedan?

Annandagen

Idag mår jag inte så bra &  nu är jag jättesugen på julmat. Hur knäppt är inte det? Tur att det finns några rester kvar i alla fall :D



TAGGA!

Nu taggar jag inför kvällen med bästa remixen på single ladies


Juldagen

Jag har hört att det regnar & är plusgrader idag? Fyyy. Jag vet inte om jag vill gå upp och titta ut, men jag måste väl.
Idag ska jag fortsätta med att rensa mitt rum, och packa. Vad ska med och vad ska inte med? Imorgon är det bara en vecka kvar!

Ska självklart ladda inför fest ikväll också : )

Julafton

Dagen har varit jättemysig med familjen, god mat & massa fina paket :) Nu ska jag sova och ladda upp inför fest imorgon!



Min nya kamera står för denna bild :)

GOD JUL

God jul!
Hoppas ni får en jättemysig dag. Här har vi haft grötfrukost, Felicia fick mandeln. Jag var precis ute och letade efter några lyktor som i snön. Pappa har skottat bort dem, så dem ligger någonstans under snön. Omöjligt att hitta dem, så de får ligga där tills snön smälter. Har nog aldrig varit såhär mycket snö på julafton under min livstid. Fint är det!

Vi har fått en julklapp i våran brevlåda. "God jul 21 D önskar tomten". När vi öppnade och såg att det var marsipan i så var det inte så svårt att lista ut vem som var tomten. Det var från världens bästa grannar, det är nog bara vi som förstår det roliga med marsipanen :P

Jag vann igår på bingolottos uppesittarkväll :D Ingen storvinst men ändå kul att vinna nånting!




Dan före dopparedan!

Jag vet inte hur jag ska klara av att spela bingolotto ikväll för jag är redan jättetrött. Men snart ska vi provsmaka julmaten som alltid kvällen före :) Kanske den kan göra mig lite piggare. Jag är sjukt sugen i alla fall!


Dan före dan före dopparedan!

Jag har en massa längtan inom mig nu. Jag längtar tills imorgon när kl är ungefär 13.00 och jag har jobbat färdigt. Då ska jag hem och julfixa, bara mysa & förhoppningsvis känna lite julstämning. Sen längtar jag självklart lite till julafton, sen till juldagen och faktiskt längtar jag också tills julen är över så att jag kan koncentrera mig på flytten som jag längtar allra mest till :)

Idag kom kontraktet på posten, jag kommer stå på den så jag tar på mig rollen som bossen i lyan. Tror det passar mig bra ; )

Första dagen på sista veckan.

Ja, nu är det bara 1 ½ dag kvar på jobbet.. det känns lite sorgligt men mest bra. Jag vill bara att dagarna ska vara över, så att jag bara kan ägna mig åt julmys & flytt :)

Är lite stressad inför flytten och funderar seriöst på att ta det lugnt på nyår. Eftersom vi ska flytta den 2e och allt måste vara helt klart den 1e så vill jag inte vara bakis & trött då. Det är inte värt det enligt mig då flytten till Oslo är något som jag antagligen bara kommer göra en gång i livet. Men självklart kommer jag vara med alla vänner & äta middag och fira tolvslaget. Men jag kanske bara dricker några cider och går hem till sängen efter tolvslaget. Jag kan ändra mig tusen gånger innan det är dags, men jag hoppas att jag kommer känna likadant på nyårsafton som jag gör nu.

Mamma hjälpte mig att packa färdigt några kartonger igår, hon är så himla bra på att packa. Hoppas jag också blir lika bra på det någon gång. Det får liksom plats dubbelt så mycket saker som de skulle gjort om jag hade packat. Sen blir alla kartonger ungeför lika tugna osv.. jag skulle säkert packat en jättetung och en jättelätt :P

"det är lika bra att vi börjar redan nu och sen lite då & då, för annars kommer du bli jättestressad de sista dagarna"

Jag vet att mamma har rätt. Är det inte konstigt att mammor alltid har rätt? Nästan alltid i alla fall.

Helgen i bilder



Lördagen började med att Felicia & jag klädde på oss termobraller och hela köret och pulsade ner i snön för en god frukost på lilla blå.



På kvällen blev det middag, glöggmys, paketlek & dansbandskampen finalen med tjejerna hos Lisa. Valdemarsvik kan nu vara stolta över att ha Sveriges näst bästa dansband! :D



De snöade såhär heeeeela jävla dagen igår. Och även idag på förmiddagen.



Den här bilden är från i torsdags morse och nu har det nog kommit minst lika mycket till! Men jag tycker det är mysigt, för det är vitt ööööverallt. Hoppashoppashoppas det får vara minusgrader fram till julafton.



kaos

Det är kaos ute, det bara snöar & snöar & snöar & snöööööar! Liksom en halvmeter räckte ju gott och väl tyckte jag, men näe det tyckte inte vädergudarna. Vi får väl igen för alla jular vi klagat på att det inte varit snö...

