Detaljer, del 2

Lördag:
Vi hade bestämt att vi skulle sova tills vi vaknade... men vaknar redan vid 9 första gången av att de börjar snacka i högtalarna om att det är så & så långt kvar tills vi lägger till i Riga och blablabla... Det blir tyst och vi somnar om, vaknar igen efter 10 min av att de snackar och sådär håller de på i säkert en timme. När klockan är tio ringer vi till varandra och alla är klarvakna så vi bestämmer oss för att gå och käka frukost. Älskar att man kan ringa till varandra på hytttelefonen (eller hotelltelefonen om man bor på hotell) Det är bara att slå rumsnr. Skitbra när man som vi alltid är många och man blir tvungen att bo i olika rum.

När vi är uppe för att handla frulle så är ALLLLT på hela båten stängt. Klockan är kanske strax innan 11 nu och det skulle inte öppna förns kl 14 igen. Det är ju meningen att man ska gå av i Riga, men vi hade inte någon lust med det. Det såg så himla kallt ut och jag har redan varit i Riga och det är inget att ha. Vi tog ett varv på däck och kollade in staden därifrån. Det räckte för oss. Emma & Carro kommer på att sist vi var på kryssning köpte de mackor i receptionen på natten när allt annat var stängt. Vi gick dit och visst fanns det mackor, men vi fick till svar att vi inte kunde köpa nåt för att han inte hade växel... bra service! Alla är lite småsura, hungriga & trötta. Vi bestämmer oss för att leta reda på poolen då vi är lite sugna på att bada medans vi väntar på att de ska bli kväll igen. Förra gången var det jättesvårt att hitta den och vi antar att det ska va svårt nu med. Vi hittar Sauna, men får för oss att det inte är här.. man ser inte ingången då den är fördragen för att det är stängt. Vi letar runt ett bra tag, men ger sedan upp..

Vi kommer på att vi borde kunna få köpa mackor om vi betalar med jämna pengar och visst går det bra :D Vi går till våra hytter och käkar lite.. Efter att vi har ätit går Anna & jag till receptionen och frågar var poolen är. En städtant visar vägen och det visar sig att vi hade hittat rätt redan från början :P haha jobbigt! Den öppnar inte förns kl 16.. så vi går hem och lägger oss. Sover till kl 14, då Mårten ringer och väcker oss. Sen ringer nästa och vi bestämmer oss för att gå och äta lite igen nu när det har öppnat igen. Dock har bara caféterian öppnat, så det finns ingen mat att köpa...

Vi bestämmer oss för att strunta i poolen då vi känner att vi vill duscha och göra oss i ordning lite tidigare så att vi ska piggna till. Det går några timmar till och vi går sen och äter lite pizza för att direkt efter det gå till taxfreen och inhandla kvällens förtäring. Sen vet i tusan vad vi gör.. fortsätter fixa oss kanske, ringer Morgan  & Hans för att berätta att Mårten och dem har hyrt ett konferansrum där kvällens förfest kommer hålla hus.

Sen händer inte så mycket mer än att vi börjar dricka och allt är som kvällen innan, man minglar runt bland hytterna och pratar med både den ena & den andra. kl 21 är det dags att ge sig upp till konferansrum nr 13 på våning 8! Där är det förfest som nalkas. Spriten står uppdukad och jag vill tillägga att vi inte behövt köpa nånting själva under hela kryssningen om vi inte hade velat. Det var minst 70% killar på båten  och alla hade handlat alldeles för mycket i taxfreen som de bjöd på. Förfesten eller konferansen drar igång och det var massa skratt, verkligen jättemyyycket skratt. Hasse bjöd på sång, Erik&Mackan Erik tittade in...VästerviksErik var helgens pajjas och bjöd på mångamånga skratt! Bla annat när vi körde snurra flaskan och han säger "den som flaskan pekar på ska ta in den första som går förbi rummet och dansa lite sexigt med han/hon. Flaskan hamnar mellan honom själv & Lina. Man får välja omman ska göra det eller ta straffklunkar.. båda bestämmer sig för att göra det. Och vi får ett gott skratt när en lite äldre man får sig en sväng om med Lina & Erik ;)

En gång när vi springer och kissar säger Lina till mig "jag tror inte att Hans heter Hans, jag hörde när deras kompis sa Jocke..."  Vi har blivit grundlurade!!!! haha  Vi hade sett körkortet men eftersom han heter Hans i andranamn så trodde vi ju på det. När klockan börjar närma sig tolv igen drar vi oss upp mot panaroma, jag "byter skor" och vi kollar  på Elov & Beny... ni vet singel & sökande låten. Emma diggart stenhårt ;) Fast hon är den enda i gänget som INTE är singel & sökande :P Sen vad händer sen?   Vi har lite kul ute på däck då vi får land i sikte...sen hamnar vi åter igen i & utanför Hans & Morgans hytt. (ja, han heter fortfarande Hans för oss). Efter ungefär 2 timmars sömn var det huxflux kl.9 på söndag morgon och det var dags att åka hem ;( Vill bara tillbaka! Jag hatar (fast det gör jag ju inte) att man tycker om sånna hära roliga grejer så himla mycket, man saknar det så sjukt mycket efteråt och vill bara tillbaka & göra om allt igen & igen & igen! Men det kommer ju fler gånger! JAG ÄLSKAR SÅNT HÄR MED MINA VÄNNER!<3 Våra sunny beach resor, kryssningarna, göteborg, stockholm, vis & allt annat vi gör. Jag kan knappt ha det bättre. Bara en sak som fattas, alla vet vad för alla vill ha det!!! :D Utom en för hon har det redan! 

Glömde en rolig grej som hände när Carro kom till sin hytt på söndagmorgonen. Först och främst så vaknar inte Lina när hon knackar på och vill komma in... hon går tillbaka till en hytt och lånar telefonen. Då låter Lina helt klarvaken! Hon öppnar nästa gång Carro kommer och knackar och vad möts Carro av då? Jo.. att en kille ligger i hennes säng och sover! hahahaha Carro drar till med den här: "Nu ska jag gå på toa & när jag kommer ut därifrån ska du vara borta från min säng!" Han går snällt ut... Liksom vad missade vi när hamnade där :P?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0