Helt slut!

Har jobbat hela dagen, är helt slut. Skulle kunna somna på direkten, men det är lite jag vill se på tv först. 

Ligger i sängen just nu, har legat här och sett på idol. Alla är verkligen så himla bra i år. Men om jag måste välja någon som ska åka ut ikväll så får det nog bli Rasmus. Igår tyckte jag det va helt rätt att Victoria åkte ut. Hon är bra, men inte något speciellt i mina ögon. De anda sticker liksom ut mer, men det gjorde inte hon.  

Nu blir det att se på andra avenyn på svt24, men innan det ska jag fixa mig så jag kan lägga mig här igen för natten. Det märks att man inte är van vid det hårda arbetslivet, är så sjukt trött på kvällarna efter en heldag.


Här får ni en skön låt att lyssna på!


jobb + tvkväll

Har jobbat hela dagen :) Imorgon blir en heldag också, hade ingen kund inbokat på tisdagen när jag kom dit imorse, men när jag gick hem hade jag fullt :D Så imorgon blir det jobb igen. Alltid lika kul :)

Jobbade över en timme, så hann bara hem äta lite mat, prata lite med mamma & Felicia (bäbissnack, som vanligt) sen var det dags att slå på tvn. Sjukt mycket bra på tv nu tycker jag. Speciellt på måndagar då det är idol, toppform, singelmammor & i ditt ansikte. Hade gärnat velat sett färjan men det krockade ju med både idol & toppform.

Så snabbt har min dag gått, nu ska jag göra mig klar för sängen!

God natt

jobbijobb

Nu är det söndag, man är ledig.  MEN, jag måste bokföra. 

Ciao

Visningen

Nu tänkte jag lägga in lite bilder från visningen i onsdags. Finns väl inte så mycket att säga om den förutom att den var bra, maten var god & att man fick lite tips på nya klipp & färgtekniker :)

        

Lång dag

Hejsan!

Idag har varit en lång dag. Först jobb hela dagen, sen direkt iväg till Norrköping för en frisyrvisning med Matrix. Mer om den och lite bilder får det bli någon annan dag för nu måste jag sova. Ska upp klockan 5 imorgon för att åka till Ullared.

God natt!

Dagens middag

Tänkte lägga in nåra bilder på min smarriga mat :) Kanske inte är så intressant men någon kanske kan få sig ett middagstips iaf.

Det blev alltså tillslut pasta med kycklingfilé, vitkål, paprika & champinjoner i créme fraiche blandat med thaisås ;D jättegott!

 En syster som höll mig sällskap i köket!

    

Se upp för mensvärk i knäna!

Hahahahahaha min lillasyster Felicia sitter och berättar massa roligheter om hennes skolkamrater :P Kan man ha mensvärk i knäna? Kan man det så har jag verkligen lärt mig något nytt idag! 

Middagen jag lagade förut blev mycket god. Vek av lite från receptet och hittade på själv & det blev pasta till istället. Ska lägga in lite bilder sen :)
Innan middagen var Cicci och jag ute och gick en sväng. Tro det eller ej men vi var ute i nästan 2 timmar :). Jag älskar att man bara behöver gå ca 8 min hemifrån så känns det som att man är jättelångt ute på landet. Jag snackar om Fifalla ;) Vi drog en runda på hemköp & en på bibban. Sen pallade vi asgoda äpplen! MUMS!  


Ikväll är det mycket bra på tv. Idol, Andra avenyn, Vem kan slå Filip & Fredrik, Top model, America's got talent, So you think you can dance & Mamma, pappa, barn.  Hur ska jag kunna se allt?
Tacka vet ja svt play, där man kan se programmen precis när man vill utan att betala ett enda öre. Det är ju dock bara Andra avenyn av dagens program jag kan se där. Men men....

 


God morgon

Unnade mig en ordentlig sovmorgon idag, ligger fortfarande kvar i sängen.  Har legat och kollat på arla.se efter något gott recept som jag kan laga till middag sen. Har bestämt mig och det blir en orientalisk kycklinggryta. Är lite ingredienser som behöver inhandlas, så jag får ta mig en promenad sen. Hoppas cicci går med på att gå fifalla till ICA vammar ;P

Nu ska jag äta en god frukost och läsa tidningen, som alltid varje morgon!