Kaos är det också i mitt rum med 7 kartonger och massa grejer i en enda röra. Längtar tills vi är på plats och får packa upp allting & ställa upp de tomma kartongerna på våran loftbod ;D




snö?

hur mycket snö ska vi få?

9.02

God morgon alla glada!

Jag vaknade frivilligt såhär tidigt på en lördag. När fan hände det senast?
Anledningen är nog i alla fall att det är två veckor kvar till flytt idag. Och jag har typ 2 dagar då det är inte är något alls planerat. Lite stressad med andra ord, men bara lite :)

Lite av de som händer de kommande dagarna.

  • 19 dec. idag. Shoppingrunda & fika på vika ; ) , träffa Anna och fixa hår, middag & paketlek med tjejerna.
  • 20 dec. Hjälpa mormor med diverse grejer.
  • 21 dec. Jobb 9-18
  • 22 dec. Jobb 9-18
  • 23 dec. Sista riktiga dagen på jobbet. 9-13
  • 24 dec. Tomten kommer.
  • 25 dec. FEST
  • 26 dec. Bakis & middag hos mormor.
  • 27 dec. Bowling och middag med några gamla klasskompisar.
  • 28 dec. Fixa lite nära & kära på jobbet och plocka hem alla mina grejer därifrån.
  • 29 dec. LEDIGT = packa & fixa inför flytten. Ikea med Isa?
  • 30 dec. LEDIGT = packa & fixa inför flytten. Ikea med Isa?
  • 31 dec. FEST
  • 1 jan. Bakis & flyttfix.
  • 2 jan. FLYTT!!!!!!
Dygnet har ju visserligen 24 timmar så jag vet att jag lugnt kommer hinna. Men jag blir stressad av att veta att det är något planerat typ vaaarje dag.

SNÖKAOS

Idag har ju viken varit helt jäkla insnöat. Kan inte minnas när det var sånt här väder senast. Kanske att det kan bli en riktigt rejäl vit jul i år :)



Såhär såg det ut när jag gick till jobbet imorse vid 8.30, det var bara att ta på sig termobraller och rediga kängor för det var inte plogat mer än på de stora gatorna... som tur var så var det ju nästan ingen trafik så jag kunde gå mitt i vägen istället för att kämpa mig fram på trottoaren.



Såhär ser det ut i mitt fönster, mysigt sålänge man kan vara inne i värmen och bara titta ut :)

Men på  lördag MÅSTE vi ut & åka pulka!!

så jävla lycklig!

Vi fick lägenheten som vi aldrig trodde vi skulle få!! :D:D:D

Jag älskar oss, Synnöve, Knut & Thorvald Meyersgate!

Hej mitt vinterland!

Nu vill jag påstå att det är vinter påriktigt, massa snö som jag faktiskt gillar just nu men bara för att det snart är jul! Det blir ju faktiskt lite mer julstämning. Men jag hatar att det blir så jäkla halt, har halkat omkring hela dagen idag känns det som :P

Klockan är bara strax efter 8 och jag har redan krupit ner i sängen. Tröttheten efter helgen har kommit ifatt mig. Trodde jag skulle klara mig eftersom jag var pigg igår.. men icke. Det är bara sova & ladda om inför en hektiskt dag på jobbet imorgon. Bara 4½ arbetsdag kvar nu... helt jävla sjukt!

Om Norge.

Nu blir det ett inlägg till Emma och alla andra som undrar hur det gick :)

Det gick bra!
Vi kollade på flera boenden, bla två rum i ett kollektiv. Där fick vi bo om vi ville men vi tackade nej pga att det inte kändes helt ok, varken med själva lägenheten eller med de som bodde där. Sen kollade vi på en annan liten lägenhet, men där var det typ 20 st till på visning så vi kände direkt att vi hade noll chans mot en 35-årig norsk bibliotekarie. (det ordet har jag nog aldrig skrivit förut :P) Sen kollade vi på en asfiiin lägenhet som vi verkligen ville ha, den låg på bästa gatan & allt var helt perfekt! Men det var ett par som hade första tjing på den..  jag skulle ringa nästa vecka och se om de har skrivit kontrakt. Antagligen har det väl gjort det.
Vi har i alla fall boende hos en bekant till Isa under januari, så vi ska fortsätta leta boende då. Det är nog lättare att få tag på något då när vi är där & kan komma på alla visningar direkt osv..

Sen har vi ju det här med jobb!
Jag var på en intervju på den här salongen http://www.auster.no/pages/salongene/storo.php
Hon gillade mig & jag gillade jobbet. Så hon skulle inte ta in någon mer på intervju & jag ska ta dit en modell och klippa den 4 januari och om det blir godkänt så får jag jobbet. Kravet var att det skulle bli en förändring på den jag klipper. Så om någon känner sig manad att ändra frisyr så bjuder jag på en resa till Oslo ;)

Lite bilder från helgen, det blev inte så många.





