Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys!

Soffmys som vanligt efter middagen. Idag blev det tacos, mummma!

Äntligen är det helg! Det var döskönt att sluta tidigt idag. Ikväll är vi bjudna på lite fest med mina jobbarkompisar, men de ska på Kino (bio) först så det blir väl inte förns vid 10-tiden så vi har inte bestämt hur vi ska göra.. men imorgon är vi också bjudna på fest hos några svenskar. Dit ska vi i alla fall!

Nu ska vi kolla vad norska körslaget har att komma med!



En uppmaning till familjen Lenper/Pettersson!
Vill någon vara snäll och skriva det enkla receptet på kycklingwraps! :)
Tack på förhand!

Kommentarer
Postat av: mamma A

Nu har du gjort en vecka på ditt nya jobb.Jag hoppas och tror att det känns helt rätt.Skönt för dig att få ledigt 3dgr. Har varit i stan och växlat till bath. Känns lite konstigt att du inte följer med. men Felle har ju datorn med så du kommer att vara uppdaterad med vad som händer. Ha det bra kram Mamma, hälsa de andra.

2010-01-15 @ 19:39:06
Postat av: viktor.

tyvärr. jag har ingen koll alls, men jag ska be mamma imorn! :D



Ha det bra.

2010-01-15 @ 23:07:15
URL: http://knicket.blogg.se/
Postat av: lisa.

kycklingfilé som man delar i lagom stora storlekar och steker i svartpepper och salt. häll sen i kycklingen i en gryta, häll i creme fraiche, lite vitlök, tacosauce "hot" och låt koka upp. låt det gärna stå och puttra en stund för att smakerna ska gotta till sej rejält. :) sen tar man tortillabröd och häller i röran i, rullar ihop och på med riven ost, gärna någon med lite starkare smak, typ "taco-ost". sen in i ugnen tills rullarna har fått fin färg! :) hoppas ni fattar!

2010-01-17 @ 19:29:47
URL: http://lenper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0