Nöjd

Matte provet igår gick bra, dock hade jag väl velat haft ett poäng till då jag bara var ett poäng från mvg! Men jag är nöjd ändå :)

Igår var vi ju västervik och kollade på bio, i taket lyser stjärnorna. Jättebra film verkligen, massa skratt men massamassa tårar också. Har aldrig gråtit så mycket på bio förut! En film som berörde helt enkelt. Jag har ju läst boken också, men det var på högstadiet tror jag så jag mindes inte så mycket från boken. Bara i stora drag, men det var nog rätt bra då jag har hört att filmen är ganska olik boken.



Idag är det lördag & ikväll bär det av till Finspång på inflyttningsfest! Ska bli superkul :) Dels  att träffa gamla klassisar men också att få träffa lite nytt folk :) Det är något som jag gillar!



Lägger upp en bild på några av mina gulliga klassisar :)  Bäst att ladda kamerabatterierna nu så jag kan ha med den ikväll!


Matematik

Dagen har sett ut såhär: jobb 9-13, kemilabb på vammar, matlagning & matteplugg!

Har alltså tänkt göra det första matteprovet imorgon. Man får bestämma själv när man vill göra det. Idag äntligen förstår jag ALLT! Nu känner jag igen mig själv, jag är ju faktiskt bra på matte. Tycker jag i alla fall. Det tog tydligen några veckor innan jag skulle komma in  i matematiken igen efter 3 års uppehåll. Nu äntligen har mattehjärnan satt igång så imorgon blir det prov! :)

Nu ska jag strax ta mig en dusch, men först ska jag se en stund till på antikrundan. Det är ju från Söderköping ikväll, såg nyss min gamla träslöjdlärare Christer Friman :P hahah

Ingen missade väl bussbranden på e22an igår? Läskigt tycker jag, det är ju min gamla kära buss som jag alltid åkte till skolan förr året. Om ni inte sett alla bilder på nt så kolla här: http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4881482


Mycket

183 dagar, diplomaterna, öga mot öga, familjen annorlunda, andra avenyn, charterhjältar, mästarnas mästare, den rätte för rosing,  efterlyst, semestersvenskar, antikrundan, plus, du är vad du äter, lyxfällan, sveriges värsta bilförare, så ska det låta, garage, hjärnstorm, postkodmiljonären, let's dance, hjälp, wild kids,melodifestivalen, ett annat sätt att leva, mia & klara, parlamentet osv.....

Det är ju inte direkt ont om bra tvprogram för tillfället!

Nu hade jag tänkt plugga matte för jag ska nog skriva prov på fredag,  men så glömde jag matteboken på jobbet..typiskt. Istället för plugg blir det massage nu, ibland är det bra med syskon! Det som är mindre bra är att man måste ge för att få.... men så är det  ju med allt här i livet. Ge & ta!

Längtar till helgen. På fredag blir det bio i Västervik och på lördag blir det inflyttningsfest i Finspång :)

Onsdag

God morgon! Igår var det stressigt, gick från jobbet 19.10, då skulle jag hem och äta och packa för att åka till vattengympan 19.30. Jag var hemma 21.30 igen och kunde äntligen slappna av.

Nu ska jag strax ner till jobbet för att sedan gå till skolan vid 10, tillbaka till jobbet två timmar, sen skola, sen jobbet igen. Dagen går nog snabbt i alla fall & förhoppningsvis är jag hemma innan 6 ikväll. Det är tur att det bara tar ca 3 min att gå från jobbet till skolan, annars hade jag aldrig pallat detta spring :P

Nu måste jag draaaa, ha en bra dag! pusss på er

God Natt




You could be a sweet dream or a beautiful nightmare 
Either way I don't wanna wake up from you


Dålig dag

Vilken jävla dag! Mitt humör har varit i botten och allt känns bara blääää. Det är sådär att man bara vill tjuta utan att riktigt  veta varför, men än sålänge lyckas jag hålla tårarna inne.

Blev dock väckt kl 4 inatt av ett sms som gjorde mig glad :) Det var "ett" som var vaken så dags. Jag stänger alltid av ljudet på telefonen på natten, men inatt glömde jag det. Typiskt att man ska få sms då när man aldrig får det annars.... men det var ju värt att bli väckt i alla fall :)

183 dagar

Någon som såg första avsnittet av SVT's nya dramaserie 183 dagar i måndags? Jag kollade på det inatt på svt play, den verkar riktigt bra. Såg inte klart hela avsnittet så ska fortsätta nu tänkte jag. Tycker ni ska ge det en chans, måndagar kl 20.00 på 1an eller kolla här på svt play.




Såhär skriver svt om serien: "183 dagar" handlar om fem ungdomar och den turbulenta tid som följer efter deras medverkan i dokusåpan HUS-1. Tuva Novotny spelar Emma, en av de fem HUS-1-deltagarna, och de övriga ungdomarna spelas av Sasha Becker, Jonatan Rodriguez, Malin Arvidsson och Ulric von der Esch. Emmas lycksökande pappa spelas av Johan Rheborg och den hungriga kvällstidningsreportern av Malin Morgan. Sex timslånga delar om B-kändisskapets smutsiga baksida.


spotify

wooho, äntligen invites som funkar.  nu kommer städningen gå ännu lättare :D

Söndag

God morgon sötisar!

Idag är det söndag, veckans tråkigaste dag. Eller hur? Förra söndagen var visserligen ganska bra, men det var ju då och nu är det nu...

Vad tyckte ni om mellon igår? Jag tyckte tydligen som majoriteten av sveriges befolkning att EMD & Molly var bäst! Fast jag tycker Velvet borde gått till andra chansen. Nu ska jag käka frulle sen ska jag städa till gårdagens mellolåtar. Jag är verkligen sämst på att städa, har tänkt att jag ska göra det sen förra måndagen när jag var ledig... men näääe. Det är ju det tråkigaste som finns. Men idag måste jag!

Jag kör på samma grej som den riktiga mellon, jag ser alla 4 deltävlningarna i olika städer. Första såg jag hos Lisa i viken, andra i Stockholm och igår hos Emma i Norrköping. Nästa vecka blir det i Finspång hos Siri. Men vart ska jag se andra chansen? Igår i alla fall blev det massa mys hos Emma med Lina, Lisa & Carro. Massa godis, chips & B-läsk :D Fick även reda på att jag fått ännu en kärleksförklaring, den andra på mindre än 2 månader. Det är ju tråkigt att jag inte blir glad...men det finns bara en för mig som kan göra mig glad. Men nu känner jag mig dock mest ledsen & ignorerad...



Kunde inte somna inatt...låg vaken till halv 4. Jag vet varför, du vet varför.






Ett bra byte



Ikväll inviger jag mina nya brallor (fult ord) som Felleplutt köpt åt mig! :) Fiiiina är dom tycker jag!

GAAAAAAAASA!

Igår var en kort men rolig kväll med Lina & Lisa. Den innehöll sladdning, biljakt och lite mer olagliga grejer som inte är värt att nämna :P Ifall att...

Nu ligger jag i sängen, och minns knappt när senast jag hade en sån här riktig sovmorgon. Nu är det i alla fall frulle som gäller, sen får vi se vad jag hittar på.

Ha en bra lördag!


vill ha

Nu vill jag ha vår, nya vårkläder, skor, snödroppar, blåsippor,  fågelkvitter, sol, tö, födelsedag & allt annat som hör till våren. En annan sak som är ritkigt vårig är när de sopar bort allt grus från vägarna, då är det verkligen vår!

Vi fick massa nya våriga nagellack till jobbet idag!
Bla dessa och massa fler.


Felicia är i Norrköping nu och har köpt ett par byxor åt mig som jag vill ha, jag har bara sett dem på internet så jag hoppas de är lika fina i verkligheten och att de sitter bra! Så nu väntar jag på att hon ska komma hem.

Nu är jag trött som vanligt, hoppas jag håller mig vaken tills hon kommer hem :P

jobbjobbjobb

Både idag & igår har det varit jobb, och när jag får en liten ledig stund så är det plugg som gäller. Vi har sportlov i skolan den här veckan men sportlov är samma sak som hemstudier ;) Jippi!

Idag hade jag en kund med sånt där mindre fräscht hår, efteråt känner man bara att min vill sanera alla grejer man använt.. inte så kul men det är ju sånt man får ta. Det är ju pengar i vilket fall. Och det är ju inte varje dag man har sån tur som jag hade i helgen, att få ta i världens bästa hår.

Igår efter jobbet åkte vi på visning på Arbisteatern i Norrköping. Visningen var superbra och maten likaså :)

Lite bilder från igår;



Emma och Macke körde ombytta roller på jobbet ;P Dagens skratt när Emma skulle få håret tvättat! Den bilden är tyvärr på mobilen och det är så krångligt att lägga in.

     

Lite bilder från visningen.

Kortis



Jag har numera "kort" hår eller i alla fall betydligt kortare än förut! :)



Jag trodde man kunde svika kärlek, men det kan man inte.

Bolibompaaaa

Åhh, igår kollade vi på massa gamla bolibompa klipp. MINNEN!!!

Minns ni Täppas?


Eller introt till lilla sportspegeln med Robyn?



Det läskiga barnprogrammet Simpor & Grodfötter





Kalles klätterträd



Mjölktandsmössen


God morgon.

Jag har haft en underbar helg för jag har hunnit träffa nästan alla mina favoriter. :)
Fredag - Lördag sov jag hos Anna, Lördag - Söndag var jag i Stockholm hos F och igår kom jag hem till viken vid 16.45 då blev jag hämtad av Lina sen kom Lisa, Cicci & Carro också hit. Vi åt kvällsmat och kollade på film. Mys helt enkelt.

Har sovit ensam hemma inatt, läskigt tycker jag :P Är ensam hemma idag med tills sent ikväll. Så nu måste jag gå ut med Freja..världens tråkigaste & segaste hund. Tror ni hon blev glad när jag kom hem? Näee... hon ville varken ha mat eller gå ut vid 6 igår kväll fast hon varit ensam sen 10.30 på morgonen.. knäpp!

Idag är jag ledig så jag ska bokföra & försöka plugga lite. Kanske även borde ta tag i garderoben och rensa den. Sen så skulle jag vilja åka till stan, blev så sugen på nya vårkläder igår när vi kollade runt på internet. Säg till om det är nån mer som är sugen på en sväng till stan!

Helgen.

I lördags kväll blev det mat & bowling på davidssons. Jag, mamma, pappa, Cicci, Lisa, Ingela & Hasse :) God mat och rolig bowling, men jag kom stensist! Men jag är inte förvånad ;) Efter bowlingen åkte Cicci & jag till Lisa där hon & resten av tjejerna såg på melodifestivalen vi hann se sista kvarten ungefär... efter det blev det wallander - mastermind.



Den goda maten.



Jag började allt med en strike, men sen gick det bara utför....



Ingela & jag



Cicci :)



Lisa :)



förloraren!



Igår var det plugg & skogspromenad med Felicia & Freja.



Fellis & Frejis



Världens tråkigaste hund.



Skogsmulle!

 

f

Varför kan jag inte deletea dig?

Lördag

Det har varit en hård arbets & skolvecka för mig. Har varit helt slut när jag kommit hem på kvällarna och somnat tidigt..därför har jag inte orkat blogga. Har heller inte haft nåt kul att skriva eftersom jag bara jobbat & pluggat! 

Igår kväll blev det att kolla på innebandymatch sen hem och sova direkt! Idag upp tidigt som ni märker... ska ner och jobba några timmar. Ikväll blir det melodifestivalen eller middag & bowling på davidssons. En lugn helg alltså :)

Den där drömmen då, jag minns den fortfarande men glömde berätta den igår på matchen så jag får göra det ikväll om vi ses!

hahah

oooj vilken konstig dröm jag hade inatt :P Den handlade om ett "festläger" på grännäs, mössan nr 2, issas födelsedag, tårar, telefonsamtal, ilska & Uffes pappa :S Nu har jag skrivit ner några ord så jag hoppas jag kommer ihåg så jag kan berätta mer sen.  Nu är det jobb - skola - jobb som gäller! BYE

Idag är ingen vanlig dag...

Nej, idag är det ingen vanligt dag för det är Annas 20-årsdag! :D GRATTIS, hoppas vi kan fira rejält snart! :D

En vacker bild på födelsedagsbarnet!







Idag har jag jobbat hela dagen & snart är det dags för vattengympa! Ska inviga min nya bikini som jag köpte på stadium i lördags :P Den är inte vacker men jag hoppas den sitter på plats och gör nytta i alla fall!


Mmm