Här är maten som jag tänkt laga. Men får se om jag byter ut couscousen mot äggnudlar som har blivit en ny favorit i våran familj.


Ny vecka

Idag är det måndag & en ny vecka då.. startade veckan med en hård men bra arbetsdag :) Hade fullt hela dagen & bara trevliga kunder, så det finns inget att klaga på!

Imorgon är jag ledig, får se vad jag hittar på. Jag ska iaf laga middag till familjen, så jag borde leta upp något smarrigt recept nu. Vill laga något gott, nytt & spännande, jag vill ha en liten utmaning helt enkelt. Någon som har något bra tips?

På onsdag är det jobb igen & Matrix visning i Norrköping på kvällen. På torsdag ska jag dra en sväng till Ullared  & på fredag kommer höjdpunkten. UTGÅNG :D Jag är faktikst riktigt sugen, iaf idag ;) Men det sitter nog kvar hoppas jag.

Är faktiskt en efterlängtad lördag också... då ska vi träffas några tjejer från klassen. De flesta har man ju inte träffat sen studenten så  det ska bli riktigt trevligt :) Hoppas på en toppenhelg!

Har suttit och kollat på Outsiders nu om nudister & jaa, jag vet inte vad jag ska säga :P Låt dom va nakna om dom vill bara dom respekterar att alla kanske inte gillar nakna människor på stan.

Nu ser jag på toppform. Det är ju från Norrköping så det måste man ju se. Men herre gud, dialekten.. det är ju pinsamt :P Efter det är det singelmammor mitt favorit program just nu, sötaste ungarna & coolaste mammorna!


Söndagsutflykt

Idag ville pappa att vi skulle ta en sväng till kvädö, så vi andra gav med oss och följde med :) Skönt med frisk höstluft efter att ha legat i sängen och hostat hela helgen.

                   

Sunny Beach låt

Den här låten fastnade jag för i SB. Kändes som den spelades överallt & hela tiden. Iallafall på deras musikkanal på tv & vid poolen ;P



Färgteori & toppning

Blev ingen vanlig lördagssovmorgon idag inte... Klockan 10 var jag, Emma & Anki på salongen för lite färgteori med Frida som är tekniker på Loréal. Även om man rabblade vissa delar av det där tuuuuusen gånger när man gick i skolan så kändes det bra med en uppfräschning. Också bra att det nu var specialiserad teori på just den färgen man jobbar med.
Vi hann också med en fika & toppklippning :) Så nu är mitt hår helt genomklippt, skönt!

Min jobbiga hosta sitter fortfarande i, nu har den hållt på i över en vecka. Och det känns inte som att den blir bättre utan snarare sämre. Jag blir så trött så nu ska jag nog se förra veckans Svensson Svensson avsnitt och kanske sova en stund!

Coola killar

Kollade på Garage nyss på 2an, där dessa riktigt coola killar var med! Jag skulle verkligen inte tacka nej till mr Tensta. MUMS! Snacka om att jag skulle få mina drömbäbisar då ; )


Det blev något nytt!



Får se hur länge jag orkar stå ut ;)

Ny frilla?

Funderar starkt på att fixa något nytt på fredag. I måndags fick jag lust att göra en liten snelugg på mig själv, på fredag får emma fixa till den & kanske att det blir en hellugg?  Om jag vågar, tänk om jag ångrar mig? MEN, det växer ju ut igen ;)


AJ!

Klämde nyss lillfingret i bakluckan på bilen när vi var på ICA och handlade.  Det gör ont & är blod under nageln! ;(

Nu ska jag hjälpa Felicia med hennes matte, hon har prov imorgon. Får se hur mycket jag minns av bråk.

Flaget

Yes nu kör jag flaget, har väl iofs gjort det en vecka snart. Det började med näsan, ryggen & nu även armarna buuuhu :'(  Jag vill inte bli blek redan. Men jag tycker ändå att brännan hållt sig ganska bra för att ha varit hemma en vecka imorgon.


