BRÖD

Bella

Ikväll antog jag den stora utmaningen att baka bröd. Det är ju annars Isas specialitet i det här bosällskapet. Efter lite vägledningen av specialisten så blev bröna tillslut färdiga och ätbara! Goda också, lite hårda på ytan bara.

Knut våran hyresvärd ringde nyss för att ännu en gång säga att grannarna under oss hade blivit störda av våran bas igår kväll när vi spelade musik på våran lilla för-förfest. Han är dock inte arg på oss som tur är och han sa "jag har en god nyhet, de som bor där ska flytta". Isa & jag jublade!!! Nu håller vi tummarna för att nästa grannar inte ska vara lika mesiga och "hej vi sitter hemma på lördagkvällar och lyssnar på grannarna".

Såhär ser våran extrema musikanläggning ut.



En fungerande minihögtalare och en liten baslåda som inte dunkar så värst högt. Vi spelar inte högre än att vi kan prata med varandra samtidigt och vi har inte spelat efter den tiden då det ska vara tyst i huset. Så det är helt enkelt grannarna det är fel på och inte oss. Det verkar Knut också tycka som tur är!

Imorgon är jag ledig och då har vi planer på att åka till Biltema och Ikea, vad som ska inhandlas där får ni se imorgon! GOD NATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0