Frukost nr 2 på tåget.



Här skulle ju också vara ganska kul att bo...



Isa & Hugo på ett mysigt café på grünerlökka, stadsdelen där vi helst vill bo.





Hemma

Nu är jag nästan precis hemkommen från Oslo. Jag hoppas inte jag kommer få mycket hemlängtan för det är fan inte kul att åka tåg i 6 timmar!

Sovdags nu för imorgon är det upp tidigt och jobb som gäller. De sista 7 dagarna börjar då...

Det får bli mera skrivet om Oslo imorgon.

God Natt

OSLO

Nu är vi Oslo. Vi är trötta & mätta. Imorgon blir en rolig dag. Kos & klem, snorregatan i slemdal

Idolfinal & Oslotaggning

Nu sitter jag hos Isa och ser på idolfinalen och taggar inför Oslo. Jag glömde mobilladdaren hemma så den fick åka själv på en 459a hit till stan. Den kom fram som tur va ;P

Nu ska vi diiiska sen sova för imorgon ska vi upp halv 7 för att ta tåget till Oslo.

Fiiix

Idag är det bara Norgefix som gäller. Just nu sitter jag med färg i håret. Jag är sjukt trött & stressad. Det värsta är att jag vet att jag kommer vara stressad ända tills jag sitter på bussen påväg in till Isa imorgon. BLÄÄÄ! Jag är liksom lugn men ändå stressad. Jag irrar inte omkring men jag är stressad inom mig om ni hajjar. (ingen är väl intresserad ändå, men skitsamma) Nu vill jag bara vara där & att allt ska gå bra!

HEEEEEEEJ DÅ SKITVIKEN imorgon drar jag för några dar! :D


Fiiix

Idag är det bara Norgefix som gäller. Just nu sitter jag med färg i håret. Jag är sjukt trött & stressad. Det värsta är att jag vet att jag kommer vara stressad ända tills jag sitter på bussen påväg in till Isa imorgon. BLÄÄÄ! Jag är liksom lugn men ändå stressad. Jag irrar inte omkring men jag är stressad inom mig om ni hajjar. (ingen är väl intresserad ändå, men skitsamma) Nu vill jag bara vara där & att allt ska gå bra!

HEEEEEEEJ DÅ SKITVIKEN imorgon drar jag för några dar! :D


Trött

Imorgon är jag ledig men ändå inte. Fullt upp & 32 trosor fattigare. Så är det! God Natt

rätt & fel

Dagen började mindre bra då min kund inte dök upp på bokad tid. Då blir man självklart irriterad. Speciellt när man vet att det inte är första gången. Att missa en tid eller komma försent är mänskligt och det händer alla, men inte fan behöver det hända samma person gång på gång. Då får man bli irriterad och det blev jag!

Sen rullade allt på som vanligt under dagen. Jag fick ett paket med varor och när jag skriver på lappen så säger postgubben "Hur fasen kan du skriva när du håller pennan sådär?"
Först fattade jag ingenting men sen kom jag på, just det jag håller ju pennan lite annorlunda än vad de flesta andra gör :P Det var så längesen någon kommenterade det men idag blev jag påmind igen. På lågstadiet fick jag specialpennor och allt möjligt för att jag skulle hålla "rätt", men ingenting fungerade. Nu undrar jag vem fan som kom på att det finns rätt och fel sätt att hålla en jäkla penna på? Är inte det konstigt eller?!

Nu har jag huvudvärk. Ska ta mig en dusch sen krypa ner i sängen och se på jag ska bli stjärna. Borde egentligen göra massa annat som är nödvändigt inför helgen. Men jag kör på mitt gamla vanliga tänk, det löööööser sig. För det gör det ju!

Måndag

Nästa måndag såhär dags sitter jag på tåget påväg hem från Oslo. Vet inte hur det kommer kännas, men jag hoppas att jag kommer ha en asbra känsla i kroppen och att jag kommer vilja flytta dit med en gång!! Mycket tjat om Oslo nu kanske, men det är det som snurrar runt i mitt huvud som ni kanske förstår.

Idag har jag jobbat hela dagen. Klippt, klippt,klippt & färgat. Och städat och skurat golvet i salongen & bokfört när jag kom hem. Känner mig lite duktig i alla fall! :)

Nu ser jag på ullared och efter det ska jag krypa ner i sängen. Måndagar gör mig trött.

Den som inte hoppas på att vinna har redan förlorat.

Vi hoppades, vi drömde, vi tjöt, vi pratade i timmar, vi var oroliga men vi visste hela tiden att vi VILLE och framför allt att vi någon gång skulle göra det. Ta steget. Det stora steget. Nu har vi gjort det. Nu är vi påväg.



Vi har gjort varsin grej, på varsitt håll. Men ändå tillsammans för det är precis samma sak & vi har varit i precis samma sits.
Nu är det snart bara en vecka kvar tills du kommer hem & då ska vi på något sätt fira det här.


Smukkepige, vi är så jävla bra. <3

Paketbilder.



Grannmiddag.



Pakethögen.



Jag fick den söta ängeln, ljusstakarna, skohorn & petflaskebagen.





Nu ska jag stryka tvätt, städa & flyttpacka lite. Det är faktiskt bara 3-4 veckor kvar! Idag har jag massa längtan inom mig efter Oslo. Nästa söndag är vi där och besöker 4 olika kollektiv och något av dem kommer förhoppningsvis bli vårat hem sen efter jul  : ) ÅHHH! Innan jag sätter igång med strykningen måste jag mejla några norrmän. Det börjar bli en vana & jag gillar't :D:D:D


Paketleken.

Nu har grannarna precis lämnat oss. Det var en supertrevlig kväll med god mat, titanix hejjande och paketlek. Jag hade turen att ha 4 fina paket när klockan ringde. Nu är det sängen som gäller.
GOD NATT!

Bilder



Disse, jag, Nanne & Lisa.



Vilken feeeling på d-sson's dansgolv.



brakedancekungen, dissylicious!

5 december

Tiden går som vanligt alldeles för snabbt. Om en vecka sitter Isa & jag på tåget till Oslo såhär dags. Det ska bli kul & lite pirrigt såklart! Jag ska påriktigt för första gången möta den stad som kommer bli mitt framtida hem. Spännande...

Igår blev det som ni kanske vet lite fest hos Lisa till Idol, det var trevligt. Hade inte bestämt mig innan om jag skulle dricka lite eller ganska mycket. Det blev lagom mycket för det känns som att jag mår helt okej idag. Har några dåliga bilder som jag kan lägga in sedan, men nu ska jag äta frukost!! Eller det kanske blir en frunch när man äter såhär dags?


bör inte läsas.

fytusan  vilken kanonkväll det blev på d-sson, jag har varit mycketmycket mer drunk så att säga. men jag har nog aldrig skrattat så mycket där som jag gjorde ikväll. tack mina vänner. nu ska jag sova och jag vill inte veta hur jag kommer må imorgon :) Pusss

Spotify

Här är min julmusik. Min favorit är Do They Know It's Christmas på andra plats kommer Mer Jul.

JUL

x-mas

Nu håller jag på att göra en julspellista på spotify medans jag väntar på att Anna ska logga in på msn, så vi kan ta oss ett litet snack. Hon är ju i England så vi kan ju inte prata lika lätt som vi gjorde förr....

Kan länka spellistan här sen om någon skulle vilja ha den.

Aj min arm.

Någon mer än jag som har ännu ondare i armen dag 2 efter svinsprutan? Aj. Egentligen skulle jag varit ledig idag, då torsdagar är min lediga dag. Men efter lite omständigheter fick jag vara halvledig igår istället och vara på jobbet idag. Eftersom jag skulle varit ledig har jag inte hunnit få in många bokningar. Tur det eftersom det gör så ont i armen så fort man lyfter den, vilket jag gör hela tiden när jag jobbar...

Så mina sysslor idag har hittills varit att mejla med norge, platta håret, packa upp en kartong med varor och svarat i telefonen. Nu ska jag rensa i mina skåp och se vad jag behöver beställa för varor. Sen ska jag ringa runt till 3 olika gubbar,... kan inte allt bara vara från samma företag? nejnej.

Snodde med mig Felicias dator till jobbet idag, jag vill också ha en sån!!! Den är helt perfekt. 12".


Biverkningar?

Det gör lite ont i armen, jag fryser, har ont i hela kroppen och är sjukt trött! Jag skyller på svinsprutan.
Nu ska jag duscha & krypa ner i sängen, har ju trots allt ett jobb att gå till imorgon... MEN inte länge till för idag har jag fixat så att allt med mitt företag avregistreras efter den här månaden, f-skatt, momsredovisning. babsterminal och allt vad det heter. På vägen hem gick jag in på apoteket och köpte lite grejer som ska med i flytten. Det är påriktigt!!! Förstår ni? Det gör inte jag.

Svinsprutan

Nu är det gjort. Det kändes ingenting, de lär ju ha fått in snitsen på det där med sprutor nu!
Jag känner ingenting nu heller men vi får väl se hur jag mår imorgon  : )

Om jag skulle känna av något imorgon så jobbar jag som tur är bara 2 timmar på morgonen. Skönt!

chill...



Vi bara chillar tydligen. Men det är säkert bra : )
Vi är bäst!