Tänkte berätta om min brännas två bästa kompisar som fanns med där nere i värmen. För det första var det solkrämen Unik från rosenserien.
Såhär beskrivs den: Solkräm som stimulerar hudens melaninproduktion.Ger en snabb och varaktig solbränna. Skyddar mot skadlig UV-strålning. Används före, under och efter solbad. Utmärkt även vid solning i solarium. Naturlig solskyddsfaktor 5.


Sen är det självklart våran favvo after sun. Alla gillar den utom Lisa som avskyr den underbara kokosdoften ;)
Hawaiian Tropic Luxury Body Butter.


So you think you can dance

Kollar på amerikanska So you think you can dance nu, herre gud säger jag bara. Fyyyyyyyyy fan så jävla bra dom är. Jag är inte intresserad av dans, men dom är så himla duktiga! Sen är det nästan alltid bra låtar också, det är ett plus ; )
Slå på 5an nu!!


jobbjobbjobb

hhuuuh, hatar detta pappersarbete samtidigt som det är ganska roligt. Jag gillar ju matte och när man får tänka lite.

Nu är jag trött i kroppen efter dagens utmaningar, en tjej med som ville ha knallrosa hår & en liten pojke som ville ha en hiphop frisyr?  jaja, allt går :P
 
Ikväll blir det tv, det är massa bra som jag vill se :)

HÖST

Det är precis som att det slog om till höst under veckan vi var i bulgarien. Innan vi åkte har jag för mig att jag kunde gå i sandaler till jobbet. Nu har jag tjocka strumpbyxor, stövlar & jacka på mig...
Hosta är också någonting jag har fått, skyller på vädret ;) (även fast den började lite smått nere i SB)

Nu sitter jag vid köksbordet med en kopp vaniljte med honung i för att försöka få nån bättring på halsen. Går också på cocillana-etyfin, vill ju inte hosta sönder mina kunder. Har varit en sväng på salongen nu på morgonen och fixat en kund men nu har jag inga förns efter lunch. Så det blev en sväng förbi revisorn och hämta mina papper & pärmar så nu är det bokföring som står på schemat.

Åh måste berätta, igår ringde monika min gamla frisörlärare till salongen, jag saknar inte skolan så värst mycket.. men det blev så många minnen som väcktes när man pratade med henne så jag blev nästan lite ledsen.

aja nu måste jag ta tag i allt pappersarbete.  tjarrå

Citat

Felicia till mamma : "Om Isabelle får åka till Sunny beach och festa till morgonen så måste väl jag få gå till Olle och vara med mina kompisar"

I LOVE SUNNY

Hemma igen, har precis kollat alla bilder & filmer. Usch blir lite ledsen, jag vill inte vara hemma redan...

Veckan har varit underbar med alla tjejer :) Vi var ju så pass många att dom t om frågade om vi var på träningsläger  hehe, men jag gillart!

Var det bättre än förra året? 
- Det går inte jämföra

Men jag säger bara, jag gillar Sunny Beach och Bulgarien. Det har fått ett dåligt rykte som jag verkligen inte kan förstå.
Detta var inte första gången jag var där & jag ska fan inte sluta åka dit förns jag kan RULLE BRÖLLE ;)

Jag sammanfattar resan med "HAHAHAHAHAHAHAHA". För fy bubblan vad vi har skrattat. Det blev inte någon lugn & fridfull stämning vid poolen när vi var där. Tydligen inte i hotellkorridoren heller eftersom vi fick klagomål från grannkärringen.

Nu är jag trött så imorgon får det bli massa mer skrivet om resan :)

God Natt

BULGARIEN!

Yes, nu ar vi har. Halva veckan har redan gatt :( Vi har haft stralande sol alla dagar, atit massa gott & festat hela natterna. Jag tror nastan att jag tycker att det ar galnare i ar an va det va forra aret. Fast nu har de basta stallet stangt for sasongen sa nu blir det nog lite lugnare. Ikvall ska vi ta en shopping runda & imorgon ar det bulgariens nationaldag = FEST?! som varje dag ;) kan tillagga att det ar 26 grader i havet, aaaasvarmt & fuktigt i luften, helt underbart helt enkelt! sitter pa hotellet nu, det finns gratis internet :D nu ska jag ut i solen igen och fortsatta steka, pusshej b

BYE SWEDEN,

Yes nu drar vi  :)

hörs om en vecka!

Isabelle

IDAG DRAR VI!

Äntligen är dagen här, idag drar vi söderut & imorgon ska jag ligga på den soliga stranden i Bulgarien, äta gott, dricka gott & shoppa :)

Isa & Madde åkte ner igår, hoppas deras resa gick bra tillslut.

Idag är det dags för mig, Cicci, Carro, Lisa, Lina & Sampan att dra ner : ) Även min bror & hans flickvän ska ner och bo på samma hotell som oss : )

Hotellet är såååå fint! www.jeravi.bg

Nu måste jag packa & fixa massor!


Trött & stressad

Efter en lång dag på jobbet är jag helt slut & sjukt stressad  inför allt jag måste fixa innan vi drar till Bulgarien imorgon :)

Det ska bli så skönt när vi väl är där! :)

Madde & Isa åker ju ner idag, deras plan är tydligen försenat till 20.30 :/  lite segt... tror det skulle åkt någon gång mellan 17-18 annars.


Dan före dan före dan!

Ja idag är det dan före dan före dan :D Fy fabian vad jag längtar!

Har jobbat hela dagen, var ensam på salongen. Tänkte gå lite tidigt för att fixa håret innan första kunden , men icke det. Det stod en manlig 90+ och hängde på låset. Och fler kunder tackar man ju inte nej till direkt. Senare på dagen var jag nog med om det värsta hittills, jag vill inte säga för mycket här eftersom vem som helst kan läsa. Men jag säger såhär... Jag diskade alla verktyg jag använde i det håret!

Har även fått höra det här idag på jobbet "Nämen, är det din mamma. Då har ju du världens härligaste och snällaste mamma!"

"Hmm, jo hon är väl snäll..."  Vad svarar man?

När  sista kunden hade gått och Cicci hade slutat kom hon bort till mig sen tog vi en sväng till Sampan. Hjälpte henne att få igång hennes trådlösa internetanslutning. Och det var inte så svårt, hon hade kunnat klara det själv ;) Blev kvar där över en timma, massa prat  & jag fick även ett trevligt telefonsamtal från lumpen :)

Frammåt 20.30 var jag äntligen hemma hos abborrfilén som väntade på mig. Efter maten har mamma, jag & Felicia suttit och pratat bäbisar, barnvagnar osv... Bäbisar är ett återkommande ämne här hemma hos oss och det är verkligen något vi kan prata om hur länge som helst. Jag längtar tills mamma blir mormor/farmor!

Nu ligger jag äntligen i sängen, bloggen är jätteful i designen just nu men jag orkar verkligen inte.
GOD NATT mina vänner!

Biblioteket, stan & sjukhuset!

Har varit på bibban idag och lånat två böcker. Ego girl av Carolina Gynning & Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf. Tror att dom är jättebra båda två. De ska få hänga med till sunny :)









Sampan kom och hämtade mig på bibban för vidare färd mot Norrköping. Där gick vi på stan en stund, köpte en spetströja på monki :)


Efter en snabb sväng på stön mötte vi upp Emma och sen blev det lunch. Sallad på paus, MUMS!

Sen var det dags att åka till sjukhuset för att hälsa på stackars Simon. Först gick vi lite vilse men tillslut hittade vi hans avdelning & rum. Var så himla roligt att se honom :) Vi var där i nästan 3 timmar men jag har nog aldrig varit med om att tiden gått så snabbt. Kändes som vi var där max 30 min. Hoppas att du snart bli bättre så du får komma hem!
Som det stod på kortet; tänker på dig idag, imorgon och alla andra dagar <3


God morgon

Nu har jag nyss suttit i en telefonkö hos apollo... vi ångrade oss när det gäller mat på flyget. Men nu är det fixat :)

Ska strax åka in till Norrköping med Sampan :) Gå en sväng på stan, träffa Emma & hälsa på Simon på sjukhuset.