Min helg.

Igår kom Anna hit en sväng, ganska snart bestämde vi oss för att åka till hennes lägenhet istället. Stannade till hos Annas föräldrar på vägen och fick mig en smarrig efterrätt & info om tomtar av Annas supersöta kusin på 2 år.
När vi kom till Anna blev det massa prat, godis,tv & nördning. Helt plötsligt var klockan 12 och vi åkte in till stan en sväng. Träffade Calle & åt på max. Vi var hemma igen vid 2, då blev det den härliga dubbelsängen med en gång ;) Väl där höll vi på att garva ihjäl oss!

Vaknade av klockan 8.20 , vi hade tänkt gå på innebandy &  sen åka till stan på mellandagsrean men vi orkade inte så vi sov vidare tills klockan var över 11. SKÖNT! Efter frullen drog vi till innebandyn ändå, pratade lite med kim och kände på den härliga svettdoften. Sen drog vi till willys och handlade lite nödvändigheter till våran köttfärssås vi skulle laga. Och en grej till vårat livsverk som Anna och jag har påbörjat i helgen! Som vanligt hann vi inte färdigt med allt vi har att prata om även fast vi var med varandra i drygt ett dygn. Det är helt sjukt, men så är det alltid.


På tal om annat, blir det någon partykryssning eller ej? ;)




Kommentarer
Postat av: Anna

Det bliir kryssning! Tack för en trevlig helg:) <3

2008-12-28 @ 22:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